artık o kadar yorgunumki üzülemiyorum bile

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
mrb arkadaşlar..ayaklaşık 2 yıldır takip ediyorum hepinizin sorunlarını paylaşamlarını ve her birinde kendimi bulduğum zamanlar oldu.şimdi ise sizlerle bende içimdekileri paylaşabilmek için üye oldum.çünkü konuşmaya ve içimi dökmeye o kadar ihtiyacım varki;yaklaşık 6 aydır görüştüğüm kişiyle 2 ay önce nişanlandım.eşyaları aldık,düğün salonu tutuldu 2011 nsan ayı için,neredeyse herşey hazır şimdiden.aşk hayatımda o kadar fazla üzüldüm ve yıprandımki,mantık evliliğiyapmak istedim..nişanlımda çok iyi bir insan beni kırmıyor elinden geldiği kadar ve üzmeyeceğini düşünüyrum..iyi bir eş ve baba olacağına eminim..aşk yok ama artık yaşım 27 ve istediğim tekşey huzurlu bir yuva ve anne olmak..ancak nişanlım biraz takıntılı yanii bir şaka bile yapsan,ciddiye alır,alıngan ve bir erkeğe göre aşırı hassas..4 gün önce izinliydi beni eve almaya geldi annemin yanında sürekli yaptığı bir şeyi yaptı yine..bir konu oldu annemle aralarında benden için (ama sevgi bana öyle söylememişti yalan söyledi demekki bana )diye kelime kullanınca sesimi yüksettim istemeden farkında olmadan( neden yalan söyleyeyim sana diye)çünkü normalde takıntılı ve şüpheci olduğu için yalan kelimesi ve benii yanyana koyması ki;annemin yanında söylemesi sinirlendirmişti beni.bende ani tepki göstermiştim..sonrasında konu kapandı özür diledim sesimi yüksettiğim için o gün güzel biitti güzeldi herşey ama ertesi ünden itibaren bana öylesine soğuk ve mesafeli olmaya başladıki,sanki zorla arıyor ve benimle değilde bir yabancıyla konuşuyor gibiydi..dün dayanamadım ve sordum bana kızdın ama sebebini bilmiyorum neden dedim..??ogün annemin yanında sesimi yüksettiğimi ve bu yüzden 3 gündür kendisini sorguladığını,bunun içinde kaldığını bundan dolayı böyle davrandıını söyledi..tabii şaşırdım ben özür dilemiştim ve neden büyütüyordu..bende kendimi sorguladım ve seni fazla şımarttığım için hatayı kendimde aradım demesi üzerine,nişanlıyız diye bana bağlı değilsin sorgulama boiyere kendini düşüncelerini açık açık söyle dedim..tabii benim bunu söylediğim için dahada tepki gösterdi.neyse konuyu kapattık ama dünden belli konuşmaları ve kullandığı kelimeler o kadar soğukki,ben ona aşkım diyorum o benimle isteksiz ve mesafeli konuşuyor..sesi buz gibi...yaa arkadaşlar onunda bana yaptığı hatalar ve bağırmaları oldu ama biz bişeyi bu kadar büyütürsek,evliliği nasıl yürüteceğiz..yaa bazen dyorumki,ne olacaksa olsun yeter artık üzüldüğüm ve yıprandığım..sadece hazmedemediğim şey o beni kırınca knu kapanıyor ama ben hata yapınca unutmuyor ve durum bu şekilde büyüyor işte yaa daha ne yapayım kızlar söylermisiniz??

Sizin verdiğiniz tepki gayet normal.. Sonrasında özür de dilemişsiniz... onun dilemesi gerekirken... Bu kadar uzatması normal değil.. Bence yüzyüze konuşma yapmalısınız... Beraberliğin içinde elbette tartışmalar da olacak, anlaşmazlıklar da... Herşeyin sütliman olması bana hiç bir zaman normal bir durum gibi gelmez zaten:26: Bence bu konuşularak halledilecek bir mevzuya benziyor... Ama mutlaka ona o gün neden sesinizin yükseldiğini ANLATMALISINIZ... Hayırlısı olsun hakkınızda...

Bu kadar tepki verilecek bir olay yokki ortada yani evlendiğinizde sen hiç mi sesini yükseltemeyeceksin, sinirlenme lüksün yok mu yani? O zaman en küçük bir ses yükseltmende evi terkedecek belkide.. Haksız bir nedenle sinirlenmiş olup sesini yükseltmiş olsan anlayabilirdim bu tepkisini ama özürünüde dilemişsin sesini yükselttiğin için.. Belkide evliliğinize az zaman kalmış olmasıda strese soktu nişanlını ve olaylara olduğundan dahada fazla tepki veriyor.. Konuşman lazım muhakkak ama telefonda değil yüzyüze..

bence bukadar tepki verecek bisey yok ortada.. mizmiz miz nazmi yapiyor kari gibi??.. canim bence otur adam gibi konus , hata annenle baban konussun .. ya adam gibi kalibi sahsi gibi olsun yada bütün hayatin boyunca evlenincede her kücük bir hatanda basina kakip miz miz miz dirdir edip kari gibi tavir yapip mizikliyacaksa.. bilemiyorum bu bir ömür cekilirmi...., hayirlisi canim... konus derim

o da yalan söyledi demeseymiş canım sonrasında özür dilemişsin zaten kendine bağırılınca hassas oluoyrda size yalancı derken siz hassas olmuyormusunuz

Merak ettim burcu balık mı nişanlının?
Her gık etmende alınacaksa ohooo,
Ben burda sinir oldum üstelik siz sevmediğiniz halde çok hoşgörülüsünüz.
Tabi bayan kısmı alttan almalı ama erkek kısmıda öyle herşeye alınmaz yaw.

cnm yaptığım şakaya bile alınıyor çoğu zaman..bende zaten annemin yanında bağırmasına üzüldüm..yaa çok hassas ve aynen dediğin gibi bayanlar gibi küsmekte ne oluyor yanii

aynen öyle cnm güya,şaka yapmış ve gülerek söylemiş ama benim sesimi aniden yüksetmeme kızmış..evet sesimi yükselttim ama annemin yanında bana yalan söylemiş olabileceğimi ima etti ayrıca bu konuda dlmuştum ona zaten

evet cnm bahsettiğim gibi mantık evliliği yapmak üzereyim..normalde iyi insan ama bazı davranışları inan çekilir gibi değil..burcu yengeç ama bu karakterle alakalı cnm yaa..sırf yuva kurmak tek isteğim ve mantık sevginin önüne geçti ancak böyle şeyler yıpratıyor beni inan..konuştum zaten ayrılalım dedim tepki gösterdi bunu dememe

sen aşktan yorulmuşsun diye bi hınçla,
yaşımda geçiyor bu saatten sonra birini bulcamda aşıık olcamda amaann geçtii artık benden mantığıyla yola çıkmışsın.
ha ben karşı mıyım bu görüşüne yoo değilim aslına bakarsan
olabilir neden olmasın tabi, iyi biri olduğundan eminim ama her iyi tiplede evlenilmez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…