- 24 Şubat 2020
- 83
- 66
- 31
- Konu Sahibi neandertallerden biri
selam arkadaşlar yeni üye oldum ama o kadar sık giriyorum ve bu sitede yazılar başlıklar okuyorum ki anlatamam. okurken bazı noktalarda soru sormak istiyordum nasip bugüneymiş. evet şimdi sizden zayıflama konusunda yardım isticem. 165 boyundayım 65-66 da kilom var ve 26 yaşındayım. spor salonu üyeliğimde var ama gitmiyorum istikrarlı bir şekilde devam edemiyorum. ama bu sefer kararlıyım. ben az ve sık yiyerek kilo veremiyorum bana az ve öz olacak. spor yapmadan da veremiyorum eveet tüm bunları biliyorsun da neden yapmıyorsun diyenler sesinizi duyar gibiyim :) valla olmuyor işte aha halim bu :) demem o ki Allah aşkına biri bana el atsın jdfhvdfn varsa bi tecrübeniz bir yönteminiz dinlemeye hazıırım diyetisyende demeyin çünkü hepsi ara öğün veriyor ve ben asla kilo veremiyorumm öyle sabitliyorum sadece. her türlüsü ama. daha veremezsem çıldırıca çünkü sabah erken kalkıp spora gidebilirim akşam da gidebilirim farketmez yeter ki biri desin ki bak bunu bunu yaptım kilo verdim sporda şu aletleri kullandım iyi kilo verdim
şimdiden teşekkür ediyor ve sizleri selamlıyorum
şimdiden teşekkür ediyor ve sizleri selamlıyorum