Artik kendimden korkmaya basladim

Evet, sevilmek için sırf endam ve formda bir fizik gerekmiyor. Pozitif aura çok önemli.

ilk bahsettigim kiz gercekten sorunluydu. Kucukken babasi terkmetmis annesi de cok sevgisiz buyutmus. Babam Almaya geldiginde gorurse bilirdimki ertesi gun cekecegim var. ya da ya bu sabah uyanamadim yatagimi annem toplamistir dedigimde neler saymisti arkasindan. Ama puzzle yapmayi seviyorum dedigimde sabah puzzle alip gelmisti yani evet beni kendine arkadas yapmak istedi ama bazi detaylar uzerinden hincini almaya kalkisiyordu

bu anlattigim herkesin bir sorunu vardi bana anlattiklari ama bunlarin hicbirisi bana yasattiklari icin bir bahane degil diye uzuluyorum.

haha harikasin! Ben onlar bunu sayarken donup kaliyodum. Yeni yeni acilmaya basliyorum ama eskiye de donup duruyorum arada.

aslinda baya zayifim ama yasadiklarimin kiloyla alakasi yok benim boyumda olup boyle yasamayanlar var biliyorum.

Evet, sevilmek için sırf endam ve formda bir fizik gerekmiyor. Pozitif aura çok önemli.

Evet oyle. Bir de kendimce gayet ilgilenenler de vardi. Ama asil konu bana bunu soyleyenler ne fiziksel ne de ruhsal guzellikteler. E onlarin bu haliyle begenenleri oluyorsa hangi hakla bana yasakloyorlar ya da hukum veriyorlar

haha harikasin! Ben onlar bunu sayarken donup kaliyodum. Yeni yeni acilmaya basliyorum ama eskiye de donup duruyorum arada.

aslinda baya zayifim ama yasadiklarimin kiloyla alakasi yok benim boyumda olup boyle yasamayanlar var biliyorum.
Umutsuzluğa düşme, tedavine devam et. Bıraktığın için başa sarıyor olabilirsin.

ayy boydaşımı buldum bu beni çok mutlu etti. ben etli butlu vücut kıvrımları fazla belli olan bir kadınım
her seçtiğim partner 180 cm ve üzeri oldu
üniversiteden mezun oldum çalışmaya başladım. işyerime giderken bir çok lise var. hatta bir gün hiç unutmam biri gelip arkadaşlık teklif etmişti.
şimdiye kadar başta polis olmak üzere hostes(host) mühendis tonla adam buldum
seni sen yapan bu özellikleri kabul etmediğin sürece hiç mutlu olmazsın.
iyi ki bu boydayım diyorum. yanımda dünya güzeli olsa maşallah derim wow derim çıtıra bak derim oh allahım neler yaratmış derim hey maşallah derim ama asla hasetlenmem napalım
he ayrıca insanların sana konuşmasına izin verme işim var de geç.
şu ayıplı şeyi de söyleyeceğim yatakta fazlaca pozisyona girmek büyük avantaj

evet bana ilgi gosterenler de hep o civardaydi ama artik bunlarin yuzunden bundan da cekiniyorum gelecek tepkilerden

ben durup dururken baska seylerden konusurken gelip sokup devam ediyorlardi manyak saykolar. Ama soyle bir seye artik iyice inaniyorum ben bu kadar sessiz, ozguvensiz oldukca kendime boyle psikopat manyaklari cekiyorum.

bende hiç böyle bir şey olmadı kimse bu şekilde konuşamaz. ben yine gerine gerine yürürüm
bu insanlar için psikolojini bozmaya ömür boyu üzülmeye kendine bunu yük etmeye değer mi? kan emicileri sil at

Bir de trajikomik bir sey anlatiyim bu aralar surekli ariana grande, shakira nin sporda fotolarini ariyorum guya kendime kanitlicam kisa boylu insanlar da spora gider diye
:)))
153 cm boyum var, belki daha da kısa olabilirim bilmiyorum çünkü boyum kaç cm diye hayatım boyunca merak etmedim, 1,5 metreyim 1 karış boyum var, küçük bir kadınım deyip geçiyorum, zayıfım da, çocukluğumda da gençliğimde de bıdık, bücür gibi sözler duydum ama umurumda oldu mu ? Hiç olmadı önemsemem böyle lafları, aksine ay ne sevimliyim ki beni böyle seviyorlar dedim :)

1,80 adamla evlendim eşin hap kadar kadını nasıl sevdi diyen sözde arkadaşlarım oldu, e ne yapayım kendine müptela eden bir hapım:)) kendimi olduğum gibi seviyorum, boyun yok ama güzel misin derseniz, güzellik görecelidir, kimine göre değilimdir ama bana göre dünyanın en tatlı, muhteşem ve güzel kadınıyım zira özgüvenim var.

Boyum kısa ya, bir bisiklet aldım kendi boyuma göre çünkü büyük bisikletlerde ayağım yere değmiyor onunla hem keyif hem spor amaçlı turlar atıyorum, yürüyüşler yapıyorum.

Kendinizi olduğunuz gibi sevin, yerle bir ettikleri özgüveninizi yeniden kazanın ve boyu kısa onu yapamaz, boyu kısa spor yapamaz, boyu kısa kimse onu beğenmez laflarına aldırış etmeyin, siz kendinizle barışır, kendinizi severseniz kim ne derse desin umurunuzda olmaz güler geçersiniz, bazen bana 1 karış boyun var türlü türlü huyun var derler, benden bir bu kadar da yerin altında var boyumdan değil çenemden kork diyorum, dilim pabuç gibidir

Kendinizi o kadar sevin ki fiziksel özelliklerinizle kötü niyetle dalga geçen olduğunda sizde onunla birlikte kendinizle dalga geçerek karşınızdakini geri püskürtebilesiniz.

Valla kısa boylular selvi boylu adamlarla evleniyor genelde, minnak kuzlardan hoşlanıyor yani böyle adamlar daha geçen kuzenim evlendi böyle ve kocası aşırı seviyor onu ama kuzenim kompleksli olsa o zaman bu denli sevilmezdi belki. Çnkü sen kendinde eksik var gibi davranırsan karşıdaki de öyle zanneder zamanla. Kendinize güvenin kısa veya uzun olmak marifet olmadığı gibieksiklik de değil ..

Çıplak gözle gördüğüm en güzel kadınlar hep 1.55- 1.68 bandında kadınlardı. Çevremde en uzun ve mutlu ilişkiye sahip kadının boyu 1.57. Aldatıldığı için bir yıldır depresyonda olan arkadaşımın boyu 176 aldatıldığı kadın 1.55 civarı. Sessiz sakin bir insansanız, çevrenizde stresli ve mutsuz olan kişiler egolarını sizinle tatmin ediyordur bunu da akıllarına gelen ilk şey olan boyla yapıyorlardır.

Ya kilo olsan ne olur 154 dum 70 kiloyu da gördüm senin kilonuda 3 çocuk annesiyim 6 ay sonra 40 olucam 4. Yolda görenler çocuklarımi kardeşim zannediyor 1.80 ne yakın kocam var hayatın artılarına bak hayatımda hiç boyuma takilmadim çünkü beni çıtır gösteriyor gerçi laf edene denk gelmedim ama benim kizmda boy konusunda takintili ama kendisine laf söyleyenlere pat diye yüzlerine lafı yapıştırıyor zekasiyla eziyor onlari

Ah be güzel arkadaşım derdin bu olsun
Yazdıklarını baştan bi okursan farkedeceksin ki anormal olan boyun değil , çevrende arkadaş diye barındırdığın organizmalar.
Burada tek hatan ağızlarının payını verip uzaklaşmaman olmuş.
Öyle bir algı varki , “kadın dediğin ne çok uzun ne çok kısa olacak “, “kadın dediğin ne çok zayıf ne kilolu olacak”, “kadın dediğin” ile başlayan bi ton safsata sayabilirim sana . Her sene bir güzellik akımı çıkıyor , güzellik algıları oluşturulmaya çalışılıyor ve kusura bakmayın bazı zekadan kıt arkadaşlarda kabul gören kriterlere uymak için bi taraflarını paralıyor .
Aslolan kendinde barışıp , en iyi özelliklerini ortaya çıkarabilmek . Sporundan bakımından asla vazgeçme . Kimseninde seni bu şekilde aşağı çekmesine izin verme . ( bunları tüm samimiyetimle 1.60 boyunda bir bacın olarak yazıyorum, bende minyonum yani )

Insanlar zayıf, ya da sisman, uzun ya da kısa olurlar insanları keşke artık dış görünüşüne bakıp yargılamayı bırakabilsek keşke,ama bu cahil zihniyetler olduğu sürece devam edecek uzgunum

43 yaşındayım boyum 1.63, kilom 83
Spor yaptığım zamanlar ay çok kaslısın erkek gibi dediler
Sporu bıraktım kemiklerin çok iri dediler
Kilolusun dediler
Burnuna estetik yaptır dediler
Tüm bunlar kılımda bile değil
Geçenlerde beyaz bir bluz aldım arkadaşım yapma sen o rengi giyemezsin dedi
Ben güzel ve seksapeli olan bir kadınım o bluzu da giydim çatır çatır bak senin için resim ekliyorum, yapma güzel kardeşim hayat çok kısa, insanları bu kadar umursama, canına yazık

Eklentiler

• A3524CF4-5C32-4618-8CF8-1EF973DFCBDD.jpeg
    71,3 KB · Görüntüleme: 83

Tipiniz nasıl ona hiç değinmiycem. Sadece şunu söyleyeceğim, bu bahsettiğiniz kişiler son derece kompleksli ve kırılgan özgüveni olan insanlar aslında. Öyle ki kendilerinin olduğu gibi, hiç kimse kendini sevmesin, kendiyle barışık olmasın, özgüvenli olmasın diye bilerek başkalarının dış görünüşüne hakaret edip, egolarını şişiriyorlar. Yoksa hayatlarına devam edemezler. Bundan dolayı seni seviyorum diyorlar çünkü onlara egolarını tatmin etme fırsatı yaratıyorsunuz.

Yapacağınız şey şu, tatlı dille siz de onları sokacaksınız. Yerin dibine dibine sokup çıkaracaksınız, sokup çıkaracaksınız. Etik, iyilik, acıma falan yok. Tatlı tatlı ağızlarına edin bu yellozların. Sonra da enkaz halindeki özgüvenlerinin üstünde bi sigara yakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…