- Konu Sahibi Kardelen000007
-
Aklima geldi sende kayninla sohbet etGünaydın arkadaşlar hayırlı ramazanlar.Yine buradayım çünkü söyleyeceklerimi sizinle paylaşmazsam rahatlıyamam.Konu eşim.Ramazandan bir hafta önce istanbuldaydım veçen hafta geldim eşim beni aldı kaynımlara yemek yemeğe gittik yol boyunca düzgün muhabbet bile etmedik kaynımlara gittik yemek falan yedik oturuyoruz eltimde yanıma oturdu eşim eltime bakıp işiyle ilgili yeni planını anlatti ben haric herkes konuya adapte ben yokmuşüm gibi muhabbet ettiler.Eşim hiç benimle ilgilenmedi sürekli eltimle şakalaşıp muhabbet etti.Neyse kalktık eve geçtik etrafı toparlayıp çocukları uyutup yatafğa geçtim eşim de geldi sarıldı bana öylece uyuduk.Bir kaç gün temizlik yaptım hafta sonuydu eşim evdeydi bende yalniz kalir vakit geçiririz diye düşündüm eşim geldi yanıma kardeşim gile videlim dedi.bende olurda hergün ordaydın ben yokken doymadın mı dedim bi tepki vermeden negse kalsın işlerini hallet yarın gideriz dedi.yine sustum içime attim.Pzt günüydu eltim geldi bize o gün yemek falan bizde yiyildi akşam eşim kaynim falan işten geldiler eşim de bi neşe bi muhabbet bambaska biri oldu benimle yalnızken durgun konuşmaz sakin biri oluyor.Kaynimlar bizdeyken bambaşka biri oluyor ve sürekli eltimle muhabbet edigor hatra bir defa eltime bakışını yakaladım bagaa dalmış bakıyordu.Ramazanın birinci günü de bizdelerdi yine aynı herşey devam etti eşim bendense sanki bir tek eltim varmış gibi onunla konüştu.ramazanın 2.günü gelmediler esim akşam geldi neden gelmediler dedi bende temizlik yaptim yorgunun uğraşamam dedim hem hergün hergun ne isleri var dedim tabi öyle dedi sofraya oturduk az yemek yedi gine suskun durgundu.Dunde bize geldiler eşim yine eltime bakip muhabbet kurugor şakalaşıgordu.Ya gercekten bilmiyorum ama kuruntu değilmi eşim eltime karşı cok farklı davraniyor ilgi duyduğunu düşunuyorum ve artık bunu kaldıramiyorum ya esim sıkılmasa hergun onlar gelsinler biz gidelim diyecek ya sanki ben hizmetçisiyim bakıcıyım.benimle başbaşa kalmak istemiyor.Sizce esimle konusmalımıyım?
Öyle bişey varsa acil boşan..Günaydın arkadaşlar hayırlı ramazanlar.Yine buradayım çünkü söyleyeceklerimi sizinle paylaşmazsam rahatlıyamam.Konu eşim.Ramazandan bir hafta önce istanbuldaydım veçen hafta geldim eşim beni aldı kaynımlara yemek yemeğe gittik yol boyunca düzgün muhabbet bile etmedik kaynımlara gittik yemek falan yedik oturuyoruz eltimde yanıma oturdu eşim eltime bakıp işiyle ilgili yeni planını anlatti ben haric herkes konuya adapte ben yokmuşüm gibi muhabbet ettiler.Eşim hiç benimle ilgilenmedi sürekli eltimle şakalaşıp muhabbet etti.Neyse kalktık eve geçtik etrafı toparlayıp çocukları uyutup yatafğa geçtim eşim de geldi sarıldı bana öylece uyuduk.Bir kaç gün temizlik yaptım hafta sonuydu eşim evdeydi bende yalniz kalir vakit geçiririz diye düşündüm eşim geldi yanıma kardeşim gile videlim dedi.bende olurda hergün ordaydın ben yokken doymadın mı dedim bi tepki vermeden negse kalsın işlerini hallet yarın gideriz dedi.yine sustum içime attim.Pzt günüydu eltim geldi bize o gün yemek falan bizde yiyildi akşam eşim kaynim falan işten geldiler eşim de bi neşe bi muhabbet bambaska biri oldu benimle yalnızken durgun konuşmaz sakin biri oluyor.Kaynimlar bizdeyken bambaşka biri oluyor ve sürekli eltimle muhabbet edigor hatra bir defa eltime bakışını yakaladım bagaa dalmış bakıyordu.Ramazanın birinci günü de bizdelerdi yine aynı herşey devam etti eşim bendense sanki bir tek eltim varmış gibi onunla konüştu.ramazanın 2.günü gelmediler esim akşam geldi neden gelmediler dedi bende temizlik yaptim yorgunun uğraşamam dedim hem hergün hergun ne isleri var dedim tabi öyle dedi sofraya oturduk az yemek yedi gine suskun durgundu.Dunde bize geldiler eşim yine eltime bakip muhabbet kurugor şakalaşıgordu.Ya gercekten bilmiyorum ama kuruntu değilmi eşim eltime karşı cok farklı davraniyor ilgi duyduğunu düşunuyorum ve artık bunu kaldıramiyorum ya esim sıkılmasa hergun onlar gelsinler biz gidelim diyecek ya sanki ben hizmetçisiyim bakıcıyım.benimle başbaşa kalmak istemiyor.Sizce esimle konusmalımıyım?
Eltinizi alın başka odaya geçin bakalım eşiniz ne tepki verecek.Günaydın arkadaşlar hayırlı ramazanlar.Yine buradayım çünkü söyleyeceklerimi sizinle paylaşmazsam rahatlıyamam.Konu eşim.Ramazandan bir hafta önce istanbuldaydım veçen hafta geldim eşim beni aldı kaynımlara yemek yemeğe gittik yol boyunca düzgün muhabbet bile etmedik kaynımlara gittik yemek falan yedik oturuyoruz eltimde yanıma oturdu eşim eltime bakıp işiyle ilgili yeni planını anlatti ben haric herkes konuya adapte ben yokmuşüm gibi muhabbet ettiler.Eşim hiç benimle ilgilenmedi sürekli eltimle şakalaşıp muhabbet etti.Neyse kalktık eve geçtik etrafı toparlayıp çocukları uyutup yatafğa geçtim eşim de geldi sarıldı bana öylece uyuduk.Bir kaç gün temizlik yaptım hafta sonuydu eşim evdeydi bende yalniz kalir vakit geçiririz diye düşündüm eşim geldi yanıma kardeşim gile videlim dedi.bende olurda hergün ordaydın ben yokken doymadın mı dedim bi tepki vermeden negse kalsın işlerini hallet yarın gideriz dedi.yine sustum içime attim.Pzt günüydu eltim geldi bize o gün yemek falan bizde yiyildi akşam eşim kaynim falan işten geldiler eşim de bi neşe bi muhabbet bambaska biri oldu benimle yalnızken durgun konuşmaz sakin biri oluyor.Kaynimlar bizdeyken bambaşka biri oluyor ve sürekli eltimle muhabbet edigor hatra bir defa eltime bakışını yakaladım bagaa dalmış bakıyordu.Ramazanın birinci günü de bizdelerdi yine aynı herşey devam etti eşim bendense sanki bir tek eltim varmış gibi onunla konüştu.ramazanın 2.günü gelmediler esim akşam geldi neden gelmediler dedi bende temizlik yaptim yorgunun uğraşamam dedim hem hergün hergun ne isleri var dedim tabi öyle dedi sofraya oturduk az yemek yedi gine suskun durgundu.Dunde bize geldiler eşim yine eltime bakip muhabbet kurugor şakalaşıgordu.Ya gercekten bilmiyorum ama kuruntu değilmi eşim eltime karşı cok farklı davraniyor ilgi duyduğunu düşunuyorum ve artık bunu kaldıramiyorum ya esim sıkılmasa hergun onlar gelsinler biz gidelim diyecek ya sanki ben hizmetçisiyim bakıcıyım.benimle başbaşa kalmak istemiyor.Sizce esimle konusmalımıyım?
kimse dinlemiyor bu mübarek günde korona moronayı...Hala iftar davetlerinin, ev ziyaretlerinin devam ediyor olması canımı sıkıyor!!!
Ben dinliyorum. Sadece kendim içinde değil, ülkem, çocuğum, diğer insanlar için...kimse dinlemiyor bu mübarek günde korona moronayı...
O senin yengen yengen diyecek Adnan Ziyagil gibi sanırımGerçekten suphelendiginiz gibi bir durum varsa da neyi konuşup duzeltebileceginizi düşünüyorsunuz ki? Anne gibi nasihat edip "yapma çocuğum yanlış" mı diyeceksiniz ?
Böyle bir şey varsa büyük ihtimalle inkar edecektir. Ustelikte çok ağır bir itham olduğu için sizi suclayacaktir. Eminseniz terk edin.
Siz varken niye eltiyle konuşuyor, gülüyor mu?Bir de bunu eşinize dediniz o da tamam dedi haa.... Konu sahibini anladım ama sizinki... Gerçekten iyi ki eşinizle evlenmişsiniz. Yoksa zordu işiniz.Canım seni rahatsız edıyosa konuş eşinle dedim ya bizde de oyle ama uzaktalar yılda bir geldijleri için takılmıyrm ben , ama bi uyarı lazım ben dedim ki bi daha gülerek konuşmanı istemıyrm hayırdır ne bu tavırlar dedim bi kendine getirdim sende konuş başka yolu yok . ha benim eşim sadce toplu ortamlarda denk gelir zaten bi süphe değil benim ki ama niye konuşuyon ben varken
Herkes geziyor çoğu insan durmuyor. Kalabalık yani 10 kişi üstü iftarlar yapıyorlar. H.sonlari geziyorlar. Şimdi yasaklar yine geldi bakalım şehir gezmeleri durur ama kalabalık iftar sofralarının duracağını hiç sanmıyorum. Bari 10 kişiyi geçmeseler en kötü balkonlarda, bahçelerde yeseler içeri geçmeden. Duramıyoruz yerimizde. Normal de geliyor herhalde bunları yaparken önemsiz bir şeymiş gibi söylüyoruz.corona da şehir şehir gezmek sorun değil iki de bir eltiye gitmek sorundeğil ev germesi yapmayın diye uzmanlar yırtınırken ama eltiyle samimiyet sorun .benim fikrimce daha da samimi olmamalı bu durumda elti kardeştir candır .konuşsun gülüşsünler diyorum.
herkes evinde yapsın iftarını kuzum.ne gezmesi bu kadar ağır tablo varken.diğer insanları riske atmak sağlık personelini aşırı yığılmayla bıktırmak bezdirmeye sebep olarak ibadet mi olur?ağlıyorlar yahuu sağlık personelleri yazıktırrrrHerkes geziyor çoğu insan durmuyor. Kalabalık yani 10 kişi üstü iftarlar yapıyorlar. H.sonlari geziyorlar. Şimdi yasaklar yine geldi bakalım şehir gezmeleri durur ama kalabalık iftar sofralarının duracağını hiç sanmıyorum. Bari 10 kişiyi geçmeseler en kötü balkonlarda, bahçelerde yeseler içeri geçmeden. Duramıyoruz yerimizde. Normal de geliyor herhalde bunları yaparken önemsiz bir şeymiş gibi söylüyoruz.
Keşke öyle yapsalar. Hem kendisi de ağlamaz konu sahibinin hem de sağlık çalışanlarına yardım etmiş olabilir. Ama ne yazık ki çoğu insanın duracağını sanmıyorum bu 30 günde iftarlarda.herkes evinde yapsın iftarını kuzum.ne gezmesi bu kadar ağır tablo varken.diğer insanları riske atmak sağlık personelini aşırı yığılmayla bıktırmak bezdirmeye sebep olarak ibadet mi olur?ağlıyorlar yahuu sağlık personelleri yazıktırrrr
yorum yapardım da banlanırım gerek yok.içimden en iyi dileklerimi iletiyorum bu insanlaraKeşke öyle yapsalar. Hem kendisi de ağlamaz konu sahibinin hem de sağlık çalışanlarına yardım etmiş olabilir. Ama ne yazık ki çoğu insanın duracağını sanmıyorum bu 30 günde iftarlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?