Artk Makina Mhendisi Annesiyim....

irna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2007
6.730
4
156
Amasya
tam dört yıl önce ısparta süleyman demirel ünüversitesi makina mühendisliği bölümünü tutturup okuyan oğlum.artık mezun oldu :lepi:.hiç kalmadan bu güne gelen oğlumla gurur duyuyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis.dün sevinçli haberi bana verdi nihayet.
allahım tüm annelere evlatlara nasip etsin.:Saruboceq:
okumak,okutmak kolay değil.çok sıkıntı cektik,yıprandık.ama sonunda elbirliği ile başardık.oğlumada teşekkür ediyorum bizleri utandırmadı.opuyorumnanaktan

ne deyim çok mutluyum,inşallah hayırlı ve güzel yerler olur bundan sonraki yeride.

allahım zorda kalan tüm kullarına yar ve yardımcı olsun.isteyen herkeze nasip etsin..:Saruboceq:

canım gözün aydın kutlarım oğlunu ve seni.......:nazar:
daha güzel hayırlı yerlere gelmesi dileğiyle inşallah...........a.s.

İrnacığım, senin gururun bizim de gururumuz...:nazar:Ne mutlu sana ve ailene
Oğlunun başarılarının devamını diliyor, sağlık, huzur, bolluk içinde bir yaşam diliyorum canım:Saruboceq:

Gözünüz aydın :)

Oğlunuzu tebrik ediyorum, mesleğinde başarılar...

Mutluluğunuz daim olsun ınşallaahh :nazar:

ne güzel, tebrik ediyorum opuyorumnanaktan a.s.
darısı tüm annelerin başına... :Saruboceq:

Ne mutlu sıze...
Oglunuzuda onu bugune getıren sızı de yurekden kutluyorum.
Her anne babaya tattırsın Allahım evlatlarının gurur gunlerını...

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

arkadaşlar hepinize çoooookkk teşekkür ediyoruumm.
şimdi bir haber aldım.oğlan,butarafa gelen tanıdık birleriyle geliyormuş.şuan ankaradalarmış.akşama getirenlere yemeğe alcam,
hemen yazım cıkcam.hepinizi çookk öpüyorum.çok sağolun darısı isteyenlereeeeee olsuunn.

Tebrikler can-ı gönülden irnacım...:hooray:hem oğlunu hem sizleri kutluyorum...Böyle evlat yetiştiren ana babaların ellerinden öperm...Emeklerinizin karşılığını almışsınız.:lepi:Oğlunu ve seni öpüyorum...Şenizİzmirden sevgiler...tebrikler...a.s.

Maaşallah,tebrik ediyorum...
ne kadar güzel bir mutluluk...
ömür boyu başarılarının devamını diliyorum...
hayırlı olsun arkadaşım...
sevgiler...

Çokk mutlu oldum adınıza darısı başımıza Allah bizleride görmeyi nasip etsin inşallah benim yavrumda karnesini aldı 3 e geçti karnesi baştan aşagı 5 o kadar duygulandımki benn tarifi imkansız bi mutluluk bu yerimseniben

Meslektaşız oğlunuzla ehehe :)
Bende mühendislik öğrencisiyim,en kısa zamanda bende görürüm inşallah mezuniyetimi.
Kutluyorum oğlunuzu ve sizi.
Aileler için ne kadar gurur verici ;)

ayy nasıl gurur verici :nazar:
düşünemiyorum oğlumun büyüyüpte üni. kazanıp bitirdiğini
çook tebrik ediyorum darısı tüm evlatlarımıza

Back