Artık tükendim ben

Çok zor ve bi o kadar da berbat bi hayat. Ben olsam o eve asla dönmezdim. Sen ağzınla kuş tutsan bile kocana yaranamazsın, bayaaa bayaa anacı.

Ev ev üstüne olmaz. Ayrı oturmanız şartttt.

Oglunu kiskanan kayinvelide paylasamiyor kadin sen gitsen gelene de yapacak ...bence evini terketme kocanlik bir durum yok kayinvaliden kotu ...

Eviniz ayrı ama hayatlarınız bir. Eşinizinde gerçekleri görmeye niyeti yok. Sizin ailenize taptıklarından dolayı tepkili ama kendi annesi ne yaparsa yapsın çekiceksin modunda. İşin zor arkadasım çok bunaldıysan resti çekiceksin. Ama öyle bir kocayla kvye resti çeksende elinde kalır gibi. Allah kolaylık versin.

Ayyyy canm benim sen kendi kaynanayi değil resmen benim kaynanami anlatmissin.. Allah yardimcimiz olsun böyle şeytanlik nereye kadar yaniii ama aramizdaki fark eşim beni tutuyor çünkü annesinin huyunu biliyor.. Bende senin gbi evi terk ettim 3 gün annemde kaldim ne aradim ne sordum 3. günün sonunda eşim kapiya dayandi bende senn gibi 4 yillik evliyim kaynanamla evlerimiz bir sayilir seni o kadar çok iyi anliyorum kii onun için sana dicek laf bulamiyorum çünkü ne sen o kadini değıstire bilirsin nede bizim yorumlarımiz egosu tavan yapmış herseyi ben bilirim diyen bir kadin.. Benm anlamadiğim bu kaynanalar kocalarini nasil avuclarinin icine alabiliyor biz nie beceremiyoruz.

Ya sen ne sacmaliyosun böyle konuşacaksan yazma sinirim tepemde zaten adam gibi oku okumucaksan yürü git
Konu sahibi bak sinirlisin farkındayım ama yapılan yorumlara bu şekilde cevap vermeni doğru bulmadim arkadas sadece oneride bulunmuş.

Tum hikayeyi okudum
Bence yazin uc ay degil de sadece birkaç günlüğüne esinle aile ziyareti yapın gelin evinize ya da sen bir kaç gun kalip annenlere de gidebilirsin
O sen ailene gidince sinir oluyor ama sen annesi sana kotu davranınca sorun yok hatta sen suçlusun oyle mi!
Kocanda is yok herkes kendi ailesine laf soyletmez ama haksızı da savunmak yanlış
Sana "hayatım sen haklisin ama o da annemiz napalim benim hatirim icin idare et" dese bu kadar psikolojin bozulmazdi belki
Önce bir psikolojik destek al, duruma göre çift terapistine de gidebilirsiniz esinle çünkü onun da empati kurmayi bilmiyor bence
Bu yasadiklarin sende ofke patlamasi yapmış, kırgınlıgını ya da kızgınlıgını bagirip ağlayarak degil de net sözcüklerle ifade edersen daha iyi anlaşılırsın bence bir de susup içine atma, o an ne hissediyorsan bunu aktar karşıya.
"Annen şunu yaptı " diye sikayet etmek yerine, "annene şu konuda cok gucendim" desen belki eşin senin hislerine odaklanırdı ama sen annesini suçlayinca o da kendince savunma ihtiyacı duymuş
Aradaki dengeyi esin kurmalı ama bu konuda sen de biraz yardimci ol ona, kayinvalidenin hatalarını esinin gormesini sağla

Valla canim sonuna kadar okudum ama bence bunu buraya yazdigina gore icin tamamen rahat degil gibi geldi bana. Esinin hep annesinin yaninda olmasi gercekten cok yanlis. Peki sen sadece bayram icin kafani dinlemek icin mi ailendesin yoksa donmeyi dusunuyo musun. Gercekten cok uzuldum senin adina Allah yardimcin olsun. Oglunu da Allah bagislasin. Iki bucuk yasindaysa anlar hisseder cocuk bebek degil sonucta. Umarim evladin ve senin icin en hayirlisi olur

Evlerin
Ellerinizi ayirmalisin ev ev ustune olmuo umarim esin senin yoklunda anasının feaatlini anlar

Bu ne ya ikide bi evi terketmissin. Oyuncak etmissin sen olayi. Zaten ortada bi olay da goremedim ben.
Yollarda inmeler falan..
Kv ile uzun sure kalinca batiyor olabilir ama sen camasir meselesinde bile evi terketmissin be gulum.

Çok zor ve bi o kadar da berbat bi hayat. Ben olsam o eve asla dönmezdim. Sen ağzınla kuş tutsan bile kocana yaranamazsın, bayaaa bayaa anacı.

Ev ev üstüne olmaz. Ayrı oturmanız şartttt.
Bitek siz anladiniz beni teşekkür ederim.evimiz ayrı şehirde sadece köyde birleşiyordk ama.ahdim var o köye asla gitmicem

cümle sonlarına nokta koymadığın için okumak zor olsa da sonuna kadar okudum. ve bu da dert mi dedim : )) tamam tamam şaka yapıyorum.bazılarının takmayacağı şeyleri bir başkası büyük dert edebilir. benim sana söyleyeceğim şu olur: evin zaten ayrı. sadece yazdan yaza köye gidiyorsun. eğer eşini seviyorsan bu dönemlerde kendini biraz daha sabıra şartlandırman gerekir. kendine '' aman sende zaten şu kadar gün sonra evimdeyim'' diyerek... bu sürede kim sana ne yaparsa yapsın hepsine iyilikle güzellikle karşılık ver.onları hayal kırıklığına uğrat.bu seni düşürmez, zamanla onların sana karşı tutumunu değiştirir. hatta belki de delirtir : )) bu söylediklerimi tabi ki eşini çok seviyorsan yap. sevgi fedakarlıktır. eşi,n için bu fedakarlığı yapabilirsin. hiç bir şey kaybetmezsin. kendini bu kadar yıpratma. çocuğuna da yansır.

Bir de şunu ekleyeyim. henüz yeni evli sayılırsıız. eşinin halen annesine bağlı olması çok normal. ama bana inan bu hep böyle sürmeyecek. bir kaç yıl sonra sen tam tersi olacak. sen diyeceksin ''hadi kalk annenlere gidelim'' ama o istemeyecek. benim eşim de evin en küçüğüydü. annesine fazlasıyla bağlıydı. ama zamanla herkes yerini yurdunu daha iyi benimsiyor. eşine ve kayınvalidene biraz daha zaman tanımalısın. emin ol sonsuza kadar böyle sürmeyecek. herşey çok daha güzel olacak. bugünleri ise tebessümle hatırlayacaksın. hatta kayınvalidenle de oturup eskileri yad edip tebessüm edeceksiniz. bu sadece senin başında olan bir durum değil. TR deki evliliklerin %70 inde yakın sorunlar var. ama bu sorunlar evliliğine zarar gelmesini istemeyen biri için aşılır sorunlar. iyi bayramlar.

Tesekkur ederim yorumun için ama ben okdar sabirliymki susa susa bittim tükendim artk gercktn iyi dglm ve asla o köye gi dipte hayatımı koreltmicem çünkü eşime de çok kızgınım buarada kaynvaldm çok kinci sinsi fesat paracı dedikoducu duvar gbi kalbini kirletms bi insan açık ve net

Tesekkur ederim yorumun için ama ben okdar sabirliymki susa susa bittim tükendim artk gercktn iyi dglm ve asla o köye gi dipte hayatımı koreltmicem çünkü eşime de çok kızgınım buarada kaynvaldm çok kinci sinsi fesat paracı dedikoducu duvar gbi kalbini kirletms bi insan açık ve net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…