Artık kaldıramıyorum!!!!

Aklima geldi sende kayninla sohbet et

Öyle bişey varsa acil boşan..

Eltinizi alın başka odaya geçin bakalım eşiniz ne tepki verecek.

Gerçekten suphelendiginiz gibi bir durum varsa da neyi konuşup duzeltebileceginizi düşünüyorsunuz ki? Anne gibi nasihat edip "yapma çocuğum yanlış" mı diyeceksiniz ?
Böyle bir şey varsa büyük ihtimalle inkar edecektir. Ustelikte çok ağır bir itham olduğu için sizi suclayacaktir. Eminseniz terk edin.

O senin yengen yengen diyecek Adnan Ziyagil gibi sanırım

Yapabileceginiz sey mesafe koymak cagirmamak gitmemek bakalim esin bunu kabullenebiliyormu rest cek yani ne bu boyle cekilecek gibi degil seninle ilgilenmeyip onunla ilgilenmesi.?

Siz varken niye eltiyle konuşuyor, gülüyor mu?Bir de bunu eşinize dediniz o da tamam dedi haa.... Konu sahibini anladım ama sizinki... Gerçekten iyi ki eşinizle evlenmişsiniz. Yoksa zordu işiniz.

Eltiniz ne iş yapıyor? Aklıma bu soru geldi yanlış anlamayın, bazı kadınlar daha bilgili ve aktif olabilir. Muhabbeti sarıyordur. Art niyet görmedim ben sadece muhabbeti sarıyor ve orada konuşma ilerliyor. Belki sizi bu konuda daha yetersiz görüyor olabilir. Ha bu durumda ne yapılabilir, ne bileyim kendinizi geliştirecek şeyler araştırın yapın. Çok da takılmayın zamanla sizin ufkunuz açıldıkça durum sizin lehinize döner. Ama burada bir paragraf anlattığınız yazı ile sizin hakkınızda yorum yapıyorum kıracak bir şey söylersem de alınmayın. Bana şöyle bir çerçeve çizdiniz, evde sürekli ev işi ile meşgul bir hanım, ki eş de sizi, sen işleri hallet yarın gideriz, diyerek ev işlerini halleden domestik biri olarak görüyor. Diğer tarafta ise iş kurarken danışılacak, akıl alınacak bir kadın var. Belli ki domestik yanının dışında da kendisini geliştirmiş , işlerle ilgili akıl alınacak biri.
Kendi adıma şöyle diyeyim mesela kriptopara borsasına girdi eşim, ben de ister istemez yatırımcıların yorumlarını okuyorum. Geçen gün eşime, paranı x coine yatır Elon Musk Tweet atıyor sürekli coini popüler hale getirip patlatacaklar, dedim. Tabi eşime YTD şeklinde baskı kurmadan anlattım. Bu sabah gelmiş, firuze seni dinleseydim şu kadar param olacaktı diye hayıflandı. Bunu demek istiyorum kendinizi geliştirin derken, atıyorum borsayı bilin ekonomiyi bilin. Filmlerden konuşabilin ya da kitaplardan. Muhabbet edilecek yönleriniz olsun. Muhtemelen eltiniz de meraklı ve ilgili biri, sürekli yeni şeyler araştırıyorsa bilgi sahibiyse elbette onunla konuşurken muhabbet akıcı olacaktır. Yanlış anlamayın ben güçlü kadınları seviyorum, arkadaşlarımın yanında da bilgili birileri varsa dinler sorar öğrenirim, konuşturmayı da severim çünkü bana da katkısı olur. Ama bazen eşli arkadaş ortamımızda diğer kadın daha pasif kalabiliyor, o durumda hissediyorsun eşi ona saf anlamaz biriymiş gibi davranıyor. Bunu hissetmek üzücü oluyor. Bazı eşli gruplarda da kadın arkadaş o kadar aktif ve bilgili oluyor ki sohbeti o domine ediyor gibi hissediyorsun ve bu gerçekten güzel bir şey, feyz alınması gereken bir durum.

Esinizi, kardesinin esindenmi kıskanıyorsunuz? KARDESININ esine bakacak karakterde biriyse bunu anlardiniz zaten. Bence boşuna bir kıskançlık. Sizinle artik iletisim kuramiyor olabilir, baska bisey olabilir ama bu ima ettiginiz seyin gerçek oldugunu sanmıyorum. Bazi kadinlar cok tehlikeli ya...

şimdi eşimin ablasının eşi yani enişte de benimle iyidir

bana anlatır vs vs

çünkü ben iyi dinleyiciyimdir, kesmeden dakikalarca dinlerim

eşim ya da görümcem ya konuşurken keserler yorum vs yaparlar ya da yüz ifadelerinde bitse de gitsek olur

telefon edip dahi benimle muhabbet eder

hatta eşime geçen bir şey anlattım sen bunu nerden biliyorsun ki dedi X söyledi dedim bunu sana neden anlattı ki dedi

ben de şuradan laf açıldı da öyle anlattı dedim

bu arada söz konusu adamla bir dakika zaman geçirmek istemem, yani hayatımda olsun asla istemem hatta enişte olarak da mümkünse uzak dursun

ama bu adamın benimle muhabbetini kesmiyor çünkü işim bu, dinlerim

hatta burada uzun uzun yorum yaptığım gibi ona da yorum yapar seçenekler vs üretirim

eşim yahut eşi de bunu kıskanacaksa kendileri bilir

eltinizin de muhabbeti sarabilir bu eşinizle eltiniz arasında bir olumsuzluk olduğu anlamına gelmez

ama bu virüs ortamında her gün birlikte takılmak mantıksız

Kaynınız durumun farkında değil mi peki ? Eşinizle sakince konuşun bu kadar samimi olmak her gün görüşmek istemediğinizi söyleyin . Başka birşey ima etmeyin bence suçlu siz çıkarsınız

corona da şehir şehir gezmek sorun değil iki de bir eltiye gitmek sorundeğil ev germesi yapmayın diye uzmanlar yırtınırken ama eltiyle samimiyet sorun .benim fikrimce daha da samimi olmamalı bu durumda elti kardeştir candır .konuşsun gülüşsünler diyorum .

Herkes geziyor çoğu insan durmuyor. Kalabalık yani 10 kişi üstü iftarlar yapıyorlar. H.sonlari geziyorlar. Şimdi yasaklar yine geldi bakalım şehir gezmeleri durur ama kalabalık iftar sofralarının duracağını hiç sanmıyorum. Bari 10 kişiyi geçmeseler en kötü balkonlarda, bahçelerde yeseler içeri geçmeden. Duramıyoruz yerimizde. Normal de geliyor herhalde bunları yaparken önemsiz bir şeymiş gibi söylüyoruz.

herkes evinde yapsın iftarını kuzum.ne gezmesi bu kadar ağır tablo varken.diğer insanları riske atmak sağlık personelini aşırı yığılmayla bıktırmak bezdirmeye sebep olarak ibadet mi olur?ağlıyorlar yahuu sağlık personelleri yazıktırrrr

Keşke öyle yapsalar. Hem kendisi de ağlamaz konu sahibinin hem de sağlık çalışanlarına yardım etmiş olabilir. Ama ne yazık ki çoğu insanın duracağını sanmıyorum bu 30 günde iftarlarda.

Keşke öyle yapsalar. Hem kendisi de ağlamaz konu sahibinin hem de sağlık çalışanlarına yardım etmiş olabilir. Ama ne yazık ki çoğu insanın duracağını sanmıyorum bu 30 günde iftarlarda.
yorum yapardım da banlanırım gerek yok.içimden en iyi dileklerimi iletiyorum bu insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…