- 11 Eylül 2023
- 560
- 311
- 18
- 36
- Konu Sahibi kucukmafya123
-
Aynen aynen canim sadece akinti ve bide sik idrara cikma diger belirtiler adet gunu ve sonrasinda basladi bende burda surekli takip ediyordum hatta yumurtlama gunu seffaf akintiyi goremeyince bide gogus hassasiyeti olmayinca dedim kesin bu ay bisey yok birde adete bir gun kala erken gebelik testi almistim inanirmisin tertemiz negatifti erken gebelik testleri bence pek dogru sonuc vermiyor hem para tuzagi hemde bende cikmadi 15 20 liralik testler daha net cikariyor canim test yaparsanda adetini enazindan bir gun gecsin canim dedigim gibi benim belirtiler adet gunu baslamisti
Markasi neydi canimBen bugün yaptım canım adet gunumden bir önceki gün bugün kahverengi lekelenme oldu bende test alıp yaptım çok silik çıktı belli belirsiz adetten önce yaptığım için mi aceba böyle
Novatech yazıyorduMarkasi neydi canim
Canim bu kahverengi lekelenme yerlesme kanamasi olabilir kirmiziya donmedigi surece sikinti degil diye biliyorum birde baska testle yap canim ben de oyle yaptim o sekil emin oldum birde canim sen acile gitme imkanin varsa bi git derim lekelenmem var gebelik suphem var de iki saate sonuc cikiyor lekelenme dahi olsa hafife almamak lazim canim insallah ikimizde hamisizdir kendine cok dikkat et canim agir kaldirmaNovatech yazıyordu
Tamam canım teşekkür ederim Allah razı olsunCanim bu kahverengi lekelenme yerlesme kanamasi olabilir kirmiziya donmedigi surece sikinti degil diye biliyorum birde baska testle yap canim ben de oyle yaptim o sekil emin oldum birde canim sen acile gitme imkanin varsa bi git derim lekelenmem var gebelik suphem var de iki saate sonuc cikiyor lekelenme dahi olsa hafife almamak lazim canim insallah ikimizde hamisizdir kendine cok dikkat et canim agir kaldirma
Geç döllenme olabilir yeni gebelik oluşuyor olabilir. Silik çıkması kan testinde sonucu gösterir kan verinBen bugün yaptım canım adet gunumden bir önceki gün bugün kahverengi lekelenme oldu bende test alıp yaptım çok silik çıktı belli belirsiz adetten önce yaptığım için mi aceba böyle
Yardimci olabildiysem ne mutlu bana canim insallah bebisin seninledirTamam canım teşekkür ederim Allah razı olsun
Hic sorma canim neler yasadim neler kan vermeden 25 inde hastaneye gittim son adete gore 7 haftalik olmasi gerekirken kese 5 haftalik gorundu gec dollenme yada bos gebelik olabilir iki hafta sonra gel dedi pazartesi sabahida sancim oldu kahverengi lekelenmem oldu acile gittik hemen dusuk tehliken var dedi progestan verdi eve geldim kanamam devam ediyor sanci bas agrisi migde bulantisi yarina randevu aldim bakalim ne olucakKan verdiniz mi sonuç ne ?
Çok gecmis olsun dikkat edin kendinize . Umarım istediğiniz gibi olurHic sorma canim neler yasadim neler kan vermeden 25 inde hastaneye gittim son adete gore 7 haftalik olmasi gerekirken kese 5 haftalik gorundu gec dollenme yada bos gebelik olabilir iki hafta sonra gel dedi pazartesi sabahida sancim oldu kahverengi lekelenmem oldu acile gittik hemen dusuk tehliken var dedi progestan verdi eve geldim kanamam devam ediyor sanci bas agrisi migde bulantisi yarina randevu aldim bakalim ne olucak
Amin canim amin insallahÇok gecmis olsun dikkat edin kendinize . Umarım istediğiniz gibi olur
Buda bugunku yaptigim dıpıll gebelik testi
Alttaki cok silik canim bence artimedi dikkate alma gec dollenme olabilir iki uc gun sonra testi tekrarla istersen canim artimed markalar guvenilir degil malesef bj sitede bircok ornegi vardi insallah bebksin seninledir canimEki Görüntüle 3313671 merhaba üstteki artimed sıkışık idrarla yaptım allaki de bebe time reglim 2 gün geçti bakarmisiniz
He bu arada folik asite basla canimEki Görüntüle 3313671 merhaba üstteki artimed sıkışık idrarla yaptım allaki de bebe time reglim 2 gün geçti bakarmisiniz
Kan testiyle doğrulandı canım teşekkür ederimAlttaki cok silik canim bence artimedi dikkate alma gec dollenme olabilir iki uc gun sonra testi tekrarla istersen canim artimed markalar guvenilir degil malesef bj sitede bircok ornegi vardi insallah bebksin seninledir canim❤
Sonuc ne acaba canim insallah guzel haberlerdirKan testiyle doğrulandı canım teşekkür ederim
Alıcam bugünHe bu arada folik asite basla canim
Beta 40Sonuc ne acaba canim insallah guzel haberlerdir
Aynen canim dedigim gibi gec dollenme olabilirAlıcam bugün
Beta 40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?