Artık yeni evimdeyim

Ona sordum baban ne demek istiyordu?gulümsedi.cevap vermedi.dedim senin bana para vermeni mi ima ediyordu.dedi evet

Çol yakışmış.

Ona sordum baban ne demek istiyordu?gulümsedi.cevap vermedi.dedim senin bana para vermeni mi ima ediyordu.dedi evet
Nasıl yani kocandan para alma hiç harcama yapma mı? Gülümsedi mi bu ne ya? Allah yardımcın olsun ya çok garipsedim bu durumu normalde şimdiki kızlar kendini ezdirmez

Sevindim adina nilu, bundan sonra kendin icin yasa ve kimseyi dusunme, kendini mutlu edecek seyleri yap, umarim her sey daha güzel olur.

Nilu tebrik edirem, sülhlə oturun
Türkiye’de bir atasözü vardır bilir misin? Derler ki Pulu verən fit çalır.
Evi kayınpederin yaptırdı değil mi? Evin içine de eşyaları kayınpederin aldı, hangi odada yatacağına hangi odada çocukların yatacağına bile kayınpederin karar verdi.
Sen yeni evine bir kanepe bile seçemedin, şimdi de sana para verdi, pantolon giymesinler dedi, kimseyle konuşmasınlar dedi ve sen bu kadar derdin içinde yine eltini dert ediyorsun.

Kocan tabii ses çıkarmaz çünkü her şeyi atası yapıyor, atası karar veriyor, siz de kayınpeder ne derse onu yapmak zorundasınız çünkü pulu veren qayınatan.

Ev yaptırdı söz hakkın olmadı, evine eşyaları aldı söz hakkın olmadı ama evine gelip para verdiğinde kabul etmeyecektin, sen onların parasını kabul ettikçe sana istedikleri her şeyi söylerler yaptırırlar.

Evet son cümlesine kadar doğru söylediniz.ben kabul etmeseydim yine mecbur edip vereceklerdi.pantolona gelince ilk önce evden başlayacağım evde de mi pantolon istediğimi giyemem mi

Konu fake mi anlamadım. Bu kimse gayet şık olmuş ben çok beğendim
Yılların Nilu'su bu, fake değil. Rusya'da yaşayan Azeri gelin.

Yahu Nilu yıllardır ev bir bitsin dedin dedin al sana ev. Bırakın artık şu elticiği. Siz değil de elti 8,5 sene bekleseydi üzülecek miydiniz onun adına? Ev yeni diye bir süre gelip giderler sonra herkes çekilir köşesine. O para mevzusu keşke olmasaydı diyeceğim ama bu sefer eşinize verirdi, o hayırsız yaratık da içer yer bitirirdi. Bence kayınpedere söyleyin, ben bu paradan sorumlu olmam deyin. Dışarıda çalışma değil de çocukların okulunda falan müdür size gönüllü iş ayarlayamaz mı, daha sonra da kalıcı işe çevrilir belki. Yani ananız babanız enayi gibi eğitiminize para harcamış, diploma size siz diplomaya bakıyorsunuz.

İnsan o evden çıkarken mutluluktan ağlar, siz üzüldünüz mü? Ev değildi ki orası hapishane koğuşuydu. Nilu geçiş dönemindesiniz, düşük profil takılın bir süre, he he deyin geçin. Elti de o evden kurtulduğuna göbek atıyordur. Kavga gürültü kaos peşinde koşmayın. Kızınız büyüyor, keşke o utandırsa bu zebani kayınpederi. Dede herkesin annesi çalışıyor, para kazanıyor, benim annem kimya mühendisi olduğu halde evde oturuyor utanıyorum dese.

Kiz bebek gibi olmussun cok begendim elbiseyi

Çok güzel olmuşsun

Valla bana kocam da karışamaz nerede ne yapacağımı bilirim

Bebek gibi olmuşsun ama 29 yaşındasın yaşıma delirmiştim yoksa ne saçmalama istersen.Benim bir öğretmenim var şu an hala arada konuşuruz .47 yaşında ama sen gör ki nasıl güzel nasıl alımlı.Estetik vs de yok, yaşa takılma gençsin daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…