Buna emin misiniz pek yalnız kalmış gibi gelmediniz banayalnızlığın tadını çıkarıyorum
Bugun yalnızdımBuna emin misiniz pek yalnız kalmış gibi gelmediniz bana
Hayır kocam onlar söyleyenin yanındaVerdikleri para yüzünden söz hakları oluyorsa üstünüzde ben olsam parayı iade ederdim ve bana yalnızca kocam karışabilir derdim. Kocanız da sizin tarafınızdaysa eğer başkalarının lafını pek takmaya gerek yok
O parayı neden verdi ki ben onu nasıl artıra bilirim ki?babama söyledim bana dedi ki sen bit yerde çalışmıyorsun nasıl artıracaksın ki?sen o parayı ancak azalta bilirsinParayı geri vermeliydiniz.
Terbiyesizlik yapmalarına izin veriyorsunuz.
Uygun olan ya geri vermek veya 1 günde hepsini yemek.O parayı neden verdi ki ben onu nasıl artıra bilirim ki?babama söyledim bana dedi ki sen bit yerde çalışmıyorsun nasıl artıracaksın ki?sen o parayı ancak azalta bilirsin
Kocanızla bu konuyu adam akıllı tartışın sizi ezdiriyorsa gereken tavrı koymamışsınız demektirHayır kocam onlar söyleyenin yanında
Ben de anlayamadım yani bence onu ima ediyordu ki oğlu bana para verince harcamayım biriktirim.oğlu bana pek çok para veriyor sankiPara artmis mi derken? Siz vadeli hesap filan misiniz?
Onların yani kocamın düşüncesinde en son söz hakkı onun karısındaKocanızla bu konuyu adam akıllı tartışın sizi ezdiriyorsa gereken tavrı koymamışsınız demektir
Bu düşüncede biriyle ben evli kalmazdım size de boşanın diyemem o yüzden verecek başka tavsiyem yok iyi forumlarOnların yani kocamın düşüncesinde en son söz hakkı onun karısında
Mesela benimle evin içinde iyi geçiniyor .işe giderken bugun onu uğurluyordum benimle başka türlü konuşuyordu neymiş efendim kardeşinin kapısının önündeydikBu düşüncede biriyle ben evli kalmazdım size de boşanın diyemem o yüzden verecek başka tavsiyem yok iyi forumlar
Kocan elalemci ve ailesine senden daha çok değer veriyor ben olsam ona kaybetme korkusunu yaşatırım dişimi gösterir tırnağımı çıkartırımMesela benimle evin içinde iyi geçiniyor .işe giderken bugun onu uğurluyordum benimle başka türlü konuşuyordu neymiş efendim kardeşinin kapısının önündeydik
Nasıl ne yapsam sizceKocan elalemci ve ailesine senden daha çok değer veriyor ben olsam ona kaybetme korkusunu yaşatırım dişimi gösterir tırnağımı çıkartırım
Kocanızı siz tanıyorsunuz ben değil. Nabza göre şerbet ne yapacağınızı en iyi siz bilirsiniz benim bir şey söylemem yanlış olurNasıl ne yapsam sizce
Nasıl mutlu ola bilirim bu şartlar altında ?elti onun için söylüyorum ki burda da illa gözünün önünde olacaktıSen mutlu olmayı tercih etmeyeceğin için peki tabi yeni evinde de dert edecek bir şeyler bulacaksın.
Hayat şartların belli burada,onun icerinse kendini iyi hissedecek şeyler yapıp, daha normal bir hayat yaşamaya çalışmalısın ama iki lafının biri yine elti.
Biz Azerilerin bir lafı var:”qozbeli qebir düzelder”yani o düzelen değilKocanızı siz tanıyorsunuz ben değil. Nabza göre şerbet ne yapacağınızı en iyi siz bilirsiniz benim bir şey söylemem yanlış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?