Artik kendimden korkmaya basladim

Geçtiğimiz günlerde gittiğim güzellik salonuna Yonca Evcimik geldi(boyu 1.55 bu arada) Bir gram yaşlanmamış, o bacaklar nasıl kaslı, elbette müdahele de vardır ama yaşını hiç göstermiyordu genç kız gibiydi. Benim boyum 1.75 ben de kendimi fazla iri buluyorum mesela, keşke kısa boylu olaydım. Kendinizi sevin, toksik insanları geride bırakın, kolay manipüle olmayın. Sizden bir tane var unutmayın.

bu zorbalık sadece arkadaş çevresinde değil ailede hatta anne babada bile olabiliyor.Benim kendi öz annem bile neden boyun böyle kaldı senin neden uzamadın , babana çekmeni çok istemiştim boy olarak diyor.Bu arada yaşım 29 yani 18 felan değilim annem bunları söylerken bana.Psikolojik şiddet heryerde vallahi.

Ya gerçekten ne kadar mide bulandırıcı bir şey bu insanların tepkileri. Liseye giderken bi avmnin içinden geçmem gerekirdi eve metroyla gidiyordum, avmdeki tatlıcıya uğrayamazdım okul çıkışı görüp de dalga geçecekler diye. Biraz kiloluydum.
Hala öyleyim, açıkçası umurumda mı? Yooo :) tabii buradan söylemesi kolay ama onlar aslında kendilerini sevmiyorlar siz de huzursuz olun istiyorlar

Boyum 154
Her türlü lafa böyle doğrudan olmasa da maruz kaldım. Sinir bozucu gerçekten
Sen kendinle barışık olmadığın için takılıp kalmışsın söylenenlere.
Ben artık hiç hiç takmıyorum şakasına bile takılanlara

Insanları gereğinden fazla ciddiye alıyorsun. Galiba psikologunu da çok ciddiye almışsın. Sana depresyondasın demişler. Sen de depresyonda yaşıyorsun. Bir sonraki adımı falan düşünmeye başlamışsın. Afedersin ama kim depresyonda değil ki. Herkes çok mu mutlu, yaşadığı hayattan, çevresindekilerden, kendinden çok mu memnun sanıyorsun. Takıldıgın şeyler konu etmeye bile değecek şeyler değil. Nasıl izin verdim diyorsun ya, verdiysen verdin. Ne kafana takmışsın yaw.

Yine cok guzel yorumlar gelmis, resim bile koymussunuz bi nebze rahatladim yine.

benim boyumla cook bi sorunum yoktu taaki boyle surekli surekli kafama kakilana kadar. Dediklerinizden sunu cikartiyorum aslinda bu insanlar sessiz oldugum icin iclerindeki pisligi bana akittilar Ve bunun onune gecmem lazim, bu yonde zaten adimlar atiyorum, gecmiste kalan acik hesaplarim var.

Bir de ben insanlara insanca muamele yapiyordum. Kuzenim gelip simdi sen zayifsin ya bu zayifligina guvenme yarin hamile kalinca boyunda kisa nolursun kimbilir demisti. Bekarim beni evlendirdin, hamile kaldim kilomum derdine sen mi dusuyosun yani?ben bir de oturup ona insan gibi anlatiyodum ya saka gibi. Laf cok ama manasi yok Ona bir sayip dokmem lazim.

hayir niye birsey soylemek zorunda hissediyor ki insanlar? Kisaysam kisayim, uzunsam uzun sen soyleyince ne degisti demi? Sen kendine bak

ben onlarin koydugu teshisi ciddiye aliyorum. Sirf bu yasananlar yzunden degil burada anlatmadigim ama yasadigim cok detaylar var

hayir niye birsey soylemek zorunda hissediyor ki insanlar? Kisaysam kisayim, uzunsam uzun sen soyleyince ne degisti demi? Sen kendine bak
Senin üzerinden ego tatmin ettiler, kendilerince kendilerinde kusur ve eksiklik gördükleri şeylerin üstünü örttüler. Seni aşağı çekmek, kendilerini düzeltmekten daha kolay.

evet ben de farkina vardim, biraz sert cikinca hemen geri adim atiyor bu turler. Bu saydigim insanlar hayatimdan cikti dolayisiyla her sey icimde birikti kaldi onun hirsiyla uzuluyorum. Ama bundan sonraki yellozlara firsat vermicem

sen avantajlısın yaşını göstermezsin ne giyersen giy yakıstırablirsin onun bunun lafıyla hareket etme allah seni böyle yaratmış sen ince topuk bile giysen göze batmaz we seksi durursun kendni begenmeyerek kötülük yapma sen hoş bi kadınsın intframda falan sana bunu yasatanların görecegi sekilde güzel resimlerini paylas ki adım gibi eminm seni çekemeyen o kişi 4 4lük degil

babam da boyle soyluyor ama gayet ovdukleri guzel kadinlar da var. neden onlara satasmiyorlar ozaman?
Ha bu arada benim bi yengem var çok güzel bi kadın gerçekten, kalçaları büyük ki kusur da denmez çevreye göre kusur muş!!
Sürekli kadına kalçan büyük kalçan büyük dediler baya kafya takıyordu, şimdi anladı kadını kıskandıkları için resmen psikolojik baskı yapıyorlardı kendini çirkin hisstesin diye

1,5 metre olduğumu yazmıştım, evlendiğimde 39 kiloydum, 2-2,5 ay sonra hamile kalmışım, ben fark ettiğimde bebek 8-9 haftalıktı ve ben 42 kilo olmuştum, 60 kiloyla doğuma gittim, evlilik başlangıcından doğuma kadar ki zamanda 21 kilo almıştım, boyun ve yüz bütünleşmişti, yüzüm tepsi gibi vücudum kol bacak takılmış futbol topu gibiydi
Görebileceğiniz en tostoparlak hamilelerdendim ama doğumdan 1-1,5 ay sonra 40 kiloydum.
Boy genetiktir, kiloda metabolizmayla ve yeme alışkanlıklarınızla alakalıdır.

Valla gülün geçin böyle şeylere, kuzenmiş, çevreymiş ne derse desin, başkalarının ne dediğine takılıp hayatı zehir etmeye gerek yok.

Yengeniz Jennifer Lopez pantolonu giyip onların önlerinde salınmazsa içinde kalacak. Yapsın bence.

Mutlu olmamak= depresyon demek değil. Depresyon bambaşka bir şey. Herkes böyle diye konu sahibi kendi üzüldüğü şeyleri ötelemek zorunda da değil.

muneeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…