• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık zayıflamak istiyorum...:(

CAKIRLAR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
4
0
36
Denizli
Arkadaşlar artık kilolu olmaktan bıktım...Boyum 1.54 kilom 65.Birazda yapılıyım o yüzden iyice şişman görünüyorum.Zayıflamayı çok istiyorum ama tek başıma olmuyor.hep irademe yenik düşüyorum.İnsan kilolu olunca giydikleri de olmuyor ve de yakışmıyor...Bu arada 7 aylık evliyim ve şimdiden böyle bırakırsam ilerde ne olurum düşünmek bile istemiyorum.ev hanımıyım ve bütün gün yemek düşünüyorum.aç olsam da olmasam da. bundan nefret ediyorum.şimdi sizler bana zayıflama taktiklerinizle destek olursanız çok sevinirim.desteğe ihtiyacım var....

merhaba canım benimde boyum 1,58 ve kilomda 63 hemen hemen aynıyız evde olduğum için oğlumada sürekli ne yapsam ne yapsam diye düşünerek geçiriyorum artık çok canım sıkılmaya başladı yazda geliyo.offf bazen karar veriyorum pazartesi başlıyorum rejime çarşamba bide bakıyorum salmışım umarım biran önce karar verir ve hızla zayıflarız..

artık kilo vermek şart oldu bir hamile kalınca iyice kilo alıcam hiç veremicem.inşallah veririm bu kiloları.

kızlar cok sık acıkıyorum ve birşeyler yemek istiyorum ağzım hiç boş durmuyo...hep açım..off offf hiç kan grubu diyeti yapan var mı benim kan grubum Arh(-).domates,lahana,biber,patatsten uzak durmalıymısım sizcede kesinliği varmı

Back
X