• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik zayıflamam lazım

Sende eminim ki verirsin bak şimdi bi günlüğüm daha var zayıflamada derelilerinizi bekliyorum diye oraya bak o listeyi yapıylrum sende başla bence 2 haftada 4 kilo hedefim şimdilik bence sen 68 değil düzenli başlıyoruz 65 bile plursun belki 63

75 günüm fln var arada 10 günlük bir yurtdışı seyahati..65 bile olurum diyorsun cidden mi şu an cidden süper gaza geldim :)

Nasıl acı var mı onda ne kadar odemistin ameliyat narkoz lu mu yoksa nasıl bi anlatır misin:))
ben bide gaza gelip 2 yıl önce karın germe ameliyatı oldum düşün bir ton para.üstüne kilo aldım ah ah

75 günüm fln var arada 10 günlük bir yurtdışı seyahati..65 bile olurum diyorsun cidden mi şu an cidden süper gaza geldim :)
Vallahi bak neden olmayasın kendine inan tabiki gaza gel yoksa nasıl yapicaz bu diyeti:) ben sıklıkla burdayım istediğin zaman yazabilirsin motivasyonu düşünce ya da moralın bozuk olduğunda vs. Birbirimize destek olalim:)

Nasıl acı var mı onda ne kadar odemistin ameliyat narkoz lu mu yoksa nasıl bi anlatır misin:))

narkozlu olmaz olur mu kız.bildiğin ikiye ayırdılar 10 gün yastıklarla yattım :D :D çok zor iş cidden..o sarkık yer yok oldu ama kilo alıp göbeklendiğim için şişmanım hala.sadece o kötü görüntü bayağı gitti hele ilk zamanlar taş gibiydi.ah bozmasaydım :( acısı var öksüremiyorsun hapşıramıyorsun ilk on beş gün.sonra yavasca duzeldi.sadece hala yüz üstü uzanırken karnım tuhaf oluyor kasılıyor.

Vallahi bak neden olmayasın kendine inan tabiki gaza gel yoksa nasıl yapicaz bu diyeti:) ben sıklıkla burdayım istediğin zaman yazabilirsin motivasyonu düşünce ya da moralın bozuk olduğunda vs. Birbirimize destek olalim:)

kesinlikle bırakmayalım birbirimizi ikimizinde düğünü varmış baksana.dürtelim birbirimizi.ben sahra bu arada çok memnun oldum canım.istersen instagramdan da ekleşiriz.senin hedefin 10 benim 20 kg..nişana kadar 10 versem muhteşem olur muhteşem.

narkozlu olmaz olur mu kız.bildiğin ikiye ayırdılar 10 gün yastıklarla yattım :KK70: :KK70: çok zor iş cidden..o sarkık yer yok oldu ama kilo alıp göbeklendiğim için şişmanım hala.sadece o kötü görüntü bayağı gitti hele ilk zamanlar taş gibiydi.ah bozmasaydım :KK43: acısı var öksüremiyorsun hapşıramıyorsun ilk on beş gün.sonra yavasca duzeldi.sadece hala yüz üstü uzanırken karnım tuhaf oluyor kasılıyor.

kesinlikle bırakmayalım birbirimizi ikimizinde düğünü varmış baksana.dürtelim birbirimizi.ben sahra bu arada çok memnun oldum canım.istersen instagramdan da ekleşiriz.senin hedefin 10 benim 20 kg..nişana kadar 10 versem muhteşem olur muhteşem.
Ayyy hiç bana göre değil ameliyat :( şimdi sporla diyetle falan belki düzelir :/ elma tipim benim malesef :(
Tabiki destek olalım ama ne instagram ne facebook var hepsini kapattım özelden yazdım bak

Back
X