Gece gunduz surekli ayakta cocuklarla ugrasiyoruz. Ve maalesef aulelerimize cok uzakta yasiyoruz. Kimsemiz yok buralardaAllah yardım etsin. Uykusuzluk çok zor. Benim de bir yaşında bir oğlum var. Benzer durumları yaşıyoruz. Size bir tavsiye veremeyeceğim. Kelin ilacı olsa başına sürermiş, ben de çoğu gece defalarca kalkıyorum. Umarım kısa zamanda duzelirler.
Biraz once aglaya aglayanyatagina goturdum kizimi isigininacik biraktim arti birde antredeki 2 isigi da actirdi hanfendi. Ama 5 dakka sonra hickira hickira aglayarak geldi korkuyorum yatamiyorum diye kafayi yicemAynı durum bizde de mevcut. Oğlum Her gece uyanır yanımıza gelir tabi yatağa sığamayız ben kanepede uyumaya devam ederim. Sebep sorduğumuzda sizin yatak çok rahat diyordu. Aynı yatağın tek kişilik olanını aldık yine sonuç değişmedi. Şimdide neden diye sorduğumuzda korkuyorum diyor. Biz çareyi odasında ışığı açık bırakmakta bulduk. Renkli ampuller odaya loş ışık veriyor bizde işe yaradı hiç değilse korkup koşa koşa yanımıza gelmekten vazgeçti.
Ya varya Allah evlat isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin ama yaslanmak isteyen cocuk yapsin kendimi 25 yasindayim ama 55 yasinda hissediyorumAy ben çocuk yapmıcam galiba buradaki konular gözümü korkuttu iyice
Dun gece esimle konustum. Meslegi geregi boşanmış ailelere cocuk teslimi yaparken pedagoglar esliginde teslim yapıyorlardı.o uykusuzluk, o ağrılar, o bitkinlik nedir bilirim. ikiz annesiyim seni çok iyi anlıyorum. 5 yaşındaki çocuğu psikolog a götürmenizi öneririm.
Allah gücünüzü sabrınızı artırsın . Tüm annelerin...
Degisik bir duygu hem cok zor hem cok guzel anne olmak :) suan cocuklarima sarilip hungur hungur aglayasim var.Bizde küçük oglanla ayni yatakta yatıyoruz çünkü gece memesiz uyumuyor. Meme sürekli ağzında olacak çekince az birşey en fazla yarim saat uyuyor sonra bi daha ağlıyor sabaha kadar en az 20 kere uyanıyor. Eşim başka odada cekyatta yatıyor artik. Bazen büyük oğlan da geliyor yatağa iki çocuk birde ben artik sabaha kadar mahvoluyorum .Cidden anne olmak çok zor ama dünyanın en güzel şeyi.
Biraz once aglaya aglayanyatagina goturdum kizimi isigininacik biraktim arti birde antredeki 2 isigi da actirdi hanfendi. Ama 5 dakka sonra hickira hickira aglayarak geldi korkuyorum yatamiyorum diye kafayi yicem
Evet korkacagi bir sey seyredince zaten o gece mutlaka ruyasinada giriyor. Ama cok dikkatli olmaya calisiyorum. Korktugu seyleri soyluyor bazen . Ama korkmasinin sebebi baska gibi. Bunkadar da korkamazki yaatablet? tel?
korkacağı birşey seyretmiş olabilir mi?
Koye gidince oyle yapiyoruz. Gorsen kizimdan mutlusu yok o gecelerdeBen küçük çocukken annemle babamın yanında uyumak istediğim günü hatırlıyorum.. 1 kere oldu babam bir çıkıştı.. Anna babanın yanında uynnmaz diye.. Bir daha da gitmemiştim..
Tabiki çocuk psikologun gitmek gerekir 5 yaş küçük bir yaş değil.. Aklıma sadece geçici bir çözüm olarak bir odaya 2 yatağı yere serip hepniz yan yana uyuyun demek geldi.. :)
Koye gidince oyle yapiyoruz. Gorsen kizimdan mutlusu yok o gecelerde
Evet korkacagi bir sey seyredince zaten o gece mutlaka ruyasinada giriyor. Ama cok dikkatli olmaya calisiyorum. Korktugu seyleri soyluyor bazen . Ama korkmasinin sebebi baska gibi. Bunkadar da korkamazki yaa
Bizde oyle yaptik odasi evdeki en guzel oda. Ama yatmiyor. Kayinvalidem ve eşim diyorki yatak odasina yatagin yanina döşek serin odanizda yatsin diyorlar napsam bilemedimBu sefer de alışırlar.. Yiğenim 5 yaşındayken sanırım, daha da küçük olabilir.. Ona barbie li yatak takımı almışlar, annesi de onu bizim yanımızda hazırlıyordu ona barbie li takım aldık.. Hiç bizim yanımızda uyumayacak artık diye tatlı sözle alıştırdı yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?