- 28 Mart 2018
- 5.181
- 12.581
- 248
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Ben 1 kilo veririm diye bekliyorum bakalim neler olacakBnm hic umidim yok bu hafta ins aldgm 300 grami bari vermisimdir:)
Kiz ben ayda 1 kilo versem gene iyi derim haftayi gec cok yavasladim artik doktor normala diyor gerci böylesi daha iyi kalıcı veriyorsun duraksama kötü birsey degil dioBen 1 kilo veririm diye bekliyorum bakalim neler olacak
Ben de 6. Kiloda duraksamstm daha veremyrm galba demstm ki 2 hafta sonra birden gitti. Ben 97 ile basladm sizle yaknmsz inanıyorum 80e inerz 1 ay sonrasıKiz ben ayda 1 kilo versem gene iyi derim haftayi gec cok yavasladim artik doktor normala diyor gerci böylesi daha iyi kalıcı veriyorsun duraksama kötü birsey degil dio
Ay İns kiz vala çok iyi olurBen de 6. Kiloda duraksamstm daha veremyrm galba demstm ki 2 hafta sonra birden gitti. Ben 97 ile basladm sizle yaknmsz inanıyorum 80e inerz 1 ay sonrası
Vala ben ayni bi degisiklik yok cnm ya cuma günü kilo bildirimi yapmayi unuttum ;( sen napion nasilsinKizlar fazla giremiyorum bu ara sizde pek takilmiyorsunz sanirim nelar yaptiniz anlatin bakalimm
Benm hic bilgim yok cnm bu konudaArkdslar FSH hormonum 11.4 cıktı hemen Amh yaptrmasam bu ay FSH ve AMH yaptrsam nasl olur öyle yaptrn var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?