Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşırı sırt ve bel ağrım var bide regl olacak gibi bi ağrı oluyor karnımda bazen 2 gün önce de sağ kasığımda Ağrı vardı fakat 1 hafta önce kan verdim 0.100 çıktı beta hcg ama şimdi testler böyle o yüzden emin değilimVar bence![]()
Ozaman erken kan vermissiniz şimdi verseniz çıkar belkiAşırı sırt ve bel ağrım var bide regl olacak gibi bi ağrı oluyor karnımda bazen 2 gün önce de sağ kasığımda Ağrı vardı fakat 1 hafta önce kan verdim 0.100 çıktı beta hcg ama şimdi testler böyle o yüzden emin değilim
Düzensiz olduğu için emin değilimRegle kaç gün vardı
Ozaman erken kan vermissiniz şimdi verseniz çıkar belki
Artimedi ben de çok gördüm yalancı pozitif diye ama 4 tane almıştım yarın ve pazartesi de yapıcam eğer koyulaşma olursa başka bi marka deneyeceğim ona göre kan vermeye giderim diye düşündümOzaman erken kan vermissiniz şimdi verseniz çıkar belki
Düzensiz olduğu için emin değilim
Belki geç döllenme olmuştur. Tekrar kan verin benceAşırı sırt ve bel ağrım var bide regl olacak gibi bi ağrı oluyor karnımda bazen 2 gün önce de sağ kasığımda Ağrı vardı fakat 1 hafta önce kan verdim 0.100 çıktı beta hcg ama şimdi testler böyle o yüzden emin değilim
Merhaba kizlar acil yardım lazım 2 gündür 3 farklı testle 4 tane test yaptım hepsinde de ilk 3-5 dk silik çizgi çıkıp sonraki 10 dk içinde koyulasti adetim 8 gün gecti sizce hamilelik var mı , görselleri ilk günden bu güne kadarki olarak siraldimve ilk 5 dk içindeki durumları sadece iki kaset test olan gorsel ertesi gün çekilen fotoğraf onda da kuruma yapan test ilk 5 dk da çıkıp 10 dk koyulasmisti, kaset testlerde burda çok belli olmamış ilk anlar çekmiştim ama gözle bariz görünüyordu
Son testte baya belli diğerlerinde silikleri gördüm testinin markası nedirMerhaba kizlar acil yardım lazım 2 gündür 3 farklı testle 4 tane test yaptım hepsinde de ilk 3-5 dk silik çizgi çıkıp sonraki 10 dk içinde koyulasti adetim 8 gün gecti sizce hamilelik var mı , görselleri ilk günden bu güne kadarki olarak siraldimve ilk 5 dk içindeki durumları sadece iki kaset test olan gorsel ertesi gün çekilen fotoğraf onda da kuruma yapan test ilk 5 dk da çıkıp 10 dk koyulasmisti, kaset testlerde burda çok belli olmamış ilk anlar çekmiştim ama gözle bariz görünüyordu
İlk yaptığım kaset test mimea gebelik testi ikincisi artimed ve üçüncü-dördüncü aynı markadan testi kullandım freely erken gebelik testiydiSon testte baya belli diğerlerinde silikleri gördüm testinin markası nedir
Günün gecmismiydi inşallah en kısa zamanda nasip olurMaalesef bugün yaptığım test negatif çıktı artimed markayı anlamıyorum bi pozitif bi negatif