Ona sordum baban ne demek istiyordu?gulümsedi.cevap vermedi.dedim senin bana para vermeni mi ima ediyordu.dedi evetTamam bilemedim. Dediğim gibi iş kocanda bitiyor biraz sizin değerinizi o belirler bizde 3 eltiyiz bize herkes her şeyi der ama küçük eltime asla karışamazlar neden kocası benim eşime karışmayın eşim böyle yapar böyle yapmaz diyip yüceltiyor. Kendini eltin ile karşılaştırma eşinle konuşmayı dene. Mesela baban nasıl böyle saçmalıyor falan desen tepkisi ne oluyor
Çol yakışmış.Hayır kızıma karışmıyorlar ona “ok” bana “no”..ben 29((ama benim bşr özelliğim var her kes söylüyor ben yaş arttırdıkça güzelleşiyormuşum))bu sözler yüzünden üzülmüyorum yoksa çoktan delirmiştim yaşıma..geçenlerde doğum günüm oldu kendime maya bıraktım)elbise falan aldım.iyi ki artık ona karışmıyorlar.Nasıl olmuşum sizce?
Nasıl yani kocandan para alma hiç harcama yapma mı? Gülümsedi mi bu ne ya? Allah yardımcın olsun ya çok garipsedim bu durumu normalde şimdiki kızlar kendini ezdirmezOna sordum baban ne demek istiyordu?gulümsedi.cevap vermedi.dedim senin bana para vermeni mi ima ediyordu.dedi evet
Ne yapayım sizce ?Nasıl yani kocandan para alma hiç harcama yapma mı? Gülümsedi mi bu ne ya? Allah yardımcın olsun ya çok garipsedim bu durumu normalde şimdiki kızlar kendini ezdirmez
TeşekkürlerÇol yakışmış.
Burada kilit nokta eşin onunla konuş seni hiç mi anlamaz eş ailesine biraz mesafe koymalısın.Ne yapayım sizce ?
Babasından köpek gibi korkar ne yapa bilir ki?!Burada kilit nokta eşin onunla konuş seni hiç mi anlamaz eş ailesine biraz mesafe koymalısın.
Nilu tebrik edirem, sülhlə oturunOnunla yıldızımız barışmıyor ve uzatmanın faydası yok.evet kendi evlerinde günümü siyah etmeleri azmış gibi burda da karışıyorlar.neymiş efendim burda tanıdıkları varmış bizi görürler falan pantolonda falan.ya nasıl düştüm şu cendereye anlamadım.ben tabi ki kışın giyeceğim zaten uzun pardüse mont giyorum.onun altındaki pantolona her halde karışmazlar
Evet son cümlesine kadar doğru söylediniz.ben kabul etmeseydim yine mecbur edip vereceklerdi.pantolona gelince ilk önce evden başlayacağım evde de mi pantolon istediğimi giyemem miNilu tebrik edirem, sülhlə oturun
Türkiye’de bir atasözü vardır bilir misin? Derler ki Pulu verən fit çalır.
Evi kayınpederin yaptırdı değil mi? Evin içine de eşyaları kayınpederin aldı, hangi odada yatacağına hangi odada çocukların yatacağına bile kayınpederin karar verdi.
Sen yeni evine bir kanepe bile seçemedin, şimdi de sana para verdi, pantolon giymesinler dedi, kimseyle konuşmasınlar dedi ve sen bu kadar derdin içinde yine eltini dert ediyorsun.
Kocan tabii ses çıkarmaz çünkü her şeyi atası yapıyor, atası karar veriyor, siz de kayınpeder ne derse onu yapmak zorundasınız çünkü pulu veren qayınatan.
Ev yaptırdı söz hakkın olmadı, evine eşyaları aldı söz hakkın olmadı ama evine gelip para verdiğinde kabul etmeyecektin, sen onların parasını kabul ettikçe sana istedikleri her şeyi söylerler yaptırırlar.
Yılların Nilu'su bu, fake değil. Rusya'da yaşayan Azeri gelin.Konu fake mi anlamadım. Bu kimse gayet şık olmuş ben çok beğendim
Çok güzel olmuşsunHayır kızıma karışmıyorlar ona “ok” bana “no”..ben 29((ama benim bşr özelliğim var her kes söylüyor ben yaş arttırdıkça güzelleşiyormuşum))bu sözler yüzünden üzülmüyorum yoksa çoktan delirmiştim yaşıma..geçenlerde doğum günüm oldu kendime maya bıraktım)elbise falan aldım.iyi ki artık ona karışmıyorlar.Nasıl olmuşum sizce?
Valla bana kocam da karışamaz nerede ne yapacağımı bilirimVerdikleri para yüzünden söz hakları oluyorsa üstünüzde ben olsam parayı iade ederdim ve bana yalnızca kocam karışabilir derdim. Kocanız da sizin tarafınızdaysa eğer başkalarının lafını pek takmaya gerek yok
Bebek gibi olmuşsun ama 29 yaşındasın yaşıma delirmiştim yoksa ne saçmalama istersen.Benim bir öğretmenim var şu an hala arada konuşuruz .47 yaşında ama sen gör ki nasıl güzel nasıl alımlı.Estetik vs de yok, yaşa takılma gençsin daha.Hayır kızıma karışmıyorlar ona “ok” bana “no”..ben 29((ama benim bşr özelliğim var her kes söylüyor ben yaş arttırdıkça güzelleşiyormuşum))bu sözler yüzünden üzülmüyorum yoksa çoktan delirmiştim yaşıma..geçenlerde doğum günüm oldu kendime maya bıraktım)elbise falan aldım.iyi ki artık ona karışmıyorlar.Nasıl olmuşum sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?