- 19 Mayıs 2020
- 46.546
- 208.538
- 548
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
Evet, sevilmek için sırf endam ve formda bir fizik gerekmiyor. Pozitif aura çok önemli.İlk anlattığın arkadaşın tam bir manipülatörmüş konuşmuyorsan şu an senin için çok büyük bir avantaj. Sürekli öz güvenini yıkıp kendine bağımlı yapmaya çalışmış. Bu tarz insanlarda inan çok fazla.
İnsanların bir birini boy için sevmesi en saçma şey. Özgüvenini kaybedersen buyun 1.70 de olsa çekiciliğini kaybedersin. Önce kendini beğen.
İnsanlar kendi eksikliklerini kapatmak için başkalarında kusur arar. Seninle bu kadar uğraşıyorlarsa demek ki güzelsin.
İlk anlattığın arkadaşın tam bir manipülatörmüş konuşmuyorsan şu an senin için çok büyük bir avantaj. Sürekli öz güvenini yıkıp kendine bağımlı yapmaya çalışmış. Bu tarz insanlarda inan çok fazla.
İnsanların bir birini boy için sevmesi en saçma şey. Özgüvenini kaybedersen buyun 1.70 de olsa çekiciliğini kaybedersin. Önce kendini beğen.
İnsanlar kendi eksikliklerini kapatmak için başkalarında kusur arar. Seninle bu kadar uğraşıyorlarsa demek ki güzelsin.
Kilolu musun? Ben kiloluyum. Kendi içinde eziklik psikolojisine düşüp sırf benden zayıf diye ordan vurmaya çalışanlara '' Ben senin kuru g.tün hakkında konuşuyor muyum?'' diyorum. Çevreden aaaaa sesleri yükselince '' Kusura bakmayın canı yanan can yakar. '' diyorum. Laf sokmayı bileceksin.
Evet, sevilmek için sırf endam ve formda bir fizik gerekmiyor. Pozitif aura çok önemli.
Umutsuzluğa düşme, tedavine devam et. Bıraktığın için başa sarıyor olabilirsin.haha harikasin! Ben onlar bunu sayarken donup kaliyodum. Yeni yeni acilmaya basliyorum ama eskiye de donup duruyorum arada.
aslinda baya zayifim ama yasadiklarimin kiloyla alakasi yok benim boyumda olup boyle yasamayanlar var biliyorum.
Gidiyorlar zaten. O vücut gökten yağmıyor onlara da.Bir de trajikomik bir sey anlatiyim bu aralar surekli ariana grande, shakira nin sporda fotolarini ariyorum guya kendime kanitlicam kisa boylu insanlar da spora gider diye
Umutsuzluğa düşme, tedavine devam et. Bıraktığın için başa sarıyor olabilirsin.
ayy boydaşımı buldum bu beni çok mutlu etti. ben etli butlu vücut kıvrımları fazla belli olan bir kadınım
her seçtiğim partner 180 cm ve üzeri oldu
üniversiteden mezun oldum çalışmaya başladım. işyerime giderken bir çok lise var. hatta bir gün hiç unutmam biri gelip arkadaşlık teklif etmişti.
şimdiye kadar başta polis olmak üzere hostes(host) mühendis tonla adam buldum
seni sen yapan bu özellikleri kabul etmediğin sürece hiç mutlu olmazsın.
iyi ki bu boydayım diyorum. yanımda dünya güzeli olsa maşallah derim wow derim çıtıra bak derim oh allahım neler yaratmış derim hey maşallah derim ama asla hasetlenmem napalım
he ayrıca insanların sana konuşmasına izin verme işim var de geç.
şu ayıplı şeyi de söyleyeceğim yatakta fazlaca pozisyona girmek büyük avantaj
bende hiç böyle bir şey olmadı kimse bu şekilde konuşamaz. ben yine gerine gerine yürürümevet bana ilgi gosterenler de hep o civardaydi ama artik bunlarin yuzunden bundan da cekiniyorum gelecek tepkilerden
ben durup dururken baska seylerden konusurken gelip sokup devam ediyorlardi manyak saykolar. Ama soyle bir seye artik iyice inaniyorum ben bu kadar sessiz, ozguvensiz oldukca kendime boyle psikopat manyaklari cekiyorum.
:)))Bir de trajikomik bir sey anlatiyim bu aralar surekli ariana grande, shakira nin sporda fotolarini ariyorum guya kendime kanitlicam kisa boylu insanlar da spora gider diye
Ya kilo olsan ne olur 154 dum 70 kiloyu da gördüm senin kilonuda 3 çocuk annesiyim 6 ay sonra 40 olucam 4. Yolda görenler çocuklarımi kardeşim zannediyor 1.80 ne yakın kocam var hayatın artılarına bak hayatımda hiç boyuma takilmadim çünkü beni çıtır gösteriyor gerçi laf edene denk gelmedim ama benim kizmda boy konusunda takintili ama kendisine laf söyleyenlere pat diye yüzlerine lafı yapıştırıyor zekasiyla eziyor onlariYanlis anlattim yine sanirim, boyum 1.53 kilom 45. Bana soylenen sukretki zayifsin ya bi de kilolu olsan? Ya da surekli kilo vermeye calisan kuzenim her gordugunde kilo mu aldin diyip hayir diyince de alsana biraz demesi
Bir de kilolu olsam bunlar recm eder beni
bu mesajdan bile anlasiliyor degil mi artik ne kadar takintili oldugum, kilolu sandiniz diye aciklama yapmaya calisiyorum
Yanlis anlattim yine sanirim, boyum 1.53 kilom 45. Bana soylenen sukretki zayifsin ya bi de kilolu olsan? Ya da surekli kilo vermeye calisan kuzenim her gordugunde kilo mu aldin diyip hayir diyince de alsana biraz demesi
Bir de kilolu olsam bunlar recm eder beni
bu mesajdan bile anlasiliyor degil mi artik ne kadar takintili oldugum, kilolu sandiniz diye aciklama yapmaya calisiyorum
Su anda aglamak uzereyim o yuzden tek tek alintilayamiyorum. Burdan toplu cevap yazmak istedim.
Iyi ki yazmisim buraya cunku anneme babama bile anlatamiyorum. Benim inanamadigim sey: bunlari soyleyenlerin hic biri boy haricinde benden ustun degil hic biri bir victoria secret kizi degil yani ne cesaret bana bunu soylerler.
ve kendime yediremedigim ben buna nasil musaade ettim. Iste bunu asamiyorum. Isteyken aklima gelmiyor yada birseye cok dalmissam ama iste boyle olur olmadik zamanlarda birden cikip beni mahvediyor. Bir de soyledigim gibi ben sundan korkuyorum bunlar yasanirken tabii rahatsiz oldum ama boyle takmamistim simdi birdenbire giydiklerimi yakistiramamaya spora gitmemeye basladim. Insallah bunun bir adim sonrasi kendime zarar vermek olmaz.
orta olcekli depresyon tanisi konuldu bana iki farkli psikolog tarafindan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?