• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık ümidimi kesmeli miyim

goncalin

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2024
101
24
13
43
43 yaşındayım gecen yıl ocaktan bu zamana kadar 2 tüp bebek tedavisi ikisi de kimyasal ,amh 0.24 ,maalesef 1-2 yumurta ancak oluyor.cok yoruldum.bittim tükendim.bu süreçte hic kimseden destek gormedim.eşimden bile.maalesef 2 cocugu var.benim ilk evliliğim. Çok yoruldum.umidimi kesmek uzereyim

Merhaba cnm sakın vazgeçme. Bende 40 yaşındayım 2 tüp bebek yaptım şimdi transfer için bekliyorum. Bizde maddi manevi bittik. Artık ailem devreye girdi mecburen yaş faktör ü yüzünden devlet hiç bir şwyi karşılamıyor. Rabbim gerçekleştirmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz cnm. Şuan son eşiktesin. Hani vazgeçip devam edeceğin eşikte psikolojik olarak. Vazgeçme biraz daha dayan cnm. Güzel haberler vermen dileğiyle cnm

Lutfen uzulup vazgecmeyin, cok yakin tanidigim 42 yasinda tek embriyo ile hem de tek yumurta ikizleri oldu tup bebekle. Hangi merkezde yaptiriyorsunuz? Olmayacak bir sey degil , olur elbet, inanib yeter ki

Umudunuzu kaybetmeyin lütfen daha bu hafta 44 yaşında bir arkadaşım ertesi gün hapı kullandığı halde hamile olduğunu öğrendi. Boşanmak üzere olduğu için istenmeyen bir gebelikti. Yani sonuç olarak stres desen var, ertesi gün hapı kullanmış, ileri yaş ama yine de olacak olan oluyor. Siz kalbinizi ferah tutun. Ayrıca eski mesajlarınıza baktım yumurta sayınız, embriyo kaliteniz gayet iyiymiş. Benim sadece 2 embriyom olmuştu son tedavimde. Çok şükür biri tuttu 40 yaşında anne oldum ben de. Hepimiz aynı maddi manevi zorluklardan geçtik bu süreçte yalnız değilsiniz. Allah İnşallah size de sağlıklı bir evlat nasip etsin. Bir de çoğu eş destek olmuyor takmayın onların duygusal zekası kıt kalıyor bu mevzulara.

Zaman ilerliyor hic mutlu huzurlu değilim.sigara da kullaniyorum saldım hepten .daha fazla vakit kaybetmeden basimin çaresine bakmalıyim sanirim.

Sadece cocuklari var onun için, ben de bi çocuğum olsun istedim.hep ezilen 2.planda olan siz oluyorsunuz şu yaşımda cocuklari yerine ben azar laf işitiyorum.inanirmisiniz iki transferimden sonra da burnumdan geldi.tutacagi varsa da tutmadı. Dayanamiyorum artık.

Sadece cocuklari var onun için, ben de bi çocuğum olsun istedim.hep ezilen 2.planda olan siz oluyorsunuz şu yaşımda cocuklari yerine ben azar laf işitiyorum.inanirmisiniz iki transferimden sonra da burnumdan geldi.tutacagi varsa da tutmadı. Dayanamiyorum artık.
Çok üzüldüm 💐 sizin adınıza gerçekten kendinizi bırakmayın lütfen 🥺 İnan ki yaşla alakası yok bende 36 yaşındayım benim de çok yumurtam oluşmuyor fazla döllenme olmuyor ona rağmen umudumu kesmiyorum sizde kesmeyin demek ki zamanı değilmiş vaktini bekliyor az sabır lazım Rabbim kalbinize gönlünüze ferahlık sakinlik versin inşallah 🤲😢

Back