Şimdi bir kaç örnek vermek istiyorum, sadece biraz bir objektif bakabilin diye, asla sizi üzmek değil amacım.amerikada okuyor şu an
Ben liseden mezun olduktan sonra, üniversite için Viyana'ya yerleştim, tabii ki benim gibi İstanbul'dan gelmiş bir sürü insan vardı, geldiğimizde hepimizin geride bıraktığı sevgilileri vardı. Ben 21 yaşındaydım, hepimiz 19- 21 yaş arasındaydık. Hepimiz bir hüzünlü sürekli bir skype tır gidiyor, telefon elimizden düşmüyor, çoğumuzunda ilk sevgilisiydi ben de dahil olmak üzere yani çok seviyoruz.
Şimdi bu anlattığım 2007 yazı.. 2010 yazına geldiğimizde birimizin bile devam eden bir ilişkisi yoktu. Özellikle erkek olanlar daha ilk aylardan aldatmaya başladılar, malum sarı sarı kızlar.. E gençler sevgili uzakta, yaptıkları doğru birşey demiyorum ama oluyor.. Aynı anda ama skype üzerinden sevgililerini kıskanmalar.. Yani şaka gibi ama kişi kendinden bilir işi..
İnşallah sizin ilişkiniz farklıdır, inşallah istediğiniz gibi sonuçlanır. Bu yazdıklarımı bir ablanın tecrübeleri diye okuyun.
İyi şanslar diliyorum.