• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik zayıflamam lazım

bende başladım diyete ama spor şart tabi.. ben hem diyet hemde spor yapıyorum..
bakalım ne kadar sürede ne kadar kilo vereceğiz :işsiz:

Bence çok kilolusun ben 1 68 boy 66 kilo olmusmdur ve fil gibiym bende diyete baslcm snde kilonn farkına varıp hemen diyete baslamalisin kendin için tabi
Niye kendine fil gibi diyorsun boyumuz kısa değil ayrıca balık etliyiz. Ben armut tipi olsam daha iyi ama elma tipi olduğum için zayıflama lazım. Bizdn daha kilolar var 150 kilolar bile var yani, ben geçen sene 58 60 tim moralim bozuluyor hemen yemeğe veriyorum kendimi

Dahiliyeye gidin once troid ,tokluk sekeri vs diger hormonlara bi baksinlar ona gore bir diyet plani ve egzersiz belirlersiniz
Baktırdım onlara demir eksikliği hapı verdi 2 aydır kullanıyorum onun dışında bi hastalık fakan yok Allaha şükür

Çok kilolu degilim, diyorsunuz ama önce kilolu olduğunuzu kabul edin.
Nisanliniza ispat çabasını bırakın, kilo verdikçe kendinizi zinde ve iyi hissedeceksiniz. Zaten diyetisyen gerekli testleri yapmistir. Bir saglik sıkıntınız yoksa kendinize duyduğunuz saygı olsun motivasyon kaynagi. Sizin dışınızdaki motivasyon kaynakları ortadan kalktığında ya da gevsediginde tekrar almanız kacinilmaz.
Zaten kilolu balık etli olduğumu kabul ediyorum ama obez, 100,90,150 kilo vs. falan değilim Allaha şükür balık etini kabul edip diyete başladım en azından 60,57 falan olmam lazım. Bu sabah biraz daha zayiflamiş çıktım azimle ve kararla olucak inşallah

Gelinliklere bakın bol bol konu sahibi. Ben kızkardeşimin düğünü için hep balık model abiye giymek istiyordum ama 80 kiloydum. Çok üzüldüm. Fotoğraflarda böyle çıkmak istemiyorum dedim. Spor salonuna yazıldım ve diyet yaptım. 18 kg verdim. Hem kınada hem de düğünde balık model abiye giydim :)) Sonradan bir depresyon durumu oldu geri aldım ama tekrardan vereceğimi biliyorum. Başladım. O halsizlik durumu başlamamaktan ötürü oluyor. İlk hafta ayaklarınızı sürüterek gidersiniz spora ama sonra vücut istiyor sürekli haraket etmek.

Sık sık kilo alıp vermek iyi değil. Vücudunuz çatlak ve sarkıklarla dolar.

Ben de doğumdan sonra 64 kiloda kaldım kilo vermek istiyorum veremiyorum. Demir eksikliğinin kilo vermeye engel olduğunu okumuştum. Gerçekten de demirim çok düşük, bir araştırın isterseniz.

Önceliginiz diyet degil spor olsun.
Sporsuz kilo verirseniz zaten vucut sarkar. Kilo vermesem daha iyiydi dersiniz.
Asla sporsuz bu ise kalkismayin..

Hic diyet yapmadim neler yedigimi gorseniz sok olursunuz. 8 ay evvel dogum yaptim. 50 kg yim. Cunku 37. Haftaya kadar duzenli spor yaptim. Son gune kadar yuruyus....
Dogumdan 10 gun sonra yine spora basladim.
Koru buyuk park veya sahil varsa acik havada yuruyus istahi keser. Hele ki sahil varsa iyoun etkisi... zayiflamaya cok yardimci yuruyus. Bir de ananas ve bogurtlen dut ahududu gibi berry olarak gecen tum meyveler...

Merhaba arkadaşlar nişanlım bana sürekli zayıfla zayıfla diyor hani çok kilolu değilim ama 71.8 kiloyum bugün diyetisyene gttim bu kaçıncı gidisim... artık iradeli olmam gerekiyor boyum 167, eskiden hep 58 60 tim son zamanlarda sürekli kilo alıp veriyorum hadise ve Sibel cana döndüm. Nişanlım benim irademi görsün istiyorum yarım bırakmıyim istiyorum
Burada zayiflama gruplari var tavsiye ederim cok yardimci oluyor..
Birde ben yaklasik olarak 2 aydir hicbir sekerli gida tuketmiyirum...4 kacamagim oldu onlarda minik porsiyonlardi...
Bu arada kendiniz icin zayiflayin sizden baskasi sizin vucudunuz icin karar almamali...
Size destek olmak farkli zayiflamanizi soylemesi farkli bence...
Iyi sanslar simdiden...

Niye kendine fil gibi diyorsun boyumuz kısa değil ayrıca balık etliyiz. Ben armut tipi olsam daha iyi ama elma tipi olduğum için zayıflama lazım. Bizdn daha kilolar var 150 kilolar bile var yani, ben geçen sene 58 60 tim moralim bozuluyor hemen yemeğe veriyorum kendimi
İdeal kilom 45 48 arasi her gören ne kadar kilo almışsın hemen zayıfla diyor tabiki dha kilolu insanlar var ama bana kalırsa herkesin taşıyabileceği belli bi kilo var boyuma göre gerçekten fil gibiyim iri duruorum yanlarım çıkıyor bende diyete baslcm ınsllh

Spora git imkan varsa, ben oyle yaptim, o emegi verince cok yemek yemeye vicdanin el vermiyor.. Hem cok saglikli spor yapmak..
Her seyden once de kan degerlerine baktir mutlaka, belki bazi degerlerin eksiktir, o da halsiz birakir kilo verdirmez vs..

Burada zayiflama gruplari var tavsiye ederim cok yardimci oluyor..
Birde ben yaklasik olarak 2 aydir hicbir sekerli gida tuketmiyirum...4 kacamagim oldu onlarda minik porsiyonlardi...
Bu arada kendiniz icin zayiflayin sizden baskasi sizin vucudunuz icin karar almamali...
Size destek olmak farkli zayiflamanizi soylemesi farkli bence...
Iyi sanslar simdiden...
Bende sana destek olucam diyor hakkını yememek lazım

İdeal kilom 45 48 arasi her gören ne kadar kilo almışsın hemen zayıfla diyor tabiki dha kilolu insanlar var ama bana kalırsa herkesin taşıyabileceği belli bi kilo var boyuma göre gerçekten fil gibiyim iri duruorum yanlarım çıkıyor bende diyete baslcm ınsllh
Neden öyle durasın? 45 kilo da çok zayıf olmaz mı ? Boyuna göre en düşük 50 olunur hatta bence o bile çok az çünkü insanın göz altları morarıyor , bence spora gitsen hem kas yaparsın hemde böyle gözükmezsin bence öyle durmuyosundur ama abartıyosun çünkü çok fazlalığın yok, 60 kilo olup kaslı olablar var, ben diyetisyene gittim kas oranıma şaşırdı çok yüksekmiş yağ oranım da o kadar öok yok dedi

Spora git imkan varsa, ben oyle yaptim, o emegi verince cok yemek yemeye vicdanin el vermiyor.. Hem cok saglikli spor yapmak..
Her seyden once de kan degerlerine baktir mutlaka, belki bazi degerlerin eksiktir, o da halsiz birakir kilo verdirmez vs..
Yürüyüş olur mu?

Yürüyüş sarkmaları engeller mi ?

Ben de kilo almıştım verdim. Spor yapmadım zaten yoruluyorum yapamam da. Ben de sarkma, çatlak olmadı derim kiloyla birlikte geri çekiliyor. Eşim de kilo veriyor onda olacak mı bakalım. Eşimi ikna ettim diyete ben de merakla onu takip ediyorum.

Neden öyle durasın? 45 kilo da çok zayıf olmaz mı ? Boyuna göre en düşük 50 olunur hatta bence o bile çok az çünkü insanın göz altları morarıyor , bence spora gitsen hem kas yaparsın hemde böyle gözükmezsin bence öyle durmuyosundur ama abartıyosun çünkü çok fazlalığın yok, 60 kilo olup kaslı olablar var, ben diyetisyene gittim kas oranıma şaşırdı çok yüksekmiş yağ oranım da o kadar öok yok dedi
48 Ken kemiklerim sayılmazdi yüzüm çökmezdi morluklarim vs de yoktu vücudum orantiliydi en azından tekrar dusebilsem 45 e daha ne isterm

Back
X