- 13 Mart 2021
- 20
- -17
- 16
- Konu Sahibi gayeee5252525
Merhabalar. Benim 3.5 yıllık bir ilişkim var henüz evli değilim ve aileye yeni bir gelin daha gelecek. Benim erkek arkadasım ailenin en büyük oğlu bu arada. Kardeşi kız arkadaşını ailesiyle tanıştırmaya getirecekmiş. Bende ilk başlarda bi kıskanma yoktu çünkü zaten sevgilimin annesiyle babasıyla ailesiyle çok iyi anlaşıyoruz ve seviliyorum. İsterim ki o kız da sevilsin. Fakat kız da birkaç kere kıskançlıklar sezdim. Birkaç kere konuştuk felan. Aramızda rekabet başlatmaya çalıştı. Hep ben çok seviliyim, ben daha çok beğeniliyim istiyor. Kız daha aileye girmeden bunları yapmaya başladı. Ve bu durum ister istemez bende takıntı haline geldi ve bende en rekabet oluşturmaya başladı. Kayınvalidem de kızla birkaç kez görüntülü konuşmuş ve kızı şimdiden övmeye basladı. Düzenli temiz bir kıza benziyor vs.. gibi. Kız erkek arkadaşına ay gelirim evi temizler annene yardım ederim 20 gün kalacağım zaten sizde felan diyormuş. ( ilk tanışma ) ve kayınvalidem de kız evi temizlese etse 30 gün boyunca bu iyiliğini söyler durur. Elbette ki beğenip , sevebilirler fakat sürekli kızı övmeleri , sürekli kızın söylediği seyleri , yaptığı iyilikleri ısrarla bana anlatmaları beni rahatsız etmeye basladı. Sonuçta bende o evin gelini olacağım nasip olursa o da. Ama hani ille de o kızdan bahsedilmeye baslanıldıgından beri çok mutsuz olmaya başladım. Eğer o kız aileyle Tanışınca 2. Plana atılırsam , dışlanırsam ya da sürekli o kızdan bahsedilirse bana karşı söyle iyi böyle güzel gibi. O aileye nasıl yaklasmalıyım? Bir de birkaç kişiden işte kız çok güzel bayıldım gibi cümleler duydum sevgilimin ailesi tarafından ve bu benim özgüvenimi çok kırdı. Bazen sevgilim bile o kızın resimlerini görsün istemiyorum. Bende açık bir bayanım o kız da öyle. Ama ben normal giyinirken o mini mini etek şort elbiseler giyiyor ve çok daha fazla dikkat cekiyor gibi geliyor bana da. Bu tarz yorumlar duyduğumda nasıl yaklaşmalıyım? Sevgilimin annesiyle Şu an aramız cok iyi beni çok seviyor fakat o kız geldiğinde de eski samimiyetimiz devam eder mi bilmiyorum. O kızı sevmesin demiyorum yanlış anlasılmasın elbette ki sevilmeli fakat 2. Plana atılmak , o kızla daha yakın olması beni çok üzer.