ben 165 boyda 83 kiloydum ve isveç diyetini büyük bir sabırla yaptım 73e düştüm aradan 3 ay geçti ve kilomu korudum tekrar isveç diyetini yaptım şimdi 63 kiloyum.mucize bir diyet gerçekten,sadece harfiyen uydum diyete,acıktıkça su içtim,diyeti bırakınca herşeyden yedim ama az,mesela pizza yedim ama eskiden 1 pizza alıp yerdim şimdi eşimin pizzasından 2 dilim bana yetiyor :) çikolata yediysem başka bişeylerden kıstım anlayacağn yaşam şeklimi değiştirdim asansör kullanmıyorum işe hafatada en az 3 kere yürüyorum,yediklerimde kalori hesabı yapıyorum.vücudum kilo almaya çok müsait,bebeğime hamile kalmadan önce 70 kiloydum doğumdan sonra tartıda 83ü gördüm ve moralim çok bozuldu,bebeğim 2 yaşına gelene kadar bu kilolarla yaşamak zorunda kaldım emzirdiğim için diyet yapmaya cesaret edemedim ama emzirme işi bitince başladım ve gerçekten kendimle barıştım.diyet boyunca hareket yapamadım harekette yapsam daha fazla kilo verebilirdim demekki.hedefin en baştan bu yana 60tı.ulaşmama az kaldı.umarım işe yarar sendede .denemeni tavsiye ederim.ancak bu diyeti 2. kez uygulamak istersen en az 3 ay ara vermelisin,bu ara zamanındada kalori hesabı yaparak kilonu kontrol edebilirsin