• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik zayıflamam lazım

Benimde ilk hedefim 60 sence bu azimle 10 kiloyu ne kadarda veririm gunlugüme bakabilirsin neler yaptığıma falan
Ben tam anlamıyla kilo verme tecrübesi yaşamadığım için bilemiyorum ama sıkı bi diyet ve sporla ayda 8 10 kilo verilir diye düşünüyorum

Ben tam anlamıyla kilo verme tecrübesi yaşamadığım için bilemiyorum ama sıkı bi diyet ve sporla ayda 8 10 kilo verilir diye düşünüyorum
Bu arada nivea sıkılaştırıcı kreme başladım inşallah o da etki eder üst bacağıma sürüyorum

hepimizin derdi aynı.birlikte motive olarak yaparız bence.benim nişanım var eylül sonu su an 78 kg yum.sizce 68 65 olma ihtimalim var mı?

Merhaba arkadaşlar nişanlım bana sürekli zayıfla zayıfla diyor hani çok kilolu değilim ama 71.8 kiloyum bugün diyetisyene gttim bu kaçıncı gidisim... artık iradeli olmam gerekiyor boyum 167, eskiden hep 58 60 tim son zamanlarda sürekli kilo alıp veriyorum hadise ve Sibel cana döndüm. Nişanlım benim irademi görsün istiyorum yarım bırakmıyim istiyorum

senin kilon çok yüksek değil eminim verirsin canım merak etme.ben de sibel can gibiyim ondan beterim hatta :)

Ben de 2 haftadır yoğun tempo içine girdim. 77 ile başladım vira bismillah :) Spora başlayın, insan o kadar yoruluyor ki sonra emeğine acıyıp yemekten vazgeçiyor.

kaç oldunuz peki şu an?ben tamamıyla halen bir tempoya giremedim.ufak bir dondurma yediysem diyet benim için tamamen bozulmuş oluyor.kurtulamadım şu psikolojiden.

maalesef engellemez canım.evde biraz ağırlık çalış.ben kol falan çalışıyorum tuzluklar fena oldu yumuşadı.1,5 kg luk ağırlıklarımla yapıyorum bişeyler.mekik falan çek yürüyüş sonrası.
Benım o kadar değil şükür ama göbeğim için bir şeyler lazım:(

senin kilon çok yüksek değil eminim verirsin canım merak etme.ben de sibel can gibiyim ondan beterim hatta :)
Sende eminim ki verirsin bak şimdi bi günlüğüm daha var zayıflamada derelilerinizi bekliyorum diye oraya bak o listeyi yapıylrum sende başla bence 2 haftada 4 kilo hedefim şimdilik bence sen 68 değil düzenli başlıyoruz 65 bile plursun belki 63

Eminşm sends sibel can gibi değilsindir bende bi zamanlar o kilodaydım boyumuz uzun o yüzden üzülme ve bu istemediğimiz kilolalırımız vericezz

Eminşm sends sibel can gibi değilsindir bende bi zamanlar o kilodaydım boyumuz uzun o yüzden üzülme ve bu istemediğimiz kilolalırımız vericezz

ben bide gaza gelip 2 yıl önce karın germe ameliyatı oldum düşün bir ton para.üstüne kilo aldım ah ah

Back
X