- 24 Nisan 2012
- 35
- 0
- Konu Sahibi merinda_34
Esim benim icin cok seyler yapti hem evlilik oncesi hem de sonrasinda bein bitgun gormesin delirir sesimi duymasin uzulur ve benden onceki iliskisineide cok iyi biliyorum yani gercekten tum detaylarina kadar biliyorum herseyi zaten cevrei=resinde bulunan hemcinslerimde ayni seyi soyluyor sut oglan sut gibi lakaplar bile takmislar.Ama gelin gorun ki o icinde ki bastirilmis cocuk istegi hem kendini hem de beni mahvediyor. Aslinda kendimi de suclamiyorum fakat bir yerde gecmisin pismnaligi ve izlari halen ustumde ayrica cogunuzda bilirsiniz ki erkekler biz kadinlari genelde su sekilde itham ederler: '' Bir kadin bekaretini verdigi ilk erkegi ister pismanlik ister nefret vs vs bir sebepten dolayi asla unutamazlar'' esim bunuda dusnuyor simdi. Bilmiyorum gercekten son bir kac aydir esimle evlilgim cok kotu geciyor yani zevkli bir yani yok ama emin oldugum birsey var ki birbirmizi cok sevdigimiz neler yapmadi ki bu yuvanin mutlulugu icin ickisi yok kahvesi yok hcbir kotu aliskanligi yok gozu benden baskasini gormez Ama bosanma konusunda sizlerinde dedigi gibi cok tehditkar ve herseyi ispatlayacak gucte ayrica bende birseyleri asla inkar edip yalan soyleyecek ve gizleyecek karakterde bir yapiya sahip degilim