- 20 Eylül 2022
- 224
- 168
- 33
- 30
Ya inşallah öyledir erken gebelik testiyle yarın ilk idrarla yapıcam şans dileyin banaBende bir gölge gördüm sanki yarın tekrarlayın isterseniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya inşallah öyledir erken gebelik testiyle yarın ilk idrarla yapıcam şans dileyin banaBende bir gölge gördüm sanki yarın tekrarlayın isterseniz
Testte hafif çizgi var gebelik varsa çıkması lazım yada çok erken demek. Antibiyotik kullanıyorum dediğiniz için dedim yoksa beklemeniz en doğrusu.
Teşekkür ederim inşallah sizden dua bekliyorum
Ya sizler bana umut oluyorsunuz kurban olduğum Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah darısı benimde başıma inşallah güzel haberler verebilirim sizlereHayır umutsuzluğa kapılma benim ilk çizgim yok gibiydi ama şimdi çok şükür 10.haftadayız inşallah güzel haberler alırsın
İnşallah güzel haberler alın, haber verin bana daYa inşallah öyledir erken gebelik testiyle yarın ilk idrarla yapıcam şans dileyin bana
Ne güzel dua ettiniz Allah kat katını size versin inşallahYa sizler bana umut oluyorsunuz kurban olduğum Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah darısı benimde başıma inşallah güzel haberler verebilirim sizlere
Amin benim gibi isteyen herkese inşallahNe güzel dua ettiniz Allah kat katını size versin inşallah
Tekrarladınız mı testi son durum nedir ?Amin benim gibi isteyen herkese inşallah
Tekrarladım canım maalesef negatif çıktı Sonraki ay inşallahTekrarladınız mı testi son durum nedir ?
Yaaa olsun hayırlısı buymuş demekkiTekrarladım canım maalesef negatif çıktı Sonraki ay inşallah
Evet hayırlısı rabbimden çok bekletmez umarım dua edin olur muYaaa olsun hayırlısı buymuş demekki
Tabii ki seve seveEvet hayırlısı rabbimden çok bekletmez umarım dua edin olur mu
Adetınden 10 gun evvel yapmıssın asırı erken yapmıssın tatlım buyuk ıhtımal kuruma cızgısı bu ama ınsallah vardır31 mayısta artımed erken gebelik testi yaptım bu sekilde bi çizgi cıktı durdukca daha cok belirginlesti sizce gebelik olabilir mi beklenen adet günüm 11 haziran
Antibiyotik kullanıcaktım o yuzden yapmıştım canım ne olur ne olmaz diye yarın regl günüm gögüslerim şiş kasık ağrısı var bilemiyorum dua eder misin benim icin inşallah hayırlı sağlıklı bebislerim olurAdetınden 10 gun evvel yapmıssın asırı erken yapmıssın tatlım buyuk ıhtımal kuruma cızgısı bu ama ınsallah vardır
Rabbım sızlerle olsun sag saglım ınsallah vardır yoksada sıkmayın canınızıAntibiyotik kullanıcaktım o yuzden yapmıştım canım ne olur ne olmaz diye yarın regl günüm gögüslerim şiş kasık ağrısı var bilemiyorum dua eder misin benim icin inşallah hayırlı sağlıklı bebislerim olur
Merhaba gebelik testinizin fotoğrafını atabilir misiniz duygu değişimleri vs hemen belli etmez kendiniMerhaba benim bugün 10 gün adet gecikmem oldu ve artı Med gebelik testi yaptım belli olmayacak kadar bir çizgi var göğüs hassasiyetim var kasık ağrılarım var ve 2 hafta önce kahverengi bı akıntı oldu ve biraz kan geldi 1 gün sürdü bitti ve şu an hafif mide bulantım var duygu değişimlerim var bazen çok sınırlı oluyorum sebepsizce sizce hamilelik söz konusu olabilir mi
Bir daha test denedinizmi adet günü geçtimi ecemree2 hafta. Önceki kahverengi akıntınız ve biraz kan geldi diyorsunuz bu da regl olmuş olabilirsiniz o zaman bazen bendede oluyor az oluyor ve bir gün sürüyor
Adet günüm 11 hazirandı 12 haziranda test yaptım cıkmadı hala da regl olmadım biraz daha bekliyorum cumaya kadar olmazsa cuma gunu tekrar test yapmayı düşünüyorum ya ben bir gün geçince artı med erken gebelik testi yaptım negatifti erken mi yaptım yanılma payı olurmu acabaBir daha test denedinizmi adet günü geçtimi ecemree