- 1 Aralık 2014
- 510
- 324
- 103
- 37
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Ayy kiz senin yasin kacti unuttum ben yaOyle tabi canim once Rabbim hic olmayan evlat hasretiyle yananlara nasip etsin sonra bize ins diorumkız bende oyle kilomu göstermiorum Allah tan ama iste sagligim icin zayiflamak istiorum basta ins basaririrm
24 canım senAyy kiz senin yasin kacti unuttum ben ya
Rica ederim cnm hg ins oyle olmasını istiyoruz cnm vericez kilolari ins bugün tarti günüydü cumadan cumaya bildirim yapicaz insHadi bakalım kızlar tam gaz devam ediyoruz . Umarım kilocuklar giderken bebişler gelir.
Tesekkur ederim topigine davetin içinFit mutlu anne
Rica ederim cnm hg ins oyle olmasını istiyoruz cnm vericez kilolari ins bugün tarti günüydü cumadan cumaya bildirim yapicaz ins
Ins vericez cnmO zaman bende 64 ile başlıyorum haftaya. Pko'yum. Acil kilo vermem lazım
Ayy canimm senn cok gencsinn hem kiloyu hem bebegi herturlu yaparsinn ay keske bende 24 olsammm24 canım sen
10 ayda 10 kilo verdim cnm ama su an durdu iyice vermem... Kilo vermenin de çocuğun da yaşı yok kız olur hersey azim onemliAyy canimm senn cok gencsinn hem kiloyu hem bebegi herturlu yaparsinn ay keske bende 24 olsammm
Canım öncelikle grup için teşekkür ederim. Çevremde ablmlara bile kilo vereyim öyle dusuncz dedim. En yakın arkdsm var üniversiteden ona soyledm hiç sadece kiloyu sorar yoksa bende stres olablrdm. Seni çok iyi anlyrm. Ağustos 15 97 kiloydum Karatay diyeti ile düzenli egzersz yapmaya calsyrm şuan 89 kiloya dustum. Hipotroid olan arkdslara da tavsiye ederim.PiaLeon canim gel
Ben duznli diyet olayini yapamiyorum ya bi türlüCanım öncelikle grup için teşekkür ederim. Çevremde ablmlara bile kilo vereyim öyle dusuncz dedim. En yakın arkdsm var üniversiteden ona soyledm hiç sadece kiloyu sorar yoksa bende stres olablrdm. Seni çok iyi anlyrm. Ağustos 15 97 kiloydum Karatay diyeti ile düzenli egzersz yapmaya calsyrm şuan 89 kiloya dustum. Hipotroid olan arkdslara da tavsiye ederim.
89 la başlangıcını kaydediyorum o zmn cnmCanım öncelikle grup için teşekkür ederim. Çevremde ablmlara bile kilo vereyim öyle dusuncz dedim. En yakın arkdsm var üniversiteden ona soyledm hiç sadece kiloyu sorar yoksa bende stres olablrdm. Seni çok iyi anlyrm. Ağustos 15 97 kiloydum Karatay diyeti ile düzenli egzersz yapmaya calsyrm şuan 89 kiloya dustum. Hipotroid olan arkdslara da tavsiye ederim.
Düzenli diyet değilde düzenli sağlıklı beslenme diye kafamda sartladm ondan sanrim baskı hisstmyrm öyle dusunnce:) evet 89 kaydedblrsn teskkur ederim89 la başlangıcını kaydediyorum o zmn cnm
En güzeli canım aslındaDüzenli diyet değilde düzenli sağlıklı beslenme diye kafamda sartladm ondan sanrim baskı hisstmyrm öyle dusunnce:) evet 89 kaydedblrsn teskkur ederim
Hayırlısıyla ins cnm bu topikte önceliğimiz kilo vermek tabiki arkasından hamilelik :)Kasımda aşk başkadır diyerek Bat 19 Kasımı bekliycembu arada inşallah daha sağlıklı beslenme ve spor ile mümkün oldgnca yağdan verelim bebislerimizi daha sağlıklı bekleyelm sevgili arkdslar.
Aslında motivemiz çok büyükHayırlısıyla ins cnm bu topikte önceliğimiz kilo vermek tabiki arkasından hamilelik :)
Bnm hic umidim yok bu hafta ins aldgm 300 grami bari vermisimdir:)Cumayı bekliyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?