• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Yeter: Bir gün herkes annesi babası belirsiz dizi karakteri olacak!

Ya benim gibi sherlock hannibal dexter hastası yok mu ya gelsin o bi ona sarılmak istiyorum polisiye severler niirdesinizz:KK70:

var valla sherlock bir numara, criminal minds e bayılırım, gerçi bazen insanı psikolojisini bozuyor ama olsun:KK48:
mentalist, lie to me, sherlocukun amerikan versiyonu ve bilimum artur conan doyle etkisi olan dizilere bayılırım:KK48:

dizilerimiz gerçekten inanılmaz ahlaki dejenerasyona yol açıyor. şu selena dizisi vardı daha 10 yaşındaki küçücük kız sevgili bulma derdine düşmüştü. bunu izleyen çocuklar etkileniyor ister istemez.

birde beni unutma, beni affet diye iki dizi varki düşman başına kim kimin çocuğu, kim kimden hamile belli değil. birde kavak yelleri vardı tabi tüm arkadaş grubunun birbiriyle değişmeli olarak aşk yaşadığı dizi :KK35:

Ya bir kere Breaking Bad'e başlayın zaten biter, bence the Best! Sonra homeland, tyrant, hımmm sonra belki the hundred. Ara ara bakmak için mentalist belki de how i met your Mother.
Kimse öneri istememişti, di mi ya? Pardon!

dizilerimiz gerçekten inanılmaz ahlaki dejenerasyona yol açıyor. şu selena dizisi vardı daha 10 yaşındaki küçücük kız sevgili bulma derdine düşmüştü. bunu izleyen çocuklar etkileniyor ister istemez.

birde beni unutma, beni affet diye iki dizi varki düşman başına kim kimin çocuğu, kim kimden hamile arap saçı gibi. birde kavak yelleri vardı tabi tüm arkadaş grubunun birbiriyle değişmeli olarak aşk yaşadığı dizi :KK35:

ya ben de dizilerdeki bu ilkokul ortaokulda sevgili bulup bunun ay ne şeker diye yansıtılmasına karşıyım, zaten ortaokulun sonlarına doğu hormon bombardımanı var vucuda bi de bu aşk meşk işlerinin empoze edilmesini doğru bulmuyorum, çünkü zaten o yaş grubu mantıklı düşüncek durumda değil pek sosyal konularda...

ya ben de dizilerdeki bu ilkokul ortaokulda sevgili bulup bunun ay ne şeker diye yansıtılmasına karşıyım, zaten ortaokulun sonlarına doğu hormon bombardımanı var vucuda bi de bu aşk meşk işlerinin empoze edilmesini doğru bulmuyorum, çünkü zaten o yaş grubu mantıklı düşüncek durumda değil pek sosyal konularda...
insanlarımızın özellikle de çocuklarımızın gelişimini, psikolojisini düşünen mi var ki. reyting için neler dönüyor ülkede. proğramlara sahte konuklar mı çıkmadı. uydurulmuş senaryolar halka gerçek diye mi kaktırılmadı. burda sorumluluk anne babaya düşüyor en azından belli bir yaşa kadar izlediklerini filtreleyebilmeliyiz. sonrası zaten pek mümkün değil teknoloji çağındayız uzak tutmak mümkün değil

Vhalla dizinin en alasi olan arkadasim vardi benim...
abisinin once babasi oldugunu ogrendi
Babasinin dedesi oldugunu sandi ....cok zaman sonra da aslinda
babasi baba annesi yengesi cikti...

Nasıl yani?? :KK57::KK57:

Dizilerimizin en büyük derdi bu olsa keşke,sadece zenginler üzerine kurulu hayatlar işleniyor adam gibi hayatın içinden bir dizimiz yok olsa bile anında kaldırırlır çünkü izleyiciler hayatın içinden olan dizileri izlemek istemiyor süper zengin süper iyi süper yakışıklı hayali karakterleri izlemek daha işimize geliyor maalesef,sonra vay efendim bu yeni nesil niye şöyle böyle niye suç oranları arttı diye söyleniyoruz nedeni belli,özentilik insana her şeyi yaptırır.

Dizilere benzer hayatlar yaşayanlar mutlaka var .
Ama baştan güzel giderken sonradan iyice saçmalamaya başlıyolar bende dizi falan izlemiyorum .
Belli başlı yabancı dizilerim var zombili , vampirli onlara bakıyorum. :KK45:

Dizilere çok takılmıyorum, isteyen istediğini izlesin. Yoldan çıkmak isteyene zaten bahane çok.
Benim en gıcık olduğum yemek programları. Hemen hemen her saate denk gelen yemek programı var. Hepsi de etli, kıymalı. Etin kilosu almış başını gidiyor, evine kurbandan kurbana et giren nüfusumuz çoğunluktayken bana garip geliyor. Çok et sevmememe rağmen, benim bile canım çekiyor. Beni bu program daha çok rahatsız ediyor.
Yeni tarif yeni lezzet öğrenmek güzel elbette, ama çoğunun alamayacağı malzemelerle yapılan lezzetleri hergün göstermek bana ayıpmış gibi geliyor.

Aralarında sadece asmalı konağı izledim, diğerlerini şimdi gördüm:)
O kanalların hepsini sildim çünkü:KK48:

Hic dikkatimi cekmedi bu nokta.
Gunesin kizlarindaki yaziya koptum:KK53:

Back