• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik zayıflamam lazım

aybuss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
1.584
955
123
Merhaba arkadaşlar nişanlım bana sürekli zayıfla zayıfla diyor hani çok kilolu değilim ama 71.8 kiloyum bugün diyetisyene gttim bu kaçıncı gidisim... artık iradeli olmam gerekiyor boyum 167, eskiden hep 58 60 tim son zamanlarda sürekli kilo alıp veriyorum hadise ve Sibel cana döndüm. Nişanlım benim irademi görsün istiyorum yarım bırakmıyim istiyorum

Merhaba arkadaşlar nişanlım bana sürekli zayıfla zayıfla diyor hani çok kilolu değilim ama 71.8 kiloyum bugün diyetisyene gttim bu kaçıncı gidisim... artık iradeli olmam gerekiyor boyum 167, eskiden hep 58 60 tim son zamanlarda sürekli kilo alıp veriyorum hadise ve Sibel cana döndüm. Nişanlım benim irademi görsün istiyorum yarım bırakmıyim istiyorum

Aynen kuzum benim de vermem lazım. :( Nolacak bizim bu halimiz bilmiyorum. İrade şart.

Kız güldüm Hadise, Sibel Can :KK70:
Ben de iki haftadır spor ve açlık ile cebelleşiyorum, heralde beş kilo falan verdim, 38 bedenden 36ya düşmek istiyorum, tartısız kilo vermeyi deniyorum şimdi birisi anlatmıştı, daha kararlı oldum

Kız güldüm Hadise, Sibel Can :KK70:
Ben de iki haftadır spor ve açlık ile cebelleşiyorum, heralde beş kilo falan verdim, 38 bedenden 36ya düşmek istiyorum, tartısız kilo vermeyi deniyorum şimdi birisi anlatmıştı, daha kararlı oldum

Nasıl oluyor o?

Nasıl oluyor o?
Tartılmak yok, üç tane pantolon seçiyorsun, bunlar hedeflerin, spor ve beslenme düzeniyle bu hedeflere ulaşmaya çalışıyorsun. Benim kilom basenimde onun için pantolon seçtim, evde zaten her beden var Hadise-Sibel Can gibiyim :KK70:

Bnmde zayıflamam lazım, sizlerin yine boyları bana göre daha iyi kizlar.
1.60 boy, kilo 68.
Normalde 50-55 kilolarda seyrederdim ama evlendikten sonra bir aldım pir aldım. Veremiyorum da. :( :(
Bacaklarım bu kadar aldigim kiloya göre çok iyi ve sıkı. Kollarımda yüzümde başka bölgelerimde hiç kilo imaresi yok ayni zayiflikta duruyor. ama kahretsin göbek ve mide berbat. :( :( Özgüvenim düştü bildiğiniz. Hiç iradem yok.
Ne diyetine başladın peki aybuss, paylaşır mısın? Birde senin insülin direncin filan var mı?

Tartılmak yok, üç tane pantolon seçiyorsun, bunlar hedeflerin, spor ve beslenme düzeniyle bu hedeflere ulaşmaya çalışıyorsun. Benim kilom basenimde onun için pantolon seçtim, evde zaten her beden var Hadise-Sibel Can gibiyim :KK70:

Çok iyi fikirmiş aslında. Teşekkür ederim :D

Çok iyi fikirmiş aslında. Teşekkür ederim :KK70:
Bir de egzersizleri kolay seç, yani mekik falan bizim gibi tembel sibel canları aşıyor kızlar, bunu kabul etmek lazım. Ben koşu bandında yürüyorum ve basit bacak kol hareketleri yapıyorum, bir de oynuyorum. Kibariye olur Tarık Mengüç olur, hap koydum hap koydum :rolleyes:
Hap demişken amaaaaan haplardan uzak durun, evlenecek olanlar çok düşüyor o hataya, zayıflama ilacı falan :KK4:

Bence çok kilolusun ben 1 68 boy 66 kilo olmusmdur ve fil gibiym bende diyete baslcm snde kilonn farkına varıp hemen diyete baslamalisin kendin için tabi

Dahiliyeye gidin once troid ,tokluk sekeri vs diger hormonlara bi baksinlar ona gore bir diyet plani ve egzersiz belirlersiniz

Bende 167 boyundayım 72 kgda diyete başladım 60a düştü zor değil. Slogan ben kendini güzel hisseden aynada mutlu olan bir kadın olmak istiyorum. Sağlıksız şeyleri hayatından çıkar bölgesel egzersiz yap ben yatıp bisiklet çevirdim 12cm inceledim belki daha fazla. Güzel kadın resimlerine baktım azmimi kaybetmedim. Yavaş yavaş mideni küçült az yemeye alıştır geceleri tok yatma. Kısaca az ye hareket et..

Bence çok kilolu değilsin ama kilonun, bir yükselme grafiği varsa dikkatli ol. Kalorili şeylere dikkat et

zaten tartıdaki rakamdan çok dışarıdan nasıl gözüktüğünüz önemli. bıngıl bıngıl sarkmış et, kassız vucut. isterse 34 beden olsun leşş.

zaten tartıdaki rakamdan çok dışarıdan nasıl gözüktüğünüz önemli. bıngıl bıngıl sarkmış et, kassız vucut. isterse 34 beden olsun leşş.
Bana bunu tavsiye eden kişi 60 kilo ve 36 beğendi, boyu da kısa ama sımsıkı vucut, ben 45kg falandır diye düşünmüştüm.

Çok kilolu degilim, diyorsunuz ama önce kilolu olduğunuzu kabul edin.
Nisanliniza ispat çabasını bırakın, kilo verdikçe kendinizi zinde ve iyi hissedeceksiniz. Zaten diyetisyen gerekli testleri yapmistir. Bir saglik sıkıntınız yoksa kendinize duyduğunuz saygı olsun motivasyon kaynagi. Sizin dışınızdaki motivasyon kaynakları ortadan kalktığında ya da gevsediginde tekrar almanız kacinilmaz.

Back
X