bu eşler niye böyle bizi sinir hastası yapıyolar.xxxxxx
tavsiye ederim. bitkisel fazla zarar vermez :26:
benim babam çok asabiydi biz bi ara annemle yemeğin içine atmıştık :) yemeğin tadını çok bzuyo ama tavsiye etmem bozukmu bu yemek yaa demişti babam
Bende İzmirliyim :) Hey sorun ne onu yazmamışsın,seni anlayabilmemizi sağlayacak açıklıkta bişeyler yazarsan belki bir iki konuşuruz hep beraber şekercim :)Sorun nedir
kız allah iyiliğinizi versin e mi
adam cebren ve hile ile ilaç içirmeye (yedirmeye mi demeliyim?) çalışırsanız öyle olur..
ee ikinci tabağı getirince, yemek bir anda nasıl düzeldi diye aymadı mı? yoksa aç da mı bıraktınız
sorunlar saçma sapan şeyler ....
herşey sorun...
1-ben annemlerin yazlığına gitmiştim gitmeden önce evdeki karpuzu sebilin dolabına sakladım ve söyledim bir şeyi arıcan arıcan ama bulamıcan diye söylerkende gülüyorum şaka yaptığım besbelli sonra ertesi gün eşimi arayıp sordum karpuz yedinmi diye sordum yaptığıma yapacağıma pişman oldum.
2-ben leblebi şekeri seviyorum diye bana leblebi şekeri almış oğluna da mısır 50şer gram bende annemlere gidiyoruz yolda yada orda yeriz diye yanıma aldım sonra onları yemeyi unuttum ertesi hafta leblebi şekeri ve mısırları sordu gittik baktım aynı yerde duruyorlar aldım verdim hepsini yedi.sinir oluyorum susuyorum.
bir şey alır yüz binkez söyler madem söylicen alma diyorum yine alıyor delircem artık.ben bir şey isterim yapar sonra burnumdan getirir.
sabah 6 da yattım bütün gece uyumadım zaten saat 7 de işe gitti ben gece cep telefonlarımı kapatıyorum.sabah aramıştı uyuyorum diye konuşmadık doğru düzgün telefonu kapatmamışım arıyormuş 40 dk meşgul çalıyormuş her zamanki gibi sinirlenmiş kimle konuşuyorsun 40 dk dır demek için gelmiş.bende bana birşey oldu da ondan geldi sandım.bu ve bunun gibi bir sürü saçma sapan şey tek anlaştığımız yer yatak odası.kapris kapris erkek adam kapris yaparmı yaa anlamıyorum o birşey aldığında bayılır böyle bin kere teşekkür edilsin filan ben değişik bir yemek yaparım kurabiye vs vs daha bir kere eline sağlık çok güzel olmuş dediğini bilmem.eleştiriye gelince 4-4 lük takdire teşekküre gelince 0.
boşanmayı düşünüyorum bu 2. evliliğim cesaretim yok ne yapıcam bilmiyorum aklıma geldi sakinleştirici kullansam azıcık rahatlatırmı beni acaba
bu eşler niye böyle bizi sinir hastası yapıyolar.
pasifflora şurubu tavsiye ederim. bitkisel fazla zarar vermez :26:
ben günlerdiriş yoğunluğumdan kafamda bir dünya düşünceyle gezyorum
sama bir sebeple tartıştık
o yorgunlukla geçen akşam sahura kalkamadık diye işten döner dönmez 4 çeşit yemek birkaç çşit salata mücver kızarmış pide fln koydum sofraya
ama görmelisin 1 saat içine jet gibi hazırladım yemek biter bitmez çayı hazırdı
tek bir "eline sağlık". hani tartışmış da olsak sudan bir sebeptiinsan bekiyor ki "kız bu kadar şeyi nasıl yetiştirdin" falan bekliyor.
sonra kendisi bir salata yaptı, "ımmm muhteşem muhteşemm ben bu işi çok iyi yapıyorum behh" diye
ölür müsün öldürür müsün =)
tepki vermedim, soğuk oğuk duruyoruz 3 gündür
bi de tavırlar ki sorma, kız çocuğu zannedersin; ben bilmiyorum o kadar naz yapmayı
dayanamayıp dikeceğim şişeyi
ya kuzular sizin dert edindiğiniz şeyleri okudukça, diyorum ki benim sabır eşiğim ne kadar yüksek?
adamın canı sıkkınmış, sana iltifat etmemiş, eline sağlık deyip geçmiş diye mi 3 gün triip atıp hayata küsüyorsun?
kendini sevmiyor musun canım? kocanı kendinden öte mi koyuyorsun ki o senden iltifatı esirgedi diye 3 gün surat asıp dolanacaksın, iftarlara giderken samimiyetsizce gülmek için kasacaksın falan?
valla kimse kusura bakmasın, kendimi kocamdan çok seviyorum.. o zırvaladı diye hayata küsemem..
yok tatlım ya o yüzden dargın değiliz
dargın olduğumuz için acayip tavırlarda
sorunum eşimin ailem için bekarken çektiğim krediyi ailemin yanında rencide edici bir şekilde gündeme getirmesiydi; halloldu ama sonra saçma bir sebepten tekrar gerildik; sanırım ilk yazdığımı yani ailemi rencide etmsini affetsem de hazmedemiyorum
konu açsam açılır ama hatırlamak istemiyorum pek
yok tatlım ya o yüzden dargın değiliz
dargın olduğumuz için acayip tavırlarda
sorunum eşimin ailem için bekarken çektiğim krediyi ailemin yanında rencide edici bir şekilde gündeme getirmesiydi; halloldu ama sonra saçma bir sebepten tekrar gerildik; sanırım ilk yazdığımı yani ailemi rencide etmsini affetsem de hazmedemiyorum
konu açsam açılır ama hatırlamak istemiyorum pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?