Artık Yeter: Bir gün herkes annesi babası belirsiz dizi karakteri olacak!

Dizi izlemeyi avrupa yakası bitince bıraktım zirvede bitirmişim bence

Bu dizilerde aldatma,evliyken her işi yapma o kadar normal gösterilmeye başlandı ki hep 2.kadınlar en masum karakterler en güzeli onlar evdeki kadın cadı kötü çirkin sevilmeyen aldatılmayi hak eden kadınlar oluyo

Beyaz atli prensler var zengin romantik yakışıklı ama hiç çalışmayan
Kızlar fakir ama gururlu güzel mükemmel aşklar

Kızların tipleri nerdeyse aynı erkekler de öyle hepsi belli kalıpta genç kızlarımız o dizilerdeki insanlara özenip estetikçi arıyolar 18 olmadan
Ne denir ne yorum yapılır böyle şeylere

Türk kanallarıdan igreniyorum. Gündüz kuşağı ayrı saçma akşam kuşağı ayri. Cok ozlenmis gibi bbg evi formatlarımiz yine hortladi. Çöp catan programlarimiz ayrı dava.
50 lik kapı merceği denetleyen komşu teyze programlarindan gina geldi. Ulkenin tv programını söyle sana kim olduğunu soyleyim, deseler utanacak haldeyiz. Arkadaşı bi tane düzgün kanal olmaz mi?
Biz bu kadar rahatsız iken oyuncular nasıl rahat anlamıyorum. O senaryolari okurken dusunmuyolar mı bu hangi dizinin tekrariydi acaba diye. Tüm dizileri arda arda koy tek dizi çıkar bence. Yada hepsi para derdine mi düşmüş. Sonra çıkıp sanat, sanatçı forsu atmiyolar mi, pes yani....

Okuyorum kimse memnun değil ama dizi reytingleri tavan yapıyor Kim izliyor bu dizileri ??

Gündüz kuşağı ayrı bir rezalet .

Hayır inanıyorum , kimsecikler izlemese yeni projelere yelken açacaklar .

Ha dizi düşmanı değilim ama en son izlediğim Türk dizisi Yeditepe İstanbuldu

Dizilerin kalitesi sıfır noktasında artık

Vallahi ben izlemiyorum hakimim

Dizileri izleyen çok, bizim sitede herkes izlemiyorsa bile benim annem izliyor, o bile tek başına yeterhatta ne kadar evlendirme programı, ne kadar yarışma varsa hepsini izliyor

İzleme diyemiyorum, anneye öyle denmez, yerim terliği kafama

yerli kanalları yalnızca tarih, felsefe, siyaset, din vb içerikli ve de katılımcılarını sevdiğim programlar olduğunda seyrediyorum, onun dışında yaşasın yabancı kanallar

Ya benim gibi sherlock hannibal dexter hastası yok mu ya gelsin o bi ona sarılmak istiyorum polisiye severler niirdesinizz
Bennnnnn Sherlock, Dexter, Rizzoli, CIA tüm serileri, Criminal Minds, birçok polisiye ve adli tıp dizilerinin seyircisiyim, hatta onlarda yetmiyor suç araştırmaları belgeselleri seyrediyorum

Bana sarılabilirsin

Bennnnnn Sherlock, Dexter, Rizzoli, CIA tüm serileri, Criminal Minds, birçok polisiye ve adli tıp dizilerinin seyircisiyim, hatta onlarda yetmiyor suç araştırmaları belgeselleri seyrediyorum
Biliyodum Ruh ikizimi mi buldum sanki

Biliyodum Ruh ikizimi mi buldum sanki

Benim dizi tercihlerimle seninkiler aynı çıktı, ben arkası yarın gibi dizileri sevmiyorum, polisiye ve adli tıp dizilerini de bu yüzden seviyorum sanırım, her bölümde farklı bir olay.
Yaşanmış gerçek cinayet belgesellerini de seyrederim, gece yarısından sonra oluyor çoğunlukla, seyredebilmek için sabahladığım oluyor

Sana en kocamanindan sarılıyorumm o zaman ablam ya Boşuna sana kanim kaynamamış işte

Vhalla dizinin en alasi olan arkadasim vardi benim...
abisinin once babasi oldugunu ogrendi
Babasinin dedesi oldugunu sandi ....cok zaman sonra da aslinda
babasi baba annesi yengesi cikti...

Valla benim 1 karagulum var onu izliyorum ben onu nasıl almadılar sa bu listeye

bende izlemiyorum ama cogu dizinin adini biliyorum ...netten goruyorum falan...ama izleyen o kadar cokki ..mesela gecenlerde eltim geldi kucuk olan...laf arasinda masallağ bağa dedi ...bu benim cok hosuma gitti kullandim sozu bi kac yerde ...aa o dizi cok komik demi dediler...dizi repligiymis inadina askin... anneden al haberi...benim annemde oyle bak ne guzel hayatin gerceklerini aktariyor izle diye baski yapiyo bide bana

Bana sarılabilirsin

Annesi , kim cikti ya nasi durum

Anladim kova ...yani anlamadimda aslinda ...ee nasil kabullenmisler bu durumu cok garip evlerden irak

Sabah sabah uyku sersemliğiyle anlamadım sanırım, bi çay içip tekrar okuyayım

Çocuğum olmadan önce cnbc e deki neredeyse bütün dizileri izlerdim şimdi izleme fırsatım olmuyor arada belgesellere bakıyorum bir de Cansel elçin in dizisine . Cold case, prison break lost, heroes, the 4400, dexter, cıa new york, merlin , vampir günlükleri, the walking dead şeklinde uzayıp gidiyordu listem

Turk dizisi bu sezon hic izlemedim. Gecen sezon Medcezir izliyodum o da O.C cakmasiydi zaten.

Son olarak the walking dead candir gerisi heyecan

Televizyonun yok oyüzden hiç yerli dizi takip edemiyorum. Vakit bulursam netten Kore dizisi izliyorum. Ahlak seviyesi çok daha yukarıda.

eskiden aşk-ı memnuyu izlerdim bir de yaprak dökümünü hatta yaprak dökümünü izleyeyim derken neredeyse evde doğum yapacakmışım da haberim yokmuş haha :)

ama şimdi hiç bir diziyi izlemiyorum hatta televizyon bile izleyemiyorum neden çünkü ben çok havalı mikemmel cool bir insanım demek isterdim ama tv izlemeye bile zamanım yok o kadar vahim durumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…