artık yoruldum sakinleştirici kullanmak istiyorum

nergizmir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
351
4
116
eşimle sorun yaşıyorum sakinleştirici kullanması gereken kişi kesinlikle o ama kullanmaz ben kullanayım bari kafama takmayım çok yoruldum

Bende İzmirliyim :) Hey sorun ne onu yazmamışsın,seni anlayabilmemizi sağlayacak açıklıkta bişeyler yazarsan belki bir iki konuşuruz hep beraber şekercim :)Sorun nedir

bu eşler niye böyle bizi sinir hastası yapıyolar.xxxxxxxx
tavsiye ederim. bitkisel fazla zarar vermez :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
bu eşler niye böyle bizi sinir hastası yapıyolar.xxxxxx
tavsiye ederim. bitkisel fazla zarar vermez :26:

Bende xxxx tavsiye ediyorum reçetesizde satılıyor tabi reçeteyle daha uygun fiyatlı :)Bende hergün pıtlıyorum kendimi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
benim babam çok asabiydi biz bi ara annemle yemeğin içine atmıştık :) yemeğin tadını çok bzuyo ama tavsiye etmem bozukmu bu yemek yaa demişti babam

benim babam çok asabiydi biz bi ara annemle yemeğin içine atmıştık :) yemeğin tadını çok bzuyo ama tavsiye etmem bozukmu bu yemek yaa demişti babam

kız allah iyiliğinizi versin e mi

adam cebren ve hile ile ilaç içirmeye (yedirmeye mi demeliyim?) çalışırsanız öyle olur..

ee ikinci tabağı getirince, yemek bir anda nasıl düzeldi diye aymadı mı? yoksa aç da mı bıraktınız

ben de kötüyüm pazartesiden beri.
dolapta pasiflora hazır ama hep tuttum kendimi
öğretmenim öldüğünde içmiştim ilk kez; bunlar da sıkıntı mı cnm saçmalama fecstasy dedim
ama her hücremin acıdığını hissediyorum şu an

iftar gezmelerne gidiyoruz ailemi üzmemek için sağlam duruyorum kapıdan girer girmez mutluluk oyununa başlıyorum

bu halde olmamın sebebi o kadar uyduruk birşey ki

benim 5 dakikada halledebileceğim 5 dakikada telafi edebileceğim bir hatayı eşim yaptığında eğer gururumdan ödün veremiyorsam ya da iletişim hastası kadına dönüşemiyorsam günlerce güel bir söz bekliyorum ağzından.
bekledikçe "bu basit birşey için beni nasıl günlerce bu halde bırakabiliyor" diye kahroluyorum

ne yapalım cidden?
içelim mi pasifloraları?

Bende İzmirliyim :) Hey sorun ne onu yazmamışsın,seni anlayabilmemizi sağlayacak açıklıkta bişeyler yazarsan belki bir iki konuşuruz hep beraber şekercim :)Sorun nedir

sorunlar saçma sapan şeyler ....
herşey sorun...
1-ben annemlerin yazlığına gitmiştim gitmeden önce evdeki karpuzu sebilin dolabına sakladım ve söyledim bir şeyi arıcan arıcan ama bulamıcan diye söylerkende gülüyorum şaka yaptığım besbelli sonra ertesi gün eşimi arayıp sordum karpuz yedinmi diye sordum yaptığıma yapacağıma pişman oldum.
2-ben leblebi şekeri seviyorum diye bana leblebi şekeri almış oğluna da mısır 50şer gram bende annemlere gidiyoruz yolda yada orda yeriz diye yanıma aldım sonra onları yemeyi unuttum ertesi hafta leblebi şekeri ve mısırları sordu gittik baktım aynı yerde duruyorlar aldım verdim hepsini yedi.sinir oluyorum susuyorum.
bir şey alır yüz binkez söyler madem söylicen alma diyorum yine alıyor delircem artık.ben bir şey isterim yapar sonra burnumdan getirir.
sabah 6 da yattım bütün gece uyumadım zaten saat 7 de işe gitti ben gece cep telefonlarımı kapatıyorum.sabah aramıştı uyuyorum diye konuşmadık doğru düzgün telefonu kapatmamışım arıyormuş 40 dk meşgul çalıyormuş her zamanki gibi sinirlenmiş kimle konuşuyorsun 40 dk dır demek için gelmiş.bende bana birşey oldu da ondan geldi sandım.bu ve bunun gibi bir sürü saçma sapan şey tek anlaştığımız yer yatak odası.kapris kapris erkek adam kapris yaparmı yaa anlamıyorum o birşey aldığında bayılır böyle bin kere teşekkür edilsin filan ben değişik bir yemek yaparım kurabiye vs vs daha bir kere eline sağlık çok güzel olmuş dediğini bilmem.eleştiriye gelince 4-4 lük takdire teşekküre gelince 0.
boşanmayı düşünüyorum bu 2. evliliğim cesaretim yok ne yapıcam bilmiyorum aklıma geldi sakinleştirici kullansam azıcık rahatlatırmı beni acaba

ana yemeğe koyduk arkasından makarna falan anlamadı ki :) kokladı sadece tadı bozuk gibi dedi ama annemle bi daha cesaret edemedik :)

ya canım insan kendi derdini bilir, başkasınınkini anlayamaz doğrudur ama senin dert ettiğin şeyler de çok önemsiz geldi bana :26:

bir derdim var bölümündeki topiclere biraz göz at istersen, ne hayatlar ne dertler var bir göz gezdir, antidepresan etkisi yapar

yararı olucanı düşünüyosan kullan ben üniv ilk yılı kullanmıştım ve yarım dönemde kendime gldim gerçekten işe yarıyor.

ben günlerdiriş yoğunluğumdan kafamda bir dünya düşünceyle gezyorum
sama bir sebeple tartıştık
o yorgunlukla geçen akşam sahura kalkamadık diye işten döner dönmez 4 çeşit yemek birkaç çşit salata mücver kızarmış pide fln koydum sofraya
ama görmelisin 1 saat içine jet gibi hazırladım yemek biter bitmez çayı hazırdı
tek bir "eline sağlık". hani tartışmış da olsak sudan bir sebeptiinsan bekiyor ki "kız bu kadar şeyi nasıl yetiştirdin" falan bekliyor.

sonra kendisi bir salata yaptı, "ımmm muhteşem muhteşemm ben bu işi çok iyi yapıyorum behh" diye
ölür müsün öldürür müsün =)

tepki vermedim, soğuk oğuk duruyoruz 3 gündür
bi de tavırlar ki sorma, kız çocuğu zannedersin; ben bilmiyorum o kadar naz yapmayı
dayanamayıp dikeceğim şişeyi

bu eşler niye böyle bizi sinir hastası yapıyolar.
pasifflora şurubu tavsiye ederim. bitkisel fazla zarar vermez :26:

konuyu açan arkadaşı bilmiyorum ama benim gerçekten ihtiyacım var böyle bi ilaca.. ramazandan sonra doktora gidicem ama o zamana kadar alsam reçetesiz alabilir miyim bunu... :26: bi de çok zararlı bişiy mi acep ?

ya kuzular sizin dert edindiğiniz şeyleri okudukça, diyorum ki benim sabır eşiğim ne kadar yüksek?

adamın canı sıkkınmış, sana iltifat etmemiş, eline sağlık deyip geçmiş diye mi 3 gün triip atıp hayata küsüyorsun?

kendini sevmiyor musun canım? kocanı kendinden öte mi koyuyorsun ki o senden iltifatı esirgedi diye 3 gün surat asıp dolanacaksın, iftarlara giderken samimiyetsizce gülmek için kasacaksın falan?

valla kimse kusura bakmasın, kendimi kocamdan çok seviyorum.. o zırvaladı diye hayata küsemem..

yok tatlım ya o yüzden dargın değiliz
dargın olduğumuz için acayip tavırlarda
sorunum eşimin ailem için bekarken çektiğim krediyi ailemin yanında rencide edici bir şekilde gündeme getirmesiydi; halloldu ama sonra saçma bir sebepten tekrar gerildik; sanırım ilk yazdığımı yani ailemi rencide etmsini affetsem de hazmedemiyorum
konu açsam açılır ama hatırlamak istemiyorum pek

cnm konunu dağıttığım için kusura bakma; sorulduğu için anlattım

pasiflora uyku sorunun varsa ln işe yarayabilir ama sorunlardan da böyle kaçamayız maalesef

hmm şimdi anladım canım..

kredi mevzusu halloldu diyorsun ya, orada senin kafada olay tam netleşmediyse (yeteri kadar özür dilenmemiş olabilir, hata doğru düzgün telafi edilmemiş olabilir vs) saçma sebepler yeniden gerginleşmeye sebep olabilir.. zaman lazım..

konu açma boşver.. konuyu okudukça sinirin bozulacak.. en güzeli unutmak.. zamana bırak..

ben şahsen 1 saatte 4 çeşit yemek, iki çeşit salata artı mücver yapan hatunun bu sorunlarla boğuşmasını anlamlı bulmuyorum

bak adam ne güzel, kendi yapmış kendi övmüş, ego yapmış.. seviyorum erkeklerin düz mantıklarını.. ne çekiyosak, şu kıvrımlı beynimiz yüzünden.. ah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…