artık ne yapacağımı şaşırdım

Şok oldumm allah yardimciniz olsun

Ama bencede irtibati komple kesmelisiniz , hic biriyle gorusmemelisiniz , mutlu bir hayat kurmaya calişyorsunuz bozmalarina izin vermeyin

İnanamadım okuduklarıma inanmak istemedim. Hele bu son yazdıkların tuz biber ekti.
Sakın seni ne için ararsa arasınlar yardım etme. Sen tacize uğrarken fiziksel ve psikolojik şiddet görürken neredeydi annen ve kardeşlerin? Seni kullanmalarına izin verme yoksa geçmişin hiç peşini bırakmayacak.
Bilmiyorum daha önce başvurdun mu kesinlikle psikolojik yardım alman lazım. Tedavin ne kadar sürerse sürsün mutlu bir evlilik için iyileşmen şart.

allah yardımcınız olsun ıyıkı guzel bır ısınız var.en azından ömür boyu kendınıze bakabılecegınız kımseye muhtac olmayacak bır durumdasınız.ınsallah evlenecegınız kısıde ıyı bırısıdır onunla cok mutlu olursun.bır dahada sorun yasamassın böyle..

Acirim o kucucuk kiz kardesine ya kiyamam ya allahim onu o babadan korusun sana yasattiklarini ona yasatmasin insalah canim annedir candir kandir ama sunu bil annen ne olursa olsun evlatlarinin yaninda olur boyle bir olayi yasiyorsun ve hala o adamla birlikte hadi sen bi sekilde hayatini kurtardin annen hala o adamin yaninda ne isi var ustelik 11 yasinda bi kiz cocuguyla kusura bakma ama annen cok hatali bu konuda kesinlikle hakli bi yon bulamiyorum annende kardeslerin icin uzuldum gercekten zor bi durum en azindan imkanin varsa kiz kardesini yanina al derim senin yasadiklarini o yasamasin diye kim bilir onunda sesi cikmiyordur senin gibi yazik valla cok uzuldum allah yardimciniz olsun
Yine diyorum anne ve babana kesinlikle merhamet acima duygusu gosterme cunku onlar sana gostermediler !!!

adı anne diğeri ise baba
ben demeye bile layık görmüyorum kusura bakma
inşallah hayat sana güzel yanlarını gösteririr tatlımm

Cok agir sinavlar geciriyorsunuz
Bizler anne babamiza karsi sorumluyuz onlar olene dek.
Ama oz kizina taciz eden biri baba olamaz fakat annenize sirtinizi donemessiniz. Senin tuzun kuru diyorsunuz belki ama annenizin yasadiklari kolay mi?
Ne olursa olsun annenizi yaninizdan ayirmayin ona sahip cikin.
Sonradan vicdan azabı cekmeyin olumlu dunya yarin ne olacagimiz belli mi?
Kardeslerinize de sahip cikin desemde zaten dugun masraflari boyunuzu asacaktir muhtemelen. Ama siz yinede unutmayin anneciginizi.
Duayi eksik etmeyin. Her gecenin bir gunduzu vardir.
Allah yardimciniz olsun.

arkadaşım naparlarsa yapsınlar kendini kurtarmaya bak derim ben annnende anne değilmiş zaten oyüzden hiç bulaşma kimseyede kına şu bu yapmıyosun diye açıklama yapmak zorunda değilsin bende yapmadım soranlara istemiyorum dedi bitti gitti Allah yardımcın olsun bence psikolojik destek almalısın unut eski hayatını yaşamana bak

Bence burada suçlu biri varsa annen...

Ondan kurtulmuşken tekrar barışması facia olmuş resmen

Düzenli bir işe girseydi bütün bunlar yaşanmaz geçinir giderdiniz

Babanın akli dengesi yerinde değil, kafayı sıyırmış belli

Bari kardeşlerin adam olsaymış diyeceğim oda olmamış

20 yaşında olan kardeşinin mesleği yokmuş ama fabrika vs ne bulursa girsin çalışsın

Hepsi birden dengesiz babanın eline bakıyor

Çok büyük bir hata

O yüzden de ne geçmişten ne de kötü yaşamdan kurtulamıyorlar

Bence sen görüşmeyi kes artık

Onlar yolunu seçmiş, sen yolunu

Yapacak başka bir şey kalmamış..

Allah yardımcın olsun, arkadaşların dediği gibi söylenecek çok şey var evet, ama her şey insanlar için, bu kadar badireyi atlatabilmişsin çok şükür, ve hala dimdik ayaktasın, bir yuva kuracaksın, artık geçmişi bırak, olmuş la ölmüşe çare yok denir, üzülmemek elde değil fakat, kendini topla ve yılma buda geçicek de, ve geleceğe umutla bak umudunu yitirme, kimse seni düşünmemiş sende düşünme artık kimseyi, sadece kendini düşün, kimsenin günah keçisi değilsin, unutma herkes ne yaparsa kendine yapar iyi yada kötü, kendi kendinin doktoru ol,anlatabiliyor muyum.... Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermezmiş evet ben senin yaşadıklarını kaldıramazdım belki, ama sen dayandın bugünlere geldin, demek ki güçlüsün , demek ki hala yaşayacağın güzel günler var, her karanlığın ardından güneş doğar arkadaşım ve herkesin kendine dertleri sorunları var sorunsuz insan inanki yok, unutma yalnız değilsin senin ki gibi az yada fazla sorunlar yaşayandan ucundan kenarından geçen çok insan var, çünkü her şey insan için canım, gönül isterki keşke olmasa ama oluyor işte, LANET OLSUN ŞEYTANA... ALLAH YARDIMCIN OLSUN TEKRAR, KENDİNE İYİ DAVRAN ÖNÜNDEKİ GÜZEL GÜNLERİ DÜŞÜN, GEÇMİŞİ UNUT..... HOŞÇAKAL TALİHSİZ ARKADAŞ

Son düzenleme:
Aman yuvam bozulmasında'cılardan biri anneniz. Evet yuvası bozulmamış tebrik ediyorum onu.

Ben olsam ne yapardım diye düşündüm kendi kendime. İnsan yaşamadan bilemez ama, ben olsam telefonumu ve adresimi değiştirir, kimsenin de bana ulaşmasını istemezdim buna annem de dahil. Kızının başına gelenleri bildiği halde üzerini örten bir anneden ne beklentim olabilirdi ki? Ama diğer kardeşlerimden haber olmak istiyorsam da numaramı gizler, arada sorardım. Ama karısını aldatan kardeşmiş anneymiş babaymış hiçbiriyle asla asla görüşmezdim.

Allah yardımcın olsun.böyle bir hayatın içinde kendini kurtarıp meslek sahibi olmanı çok takdir ettim.inşallah nişanlınla çok mutlu olursun.

Ağlayarak okudum..Bazen şükretmeyi unutuyorum diye de kızdım kendime..
Rabbim yardımcın olsun...O evden çıkıp kendi hayatını kurabilmene inan çok sevindim..

Yalnız lütfen öncelikle uzman desteği al..Mutlaka almalısın çünkü..Belki uzun süre..Yaşadıkların çok ağır..

Ailen hakkında şunu yap, bunu yap diyemem..Ama ben olsam, gerçekten çıkarırdım hayatımdan onları..Evet annen, evet kardeşlerin ama her koyun kendi bacağından asılmalı sizin ailede.

11 yaşındaki kız kardeşini yanına almayı düşünmez misin?
O evde kalması çok sakıncalı

çok uzunmuş okumak istedim ama fazla okuyamıyorumki gözler bozuk:2:

Merhaba, öncelikle çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Bu yazdığınıza ise içim acıdı. Anneniz size ne zaman annelik etmiş? Babanız taciz etmiş anneniz ses çıkarmamış, bunu insan değil kızına düşmanına yapmaz. Kesinlikle anneniz diye düşünmeyin, babanız diye düşünmeyin. Aile, aile olduğu için değil aile olduğu sürece kutsaldır. Sizin için kutsal olan yeni kuracağınız aile olsun. Bırakın o şehri bir daha dönmeyin bile. Yakın arkadaşlarınız zaten kına neredeyse oraya gelirler, benim ailem artık sizsiniz deyin ve nişanlınızın ailesini benimseyin.

Ne kadar gucluyum bilemiyorum ama inanın artık sabrin sonuna geldim annemi ve erkek kardesimi buraya son kez çağırıp konuşacağım bosanmaya ikna edeceğim eğer kabul ederse nisanlimla yaşayacağım ilde hemen erkek kardesim, kiz kardeşim ve annem icin ev tutacağım ve onun haberi bile olmayacak, ama yok derse devam ederse o adamla evli kalmaya gorusmeyecegim artık annemle

Sakın yapma böyle bir şeyi. Anne baba kardeş atsa atılmaz satsa satılmaz diye bir şey yok. Evet baban suçlu çok suçlu hemde ama en az baban kadar annende suçlu. Bi anne kızına bunları yaşatan bir adamla aynı evin içinde nasıl kalabildi aklım almıyor gerçekten. Ve 11 yaşında kardeş diyorsun bu sen bu olayları yaşadıktan sonra olan bir çocuk aynı yatağa girip bir de çocuk yapmış o adamdan. Eğer onları yanına alırsan hiç bir zaman mutlu olamazsın ne yeni kuracağın yuvada ne de yaşadığın şehirde. Başına bela alma annen kendin etmiş kendi bulmuş sana diyebileceğim tek şey imkanın varsa küçük kız kardeşini yanına alman başka hiç kimseyi değil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet anneme çok kızıyorum bu konuda çünkü neler neler çekti ama hic bosamayi düşünmedi sadece tehdit cümlesi olarak kullandı, onlar bana yapti ama ben yapamam ne çok isterdim atandiktan sonra çekip gitmeyj ve bir da hic kimseyle gorusmemeyi ama yapamadim, yapamamda

töbe bismillah bunlar gerçekmi birkez daha halime şükrettim ve senin adına çok üzüldümm (( allah yardımcın olsun ne güzel bi meslek edinmişin ok adar pislik bi hayatın içinde ailen silinecek bi aile sil bence desem silemessinn geçmişin bırakmaz peşini onun için seni anlayan birini seçip evlenmen lazım çok ölçüp tartman lazım allah yüzünü evlenecegin eşinle güldürsün inşallah ömür boyu mutlu olursun inşalah (

Canim uzuldum senin icin Allah yardimcin olsun hyatini kurtarmissin ne guzel.annenize yapacak bisiy yok evli kardesiniz calismiyor mu?onunla konusup is bulmasini saglayin bence anneniz emekliymis maasinizi babaniza vermiyodur umarim.bi gelirleri var.baska kardesiniz varsa onla konusun okusun yada meslek edinsin.gelininiz kacmis gelmis ne basligi oda zor bi hayat yasio calisiyormu acaba insallah cocuklarina yasatmazlar.sizde nisanliniza guveniyorsaniz taciz kismi haric anlatin olanlari ailenizle gorusmek istemediginizi soleyin.maddi imkaniniz varsa da bi faturalarini siz odeyin anenlerin bence su vs.para verirseniz babaniz alabilir.bolece iciniz biraz rahat edebilir sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…