• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artımed erken gebelik testi

Hayır umutsuzluğa kapılma benim ilk çizgim yok gibiydi ama şimdi çok şükür 10.haftadayız 💐 inşallah güzel haberler alırsın
Ya sizler bana umut oluyorsunuz kurban olduğum Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah darısı benimde başıma inşallah güzel haberler verebilirim sizlere 🤲🏼

31 mayısta artımed erken gebelik testi yaptım bu sekilde bi çizgi cıktı durdukca daha cok belirginlesti sizce gebelik olabilir mi beklenen adet günüm 11 haziran
Adetınden 10 gun evvel yapmıssın asırı erken yapmıssın tatlım buyuk ıhtımal kuruma cızgısı bu ama ınsallah vardır

Adetınden 10 gun evvel yapmıssın asırı erken yapmıssın tatlım buyuk ıhtımal kuruma cızgısı bu ama ınsallah vardır
Antibiyotik kullanıcaktım o yuzden yapmıştım canım ne olur ne olmaz diye yarın regl günüm gögüslerim şiş kasık ağrısı var bilemiyorum dua eder misin benim icin inşallah hayırlı sağlıklı bebislerim olur🥲

Antibiyotik kullanıcaktım o yuzden yapmıştım canım ne olur ne olmaz diye yarın regl günüm gögüslerim şiş kasık ağrısı var bilemiyorum dua eder misin benim icin inşallah hayırlı sağlıklı bebislerim olur🥲
Rabbım sızlerle olsun sag saglım ınsallah vardır yoksada sıkmayın canınızı🫶🏻

Merhaba benim bugün 10 gün adet gecikmem oldu ve artı Med gebelik testi yaptım belli olmayacak kadar bir çizgi var göğüs hassasiyetim var kasık ağrılarım var ve 2 hafta önce kahverengi bı akıntı oldu ve biraz kan geldi 1 gün sürdü bitti ve şu an hafif mide bulantım var duygu değişimlerim var bazen çok sınırlı oluyorum sebepsizce sizce hamilelik söz konusu olabilir mi

Merhaba benim bugün 10 gün adet gecikmem oldu ve artı Med gebelik testi yaptım belli olmayacak kadar bir çizgi var göğüs hassasiyetim var kasık ağrılarım var ve 2 hafta önce kahverengi bı akıntı oldu ve biraz kan geldi 1 gün sürdü bitti ve şu an hafif mide bulantım var duygu değişimlerim var bazen çok sınırlı oluyorum sebepsizce sizce hamilelik söz konusu olabilir mi
Merhaba gebelik testinizin fotoğrafını atabilir misiniz duygu değişimleri vs hemen belli etmez kendini

2 hafta. Önceki kahverengi akıntınız ve biraz kan geldi diyorsunuz bu da regl olmuş olabilirsiniz o zaman bazen bendede oluyor az oluyor ve bir gün sürüyor

Bir daha test denedinizmi adet günü geçtimi ecemree ecemree
Adet günüm 11 hazirandı 12 haziranda test yaptım cıkmadı hala da regl olmadım biraz daha bekliyorum cumaya kadar olmazsa cuma gunu tekrar test yapmayı düşünüyorum ya ben bir gün geçince artı med erken gebelik testi yaptım negatifti erken mi yaptım yanılma payı olurmu acaba

Back