Artık Saçım Kalmadı Çok Kötü Hissediyorum.. (Dr/tedavi vb önerilerinizi yazar mısınız)

Hangi e vitamini önermişti doktorunuz?
Bunu yaparsam saçıma daha çok zarar veririm sanki. Saçımı bırakın boyamayı fön makinesi ile bile kurutamıyorum korkudan. İnanılmaz şekilde yıpranmış ve azalmış boyayı nasıl yapabilirim ki :/
Saçlarını kestir daha gür görünür birde şampuanının içine çam terebentin dök yeni saç cikartiyor birsey olmaz merak etmeyin stres yaparsan daha çok dökülür
Saçlarımı kısacık kestirdim ama fayda etmedi maalesef. Stres yapmamak elde değil ki..
Disinizde curuk varmi o da saç dokulmesi yapiyor
Hayır, yok..
Masajı uzun süredir yapıyorum ben de evet.. Stres kısmını başaramıyorum ben. Çok ciddi biçimde saç kaybı varken, aynaya baktığımda o görüntüyü görünce moralim bozuluyor. Avuç avuç dökülürken, saçım azıcık kalmışken nasıl stres yapmayayım onu da bilmiyorum.. :/

Ya bir de genetik olarak dokulmenin birçok sebebi varmış.Erkek tipi dökülmenin? Sebepsiz saçın dökülmüyordur bence.Altta yatan bir sorun var muhakkak.. Keza benim de öyle..

Canim saçın her bölgesinden mi dökülmeler oluyor yoksa belli bir yerinden mi? Benim yanlardan ve tepelerden çok seyreldi ya
Her bölgesinden. Yanlarda zaten azıcık saçım kaldı çok seyrek, tepe bölgesinde çok açıklık var. Sizinki genetik tipi değilse vitamin ve bağışıklığı düzeltince çözülecek bir sorun, o saçlar da geri gelir.

Hayır dr önerisiyle başlamadım ama bu kadar hızlı etki ettiğine şaşırdım çünkü ilk haftadan dökülmem baya durmuştu,

therewillbeaday yurtdisindayim ben Hollanda dan aldığım bi E vitamini kullanıyorum.Gunde 3 tane içiyorum doktor tavsiyesi ile.Doktora danışıp alabilirsin.Normalde benim de hiçbir vitaminim eksik degildi.Ama gittigim doktor E vitamini ve cinko takviyesi önerdi ve öyle durdu dokulme

Normal bir dökülme gibi durmuyor.Bilemiyorim canim..Benim bağışıklık sistemim zayıflamış bence.Bağışıklık sistemin saç köklerini öldüriyor gibi geliyor bana..alopesi hastalığında yani bu genetik dökülmede de öyle oluyor diye biliyorum.Ayak tirnagimda da lekeler var saçımla bağlantılı bence..Bu sac kiranda da oluyromus tırnaktaki sorunla birlikte..Olabiliyormuş. Ayy bilmiyorum doktora gidicem zaten ama böyle olmasından korkuyorum.Psikolojim bozuldu benim de.Esko saçlarıma bakiyirum..Geçen seneyle bu zaman arasında resmen büyük fark var kardeşim.Hafif çekiyorum saçımı bir sürü sac geliyor elime ya..Üstelik gelirken öyle bir acıma hiç yok.Hani kökten kopar sizi olur ya hiç yok çünkü kök öldüğu için geliyor öyle rahat bir şekilde..

Minoxil forte %5 lik sprey aldım bir de perfectil aldım

Ay benimde bi ara öyle oldu bebek lastikleriyle topluyordum saçımı. En büyük sebebi stres. Ben aralıksız bir buçuk iki sene haftada bir gün badem yağı bir günde öam terebentini yağı sürüp bir gece bekletip ertesi gün yıkadım. ( bunu hemen deneyeceksen sadece yarım saat bekle) dermoroller kullandım. Saç bakımımı her bıraktığımda eskisi gibi dökülüp bir kaç ayda yarıya iniyor gürlüğü. Düğünümden sonra aşırı bir dökülme yaşadım ve kelleşme başlamıştı. Doktorum schüssler tuzlarını önerdi demirin düşmüş dedi 90 gün demir ilacı kullandım ama düzelme olmadı bende balık yağından biotinlere kadar herşeyin benim için en uygun olanını araştırıp düzenli bir şekilde kullandım. Sabahalrı kahvaltıdna sonra pekmez içtim. Çeşitli takviyeler le birlikt etam bir buçuk seneyi devirdim bununla birlikte kendi şampuanını keşfetmelisin. Ve stres yapma bir an önce sçaların çıkmasını bekleme kendine bir takvim olultur altı ay sonra diplerind ekısa saçları göreceksin bir sene sonra ense hizanın daha gür saçlarla dolu oldugunu farkedeceksindir. Prp diy ebişey duydum onuda yaptırmayı dene istersen

İnşallah. Canım bir ara denicem bakalım

Biz ideal yükseltiye gelince ara verdik ama vitamin almaya devam ettik arada sıkıntı olmadığı için mesela iki günse biri düşürdük ve diğer magnezyum a vitamini falan bunlarda önemli özellikle saç için magnezyum

Ben bazı şeylerin içten geldiğine inanıyorum. Özellikle psikoloji çok etkiliyor. Herhangi bir Sorununuz varsa bir psikiyatriste gidin derim... Cilt üstü uygulamalar çok Bi işe yaramıyor. Eşimde de egzama var. Psikolojik eminim...

Benim saçım eskiden çok azdı. Herkes anneme laf eder bakamıyorsun derdi. Taki ostrocare diye vitamin takviyesi kullanana kadar devam etti. Aslında vitaminlere sorun çıkmıyordu ama o baya iyi geldi. Ayak kramplarım saç sağlığım, adet döngüsü baya düzeldi... Doktora danışın kullanmadan...

Magnezyum, d vit, çinko, kalsiyum içeriyor...

Ayy çok geçmiş olsun ya
Senin durumun genetik ise biraz sıkıntı ya saç dökülmesi ile ilgili bitkisel olarak biberiye duymuştum dökülmesini engelliyormuş
Ama onun dışında selenyum,çinko ve magnezyum değerlerine baktırdın mı onlar da saç dökülmesini etkiliyor

mezoterapi yaptırdım ama dökülmeye veya yeni saç oluşumuna etkisi olmadı. Schüssler tuzlarını ilk kez duydum.
Kadın olup da bu yaşlarda saçı bu kadar azalan ve bunu dert etmeyecek, psikoloiyi sağlam tutcak varsa helal olsun. Zaten saçım bu durumda olduğu için bu kadar psikolojim etkilendi.
Değerler normal..

Öyle demek istemedim aslında. Saçınızı dökülecek kadar üzüldünüz mü? Tramva yaşadınız mı Bunalım depresyon gibi psikolojik sorunlardan sonra olmuş olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…