Artk Makina Mhendisi Annesiyim....

tebrik ederimm sizi ve oğlunuzu :))

İnsanın emeğinin karşılığını alması çok güzel... .Allah daha güzel günlerini göstersin inşallah :))

turkbayragi​

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis​

seni ve yakışıklı oğlunu canı gönülden tebrik ediyorumŞeniz Şeniz

Allah başarılarını daim etsin:Saruboceq: nazarlardan korusun:Saruboceq:
darısı tüm annelerin başına:Saruboceq:turkbayragi

vatana millete hayırlı evlatlarturkbayragiturkbayragi :nazar::nazar:yetiştirdiğin için kendinle ne kadar gurur duysan azdır irnacımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ne Mutlu size...Önce emeklerinizi tebrik ediyorum sonrada ziyan etmeyen oğlunuzu..Allahım hep başarılarının devamını görmenizi nasip etsin..
İnşallah bizlerde yaşarız böyle onurlu böyle güzel günler..Çok öperim ..a.s. a.s.

tam dört yıl önce ısparta süleyman demirel ünüversitesi makina mühendisliği bölümünü tutturup okuyan oğlum.artık mezun oldu :lepi:.hiç kalmadan bu güne gelen oğlumla gurur duyuyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis.dün sevinçli haberi bana verdi nihayet.
allahım tüm annelere evlatlara nasip etsin.:Saruboceq:
okumak,okutmak kolay değil.çok sıkıntı cektik,yıprandık.ama sonunda elbirliği ile başardık.oğlumada teşekkür ediyorum bizleri utandırmadı.opuyorumnanaktan

ne deyim çok mutluyum,inşallah hayırlı ve güzel yerler olur bundan sonraki yeride.

allahım zorda kalan tüm kullarına yar ve yardımcı olsun.isteyen herkeze nasip etsin..:Saruboceq:

[
teprik ederim canım gözün aydınopuyorumnanaktan aminnn aminn
çoçuklarımız bize güzel haber verdikleri için bizlerde onlar gibi şen ve mutlu oluyoruzz

irna cım yazını okurken gözlerim doldu inan.... ne mutlu sana ve oğluna.... Şeniz önce seni sonra da oğlunu tebrik ederim... Şeniz darısı kızıma.... :Saruboceq: rabbim utandırmasın.... acılarını göstermesin......... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim .
ve kocaman amin diyorum rabbim her anne babanın ve evlatların gönlüne göre verip en güzel yerlere gelsin inşallah opuyorumnanaktan :Saruboceq:

cok gururlandırıcı bı duygu tbrk ederım ınss hep evlatlarınızdan guzel haber alırısnız amınn

:Saruboceq:
tam dört yıl önce ısparta süleyman demirel ünüversitesi makina mühendisliği bölümünü tutturup okuyan oğlum.artık mezun oldu :lepi:.hiç kalmadan bu güne gelen oğlumla gurur duyuyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis.dün sevinçli haberi bana verdi nihayet.
okumak,okutmak kolay değil.çok sıkıntı cektik,yıprandık.ama sonunda elbirliği ile başardık.oğlumada teşekkür ediyorum bizleri utandırmadı.opuyorumnanaktan

ne deyim çok mutluyum,inşallah hayırlı ve güzel yerler olur bundan sonraki yeride.

allahım zorda kalan tüm kullarına yar ve yardımcı olsun.isteyen herkeze nasip etsin..:Saruboceq:

canım benim ne güzel bir mutluluk bu böylezemuszemusen kısa zamanda iş bulur inşallah

oğlunu ve bugunlere gelmesinde büyük emeği olan tatlı annesini canı gönülden tebrik ediyoruma.s.

tebrik ederiiiiiiiiiimmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Rabbim sana oğlunun damatlığını göstersin irnacım inşallah :Saruboceq:

meleğimmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederimmmmmmmmm... Allah her zaman sana evlatlarının mutluluğunu göstersin sende onlarla sevin aşkım.. Seni seviyorummmmmmm ve en kocamanından öpüyorummmmm Şeniz

ablacım ya yenigördüm..nasıl atlamışım bennn...
tebrik ediyorum seni ve oğluşunu...ne büyük bir gurur bi anne için.çok imreniyorum sizlere..biz daha yolun başındayız.allah bizede nasip etsin bu gururu yaşamayı...
tekrardan hayırlı olsun.rabbim bol kazançlı işlerde nasip etsin oğluşuna..

gözün aydın olsun cnm benim ,tebrik ediyorum oğluşunu,sana bu gururu yaşattığı için,
bundan sonraki hayatındada başarılarının devamını dilerim,sağlık ve başarı dolu bi hayat sizlerin olsuna.s.

çok güzel bir haber çok sevindim darısı oğlumun başına diyorum bu sene sınava girdi
12.gif
Allah herkeze nasip etsin böyle gurur verici mutluluğu inşallah.

Hayatı boyunca başarılar oğlunla olsun canım

htmlguzelkodlarblogcuco.gif

hayırlı olsun bakalım bizde mezun olabilecek myiz?kaydirigubbakcemile5darısı tüm isteyenlerin başınaaa

Tebrikler canim hemide benim memleketimden mezun olmus oglunalkisalkisalkis
hayirli olsun daha nice basalir dilerim:Saruboceq:
negüzel bir mutluluk allahim bu mutlulugu herkese tatmayi nasip etsin insallah:Saruboceq:opuyorumnanaktan

bir annenin enbüyük muradı ne mutlu sana canım..hayırlısı olsun darısı benim yavrularımın başına ........

kısss ben siee söledim yaa sebebiniii.meşgul gacıı,haber aldım o sevinçinen hemen actım topikimi,sen o anda okulda karne dağıtmak meşguliyetin vardı daaa
cadı gelin smiley nolcakk.sonrada çocuklar gelince eteklerim karıştı anla işte...zemuszemus
gel küsme geeelll.öpem hadi senii opuyorumnanaktan,darısı senin kızın,benim yeğenime olur inşalllaahhhhh...:Saruboceq:

Aminnnnnnnn......:Saruboceq:

Back