• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık artık kendimi dinlememeliyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım öncelikle grup için teşekkür ederim. Çevremde ablmlara bile kilo vereyim öyle dusuncz dedim. En yakın arkdsm var üniversiteden ona soyledm hiç sadece kiloyu sorar yoksa bende stres olablrdm. Seni çok iyi anlyrm. Ağustos 15 97 kiloydum Karatay diyeti ile düzenli egzersz yapmaya calsyrm şuan 89 kiloya dustum. Hipotroid olan arkdslara da tavsiye ederim.

Canım öncelikle grup için teşekkür ederim. Çevremde ablmlara bile kilo vereyim öyle dusuncz dedim. En yakın arkdsm var üniversiteden ona soyledm hiç sadece kiloyu sorar yoksa bende stres olablrdm. Seni çok iyi anlyrm. Ağustos 15 97 kiloydum Karatay diyeti ile düzenli egzersz yapmaya calsyrm şuan 89 kiloya dustum. Hipotroid olan arkdslara da tavsiye ederim.
Ben duznli diyet olayini yapamiyorum ya bi türlü

89 la başlangıcını kaydediyorum o zmn cnm

Kasımda aşk başkadır diyerek Bat 19 Kasımı bekliycem;) bu arada inşallah daha sağlıklı beslenme ve spor ile mümkün oldgnca yağdan verelim bebislerimizi daha sağlıklı bekleyelm sevgili arkdslar.

Kasımda aşk başkadır diyerek Bat 19 Kasımı bekliycem:KK66: bu arada inşallah daha sağlıklı beslenme ve spor ile mümkün oldgnca yağdan verelim bebislerimizi daha sağlıklı bekleyelm sevgili arkdslar.
Hayırlısıyla ins cnm bu topikte önceliğimiz kilo vermek tabiki arkasından hamilelik :)

Back