Ya benim gibi sherlock hannibal dexter hastası yok mu ya gelsin o bi ona sarılmak istiyorum polisiye severler niirdesinizz
dizilerimiz gerçekten inanılmaz ahlaki dejenerasyona yol açıyor. şu selena dizisi vardı daha 10 yaşındaki küçücük kız sevgili bulma derdine düşmüştü. bunu izleyen çocuklar etkileniyor ister istemez.
birde beni unutma, beni affet diye iki dizi varki düşman başına kim kimin çocuğu, kim kimden hamile arap saçı gibi. birde kavak yelleri vardı tabi tüm arkadaş grubunun birbiriyle değişmeli olarak aşk yaşadığı dizi
insanlarımızın özellikle de çocuklarımızın gelişimini, psikolojisini düşünen mi var ki. reyting için neler dönüyor ülkede. proğramlara sahte konuklar mı çıkmadı. uydurulmuş senaryolar halka gerçek diye mi kaktırılmadı. burda sorumluluk anne babaya düşüyor en azından belli bir yaşa kadar izlediklerini filtreleyebilmeliyiz. sonrası zaten pek mümkün değil teknoloji çağındayız uzak tutmak mümkün değilya ben de dizilerdeki bu ilkokul ortaokulda sevgili bulup bunun ay ne şeker diye yansıtılmasına karşıyım, zaten ortaokulun sonlarına doğu hormon bombardımanı var vucuda bi de bu aşk meşk işlerinin empoze edilmesini doğru bulmuyorum, çünkü zaten o yaş grubu mantıklı düşüncek durumda değil pek sosyal konularda...
Ay gitmedi diyor. Kiz ben onun bir sezonunu bir gecede bitirdim.ay işte o zamanlar zorladım kendimi izliyim diye gitmedi valla, bu arada spoiler için teşekkürler
Ay gitmedi diyor. Kiz ben onun bir sezonunu bir gecede bitirdim.
Dur cok heyecanlı yerde sezon arasına girdi. Başlasın öyle basla merakta kalma ben ölüyorum suangene mi başlasam ki, kış günü yapcak bişey yok zaten
Yalnız olmadığıma sevindimvar valla sherlock bir numara, criminal minds e bayılırım, gerçi bazen insanı psikolojisini bozuyor ama olsun
mentalist, lie to me, sherlocukun amerikan versiyonu ve bilimum artur conan doyle etkisi olan dizilere bayılırım
Vhalla dizinin en alasi olan arkadasim vardi benim...
abisinin once babasi oldugunu ogrendi
Babasinin dedesi oldugunu sandi ....cok zaman sonra da aslinda
babasi baba annesi yengesi cikti...
Abin sandigin kisi baban oldugunu ogreniyorsunNasıl yani??
Ben sok ben mansetAbin sandigin kisi baban oldugunu ogreniyorsun
Sonra abin dayanamiyor diyor ki sana evet annen benim eski karim ama baban benim babam...
Yani adam gelini ile is pisirmis....
Aynen...abuk subuk iliskiler....Ben sok ben mansetbu nedir arkadaş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?