Artımed marka test 1 gün arayla sizce var mı

snaszn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
31
7
1
24
Alttaki dün üstteki bugün yapılan testim sizce koyulaşma var mı? Fotoğrafta biraz daha silik gözüküyor

Artimed çok fazla yalancı pozitif veriyor diyorlar güvenme derim başka test markasi dene

Ama bana var fiybi geldi çünkü artimed bende yalancı pozitif vermemişti

Aşırı sırt ve bel ağrım var bide regl olacak gibi bi ağrı oluyor karnımda bazen 2 gün önce de sağ kasığımda Ağrı vardı fakat 1 hafta önce kan verdim 0.100 çıktı beta hcg ama şimdi testler böyle o yüzden emin değilim

Ozaman erken kan vermissiniz şimdi verseniz çıkar belki

Düzensiz olduğu için emin değilim
Belki geç döllenme olmuştur. Tekrar kan verin bence

Merhaba kizlar acil yardım lazım 2 gündür 3 farklı testle 4 tane test yaptım hepsinde de ilk 3-5 dk silik çizgi çıkıp sonraki 10 dk içinde koyulasti adetim 8 gün gecti sizce hamilelik var mı , görselleri ilk günden bu güne kadarki olarak siraldimve ilk 5 dk içindeki durumları sadece iki kaset test olan gorsel ertesi gün çekilen fotoğraf onda da kuruma yapan test ilk 5 dk da çıkıp 10 dk koyulasmisti, kaset testlerde burda çok belli olmamış ilk anlar çekmiştim ama gözle bariz görünüyordu

Eklentiler

• 1000003934.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000003931.webp
    73,7 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000004098.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000004040.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000003936.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 11

Son testte baya belli diğerlerinde silikleri gördüm testinin markası nedir

Maalesef bugün yaptığım test negatif çıktı artimed markayı anlamıyorum bi pozitif bi negatif

Son testte baya belli diğerlerinde silikleri gördüm testinin markası nedir
İlk yaptığım kaset test mimea gebelik testi ikincisi artimed ve üçüncü-dördüncü aynı markadan testi kullandım freely erken gebelik testiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…