Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 68Boyun kaçtı
O zaman kas yapman lazım yağları eritip
Yağlar erisinde :) kas kolayO zaman kas yapman lazım yağları eritip
Erir erir merak etme destek olalım birbirimize:) kaç kg toplam yağ kitlen biliyor musun olctün mu?Yağlar erisinde :) kas kolay
Hayır olcmedim ama bi 15 kilo vermem gerektigne eminimErir erir merak etme destek olalım birbirimize:) kaç kg toplam yağ kitlen biliyor musun olctün mu?
Benimde ilk hedefim 60 sence bu azimle 10 kiloyu ne kadarda veririm gunlugüme bakabilirsin neler yaptığıma falanHayır olcmedim ama bi 15 kilo vermem gerektigne eminim
Ben tam anlamıyla kilo verme tecrübesi yaşamadığım için bilemiyorum ama sıkı bi diyet ve sporla ayda 8 10 kilo verilir diye düşünüyorumBenimde ilk hedefim 60 sence bu azimle 10 kiloyu ne kadarda veririm gunlugüme bakabilirsin neler yaptığıma falan
İnşallah yaBen tam anlamıyla kilo verme tecrübesi yaşamadığım için bilemiyorum ama sıkı bi diyet ve sporla ayda 8 10 kilo verilir diye düşünüyorum
Bu arada nivea sıkılaştırıcı kreme başladım inşallah o da etki eder üst bacağıma sürüyorumBen tam anlamıyla kilo verme tecrübesi yaşamadığım için bilemiyorum ama sıkı bi diyet ve sporla ayda 8 10 kilo verilir diye düşünüyorum
Sonucu mutlaka soyle:)Bu arada nivea sıkılaştırıcı kreme başladım inşallah o da etki eder üst bacağıma sürüyorum
Tabiki:)Sonucu mutlaka soyle:)
Merhaba arkadaşlar nişanlım bana sürekli zayıfla zayıfla diyor hani çok kilolu değilim ama 71.8 kiloyum bugün diyetisyene gttim bu kaçıncı gidisim... artık iradeli olmam gerekiyor boyum 167, eskiden hep 58 60 tim son zamanlarda sürekli kilo alıp veriyorum hadise ve Sibel cana döndüm. Nişanlım benim irademi görsün istiyorum yarım bırakmıyim istiyorum
Yürüyüş sarkmaları engeller mi ?
Ben de 2 haftadır yoğun tempo içine girdim. 77 ile başladım vira bismillah :) Spora başlayın, insan o kadar yoruluyor ki sonra emeğine acıyıp yemekten vazgeçiyor.
Benım o kadar değil şükür ama göbeğim için bir şeyler lazımmaalesef engellemez canım.evde biraz ağırlık çalış.ben kol falan çalışıyorum tuzluklar fena oldu yumuşadı.1,5 kg luk ağırlıklarımla yapıyorum bişeyler.mekik falan çek yürüyüş sonrası.
Sende eminim ki verirsin bak şimdi bi günlüğüm daha var zayıflamada derelilerinizi bekliyorum diye oraya bak o listeyi yapıylrum sende başla bence 2 haftada 4 kilo hedefim şimdilik bence sen 68 değil düzenli başlıyoruz 65 bile plursun belki 63senin kilon çok yüksek değil eminim verirsin canım merak etme.ben de sibel can gibiyim ondan beterim hatta :)
Eminşm sends sibel can gibi değilsindir bende bi zamanlar o kilodaydım boyumuz uzun o yüzden üzülme ve bu istemediğimiz kilolalırımız vericezzsenin kilon çok yüksek değil eminim verirsin canım merak etme.ben de sibel can gibiyim ondan beterim hatta :)
Eminşm sends sibel can gibi değilsindir bende bi zamanlar o kilodaydım boyumuz uzun o yüzden üzülme ve bu istemediğimiz kilolalırımız vericezz