artık yeter unıversıtelı olmak ıstıyorum

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
merhaba 24 yasındayım ıyı bır ısım var ama ben daha ıyısını ıstıyorum lıse yeterlı deıl unıversıte ıstıyorum lutfen arkadaslar sadece acık ogretım ıkı yıllık bıle olsa razıyım yeterkı okumus olayım kendımı bırazcıkta olsa gelıstırsem cok mutlu olıcam ama nerden nasıl baslıycam bılmıyorumCADIARZUCADIARZUCADIARZU

• Konu Sahibi EU1

yardımcı olalım sana, güzel bir düşünce...nasıl yardımcı olabilirim.....?

sana bir tavsiyem, anadolu ünv. açıköğretim sitesini incele...4 yıllıklar fazla çeşitli değil ama 2 yıllıklar da hangi puan türünden olursa olsun tm(ea), söz, dil, say 145 alman yeterli ve kontenjan sınırsız...ayrıca çok çeşitli bölümler var....

• Konu Sahibi EU1
açıköğretim yazabilmen için barajı geçmen yeterli arkadaşım, dolayısıyla şimdi bile başlasan çalışmaya barajı geçersin sanıyorum.

• Konu Sahibi EU1

benım suan ıcın sıkıntım calısmaya nerden baslamam gerektıgı ıyı kotu bıseyler bılıyorum ama olsun nerden baslıycam calısmaya yada bı kaynak varmı alabılecegım

• Konu Sahibi EU1
açıköğretim yazabilmen için barajı geçmen yeterli arkadaşım, dolayısıyla şimdi bile başlasan çalışmaya barajı geçersin sanıyorum.

ya sadece kafamı karıstıran dırek soru cevapmı baslasam yoksa konulara calısarakmı

• Konu Sahibi EU1
benim tavsiyem konu anlatımlı kitaplar var. başta konuyu anlatır örnekli ordan sonra sorular olur örnek çözümlü. ondan sonra da yaprak testler var. o kitaplardan ve yaprak testlerden edinebilirsin.

• Konu Sahibi EU1
benim tavsiyem konu anlatımlı kitaplar var. başta konuyu anlatır örnekli ordan sonra sorular olur örnek çözümlü. ondan sonra da yaprak testler var. o kitaplardan ve yaprak testlerden edinebilirsin.

tesekkurler bır an once baslasam ıyı olcak sanırım

• Konu Sahibi EU1

aynen katılıyorum....

bende bunları yazacaktım, pc kapandı. bir tavsiyem daha var, çıkmış soruları çöz....

hangi bölüm mezunu olduğunu bilmiyorum ama örneğin söz öğrencisiysen türkçe, tarih, coğrafya ve felsefe gruplarından konu anlatımlı kitap alırsın bunlara çalışırsın ve çıkmış soruları da çözersen kesin barajı geçersin....güzel kapsamlı bir kitap seçmeye bak....zamanlama açısından da önceliği çok soru çıkan derse ver ki yetiştiremesen bile şansın olur

• Konu Sahibi EU1
ne güzel sadece inan ve pes etme ama açıköğretim amacın olmamalı :1no2:meslek lisesi mezunu olsan bile...pes etmeden çalış üniversiteye girmek için sanırım seni anlayabiliyorum ben ilk sene kazanamadım açıköğretime yaptırıyım gene girerim ama kazanamazsam hiç değilse üniversite mezunu olurum dedim kursa gittim orda benim amacımın bu olmadığını düşündüm hedefim var ve bu açıköğretim değil dedim bıraktım açıköğretimi.çabalamam sonucu kazandım yılmadımyerimsenibenhemde meslek lisesi çıkışlı olmama rağmen :smiley-cool:2.öğretim oku hem çalış hemde oku ama gözün yüksekte olsun kalbinden geçen bölüm varsa onu kazanmaya çalış

açık öğretim için öss ye girmen gerekecek doğal olarak konuları bilmen gerekiyor.1.bölümü yapman yeterli olacaktır.eğer bilgin warsa konular hakkında bol bol test çözmeni öss denemeleri almanı tawsiye ederim.barajı geçmen yeterli olacaktır.bence 2 yıllık yerine 4 yıllk tercih et.sözel ağırlıklıysan sözel bölümleri tercih edersin ea ise işletme ws gibi bölümleri yazarsın.emin ol 4 yıllık yazarsan avantajlarından daha ii yararlanırsın pişman olmazsın kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…