• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller artık pes etmek üzereyim

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bir iş arkadaşım bikaç ay önce lazer yaptırdı yüzüne, kahverengi lekeleri vardı,ilk günler yara gibi kabuk tuttu sonra altından lekesiz deri çıktı,çok güzel oldu.

bunlar da forumda denk gelip kopyaladığım doğal formuller

-ayva çekirdeğini çıkartıp fincanda suyla 1gün bekletiyorsunuz jölesini salıyo ve yüzünüze sürüyosunuz bekletiyosunuz cildiniz lekelerden arınıyo ve sıkılaşıyo

-Orta boy sogani rendeleyin suzgecten suzun bir sogandan yaklasik 3 yada 4 yemek kasigi su cikiyor bunu bir kaseye alin icine yarim cay bardagi kadar elma sirkesi koyun yuz temizleme pamugunu islatin sulu kalmasin fakat, sirkeli suya batirin 5 dakika kadar yuzunuze yedirin yarim saat yuzunuzde bekletin sonra soguk su ile yikayin sabah aynaya baktiginizda inanamiycaksiniz

-yarım limon suyunu su ile karıştırın yüzünüze pamukla kompres yapın diyordu bu akne ve güneş lekeleri için. Küçük bir kavonoza yaptım ben içine biraz da karbonat attım bir tatlı kaşığı kadar buzdolabına koydum

-doğal elma sirkesiyle sabah akşam yüz silinmeli

-bir kaşık yoğurda yarım limon suyu karıştırılır yüzde yarım saat tutulur,yıkanır

-bir kaşık yoğurda birazcık karbonat ya da kabartma tozu karıştırılır yüzde yarım saat tutulur,yıkanır

bunların yanısıra cildinizi güneşten yaz kış koruyun,en az 50 faktörlü güneş kremleri kullanın

Canım Öncelikle lazer olayına sakın girme..4 sene önce arkadaşım lazer yaptırdı yanağında bir leke için..Leke gitti ama bu sefer kılcal damarları çıktı..2-3 sene onunla uğraştı ama ona da çare bulamadı...Cildi daha kötü oldu..
İkincisi sakın cildine olur olmaz şeyleri sürme..Yok limondu,yoğurttu,karbonattı gibi..Onu da bir arkadaşım yaptı ne tarif bulmuş cildine uygulamış sonuç mu cildin ph derecesini buzmuş.sivilceler,akneler,siyah noktalar başladı daha da kötüsü gözenekleri açılıp delik delik oldu cildi:(

Benim sana önerebileceğim kendim kullandığım ve leke konusunda başarı sağlamış olan tek şey TCA kimyasal peelingdir..Onuda şöyle açayım.Benim alnımda saç diplerine yakın güneşten oluşmuş lekeler vardı..Hafiflerdi ama bir yerdeki leke gözüme çok takılıyordu çünkü bayağı koyuydu nohut büyüklüğünde..Neyse ben TCA 25 lik uyguladım..İlk uygulamamda ,Cildim soyunca o hafif olan lekeler silindi gitti ,koyu olan ise %50-60 oranında rengi açıldı..2 ci bir uygulama yada 3cüde oda silinebilrdi ama vakit bulamadım ikinci uygulama için çünkü uygulama yaptıktan sonra 3 gün cilde kararmalar ve buruşmalar oluyor. 4.ci ve 5.ci günler soyulma oluyor yani 1 hafta evde olmam lazım.. Süreç ağır geçiyor...
Bu konuyu incele istersen forum içerisinde topiği var...3-5 seansta tamamen bence kurtulabilirsin lekelerinden...
Eğer ki yok ben yapamam korkarım,kendi beceremem onun içinde bir marka önereyim başarılı olabilecek ürünleri olan..
O da Kielh's firması ile görüşüp onlardan lekeler için krem alabilirsin...Biraz pahalılar ama başarılılar...Bu firmadan arkadaşıma gözenekleri için maske ve losyon aldık 2 hafta önce..İsmini çok duyuyorduk..Neyse buğün kız arkadaşı gördüm..Cildinde ki bütün gözenekler kapanmış ki makyajla bile kapatamadığı gözenekler...Ben şok oldum nasıl yani 2 haftada o aldıklarımız mı bunu yaptı diye..Yani bu firmanın ürünlerinin başarılı olduğunu gördüm..Bunlarla da bir görüşebilirsin.Leke için ürünleri vardı hatırladığım kadar..sen araştırırsın...
Umarım en kısa zamanda herşey gönlüne göre olur..Sevgilerimle....

teşekkür ederim elma sirkesini deneyeceğim sanırım
başka fikri olan var mı arkadaşlar

benim de cildimde kahverengi lekeler var çok değil ama rahatsız oluyrm limon suyu elma sirkesi denedm cildimde değişiklik oldu ama lekelerde açılma olmadı herkesin cilt yapısı farklıdır tabi dene istersen. herbaderm cilt beyazlatıcı krem var kullandım tamamen geçti diyemem ama biraz değişim var onu da tavsiye ederim

diğer yorumları okumadım hemen yazayım dedim , canım benim yengemin de yüzü kahverengiyi geç siyaha dönüktü lekeleri artık düşün o derece. ayva çekirdeği jölesini yaptı yüzüne. ama düzenli devam etti. şimdi hiç birşey kalmadı yüzünde maşaallah. denemeni tavsiye ediyorum.

Zeki Gündüzün Gündüz kremini kullan bence. İnanamayacaksın..

arkadaşlar merhaba hepinize öncelikle.
birçoğumuzun ortak sorunu bu cilt lekeleri.
benimki de yüzümün bir kısmında,açık kahverengi tonunda. yaklaşık 2-3 yıl uğraştım ben bununla,birçok doktora göründüm.kremler,ilaçlar vs. fakat sonuç alamadım.en son lazer önerildi onu da risklerinden dolayı kabul etmek istemedim.artık bende ne yapacağımı şaşırdım.buraya bir de resim ekleyeceğim mesajın altına.
sizden istediğim önerebileceğiniz bir şey var mı? cilt maskesi,kozmetik ya da herhangi bir şey."ben denedim biraz işe yaradı" diyebileceğiniz bir şey.gerçekten artık uğraşacak hâlim kalmadı.forumda okumadığım konu kalmadı nerdeyse.onca para,onca zaman harcadım..ne yapacağımı bilemiyorum.kapatıcı veya fondöten de kâr etmiyor açıkçası yine göze batıyor ve zaten çok sık makyaj yapan biri de değilim.20 yaşındayım bu arada.önerilerinizi yazarsanız çok memnun olurum...
şu da görsel:

Back
X