artık zayıflamak istiyorum :(

ayddilekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
63
0
36
Bursa
bıktım artık kilolarımdan 10 kilo vermek istiyorum birsürü diyet yaptım ama olmuyor yeri geldi aç kaldım ama aç kalmakla zayıflanmaz diyo uzmanlar kilom 70 boyum 160 aranızda zayıflayan arkadaşlar varmı bana önerebilceğiniz birşey?? bu arada günde 3 öğün yemek yiyemiyorum sabah 11de kahvaltımı yapıorum akşam 6da yemek yiyorum sonrada baska hiçbirşey yemiorum ekmek az tüketiyorum kola gibi asitli içeçek tüketmiyorum yardım edin lütfen :50::43:

öncelikle cvbn için teşekkür ederim cnm sirkeli suyla mı zayıfladın sen ? biraz daha detay verir misin ?

canım bende diyet yapıyorum ve bende öğlen kahvaltı yaapıp. akşam senin saatlerdede yemek yerim..çok nadir acıkır isem bir tane meyve yerim.. sana önerim.. günlük kalori ihtiyacını hesapla netten.. ve kola türü şeyleri sfırla ve çikolata. bunları tamamen kes. yediğin yemeklerin kalorisinihesaplayark ye.. ve günlük kalori ihtiyacın 1500 ise en fazla 1200cl dahi yesen ve böyle devam etsen yavaş yavaş kilo verrsn ..kalorisni hesapla aşma baklava bile ye .. yeterki günlük kalori ihtiyacını aşma ..

ben 165 boyda 83 kiloydum ve isveç diyetini büyük bir sabırla yaptım 73e düştüm aradan 3 ay geçti ve kilomu korudum tekrar isveç diyetini yaptım şimdi 63 kiloyum.mucize bir diyet gerçekten,sadece harfiyen uydum diyete,acıktıkça su içtim,diyeti bırakınca herşeyden yedim ama az,mesela pizza yedim ama eskiden 1 pizza alıp yerdim şimdi eşimin pizzasından 2 dilim bana yetiyor :) çikolata yediysem başka bişeylerden kıstım anlayacağn yaşam şeklimi değiştirdim asansör kullanmıyorum işe hafatada en az 3 kere yürüyorum,yediklerimde kalori hesabı yapıyorum.vücudum kilo almaya çok müsait,bebeğime hamile kalmadan önce 70 kiloydum doğumdan sonra tartıda 83ü gördüm ve moralim çok bozuldu,bebeğim 2 yaşına gelene kadar bu kilolarla yaşamak zorunda kaldım emzirdiğim için diyet yapmaya cesaret edemedim ama emzirme işi bitince başladım ve gerçekten kendimle barıştım.diyet boyunca hareket yapamadım harekette yapsam daha fazla kilo verebilirdim demekki.hedefin en baştan bu yana 60tı.ulaşmama az kaldı.umarım işe yarar sendede .denemeni tavsiye ederim.ancak bu diyeti 2. kez uygulamak istersen en az 3 ay ara vermelisin,bu ara zamanındada kalori hesabı yaparak kilonu kontrol edebilirsin

Hypoxi’yi internetten tesadüfen gördüm,bu güne kadar pekçok yöntemi deneyen biri olarak, bu yönteminde pek işe yaramayacağını düşündüm, neticelerini görüce şok oldum bir ayda tam 7 kilo verdim, çevremdeki insanlar inanamıyorlar. Bence Hypoxi’nin tanıtımı daha iyi yapılmalı.Ben bile Avusturya patentli ve birçok ülkede yıllardır bilien bir zayıflama yöntemi olduğunu yeni öğrendim.Teşekkürler Hypoxi Suadiye
Kaybedilen Kg: 7 kg Kaybedilen cm: 46 cm

Bu yorumu charmbeautyform.com adresinde gördüm ve bende denemeye karar verdim, , doğumdan sonra 17 kilo aldim ve 2 yil veremedim, hypoxi yontemiyle 10 kilo verdim ama tam 2 beden inceldim bu yontem direk yağ parcaliyor oyuzden beden olarak cok daha zayıf görünüyorsun.

Back
X