Eltiniz ne iş yapıyor? Aklıma bu soru geldi yanlış anlamayın, bazı kadınlar daha bilgili ve aktif olabilir. Muhabbeti sarıyordur. Art niyet görmedim ben sadece muhabbeti sarıyor ve orada konuşma ilerliyor. Belki sizi bu konuda daha yetersiz görüyor olabilir. Ha bu durumda ne yapılabilir, ne bileyim kendinizi geliştirecek şeyler araştırın yapın. Çok da takılmayın zamanla sizin ufkunuz açıldıkça durum sizin lehinize döner. Ama burada bir paragraf anlattığınız yazı ile sizin hakkınızda yorum yapıyorum kıracak bir şey söylersem de alınmayın. Bana şöyle bir çerçeve çizdiniz, evde sürekli ev işi ile meşgul bir hanım, ki eş de sizi, sen işleri hallet yarın gideriz, diyerek ev işlerini halleden domestik biri olarak görüyor. Diğer tarafta ise iş kurarken danışılacak, akıl alınacak bir kadın var. Belli ki domestik yanının dışında da kendisini geliştirmiş , işlerle ilgili akıl alınacak biri.
Kendi adıma şöyle diyeyim mesela kriptopara borsasına girdi eşim, ben de ister istemez yatırımcıların yorumlarını okuyorum. Geçen gün eşime, paranı x coine yatır Elon Musk Tweet atıyor sürekli coini popüler hale getirip patlatacaklar, dedim. Tabi eşime YTD şeklinde baskı kurmadan anlattım. Bu sabah gelmiş, firuze seni dinleseydim şu kadar param olacaktı diye hayıflandı. Bunu demek istiyorum kendinizi geliştirin derken, atıyorum borsayı bilin ekonomiyi bilin. Filmlerden konuşabilin ya da kitaplardan. Muhabbet edilecek yönleriniz olsun. Muhtemelen eltiniz de meraklı ve ilgili biri, sürekli yeni şeyler araştırıyorsa bilgi sahibiyse elbette onunla konuşurken muhabbet akıcı olacaktır. Yanlış anlamayın ben güçlü kadınları seviyorum, arkadaşlarımın yanında da bilgili birileri varsa dinler sorar öğrenirim, konuşturmayı da severim çünkü bana da katkısı olur. Ama bazen eşli arkadaş ortamımızda diğer kadın daha pasif kalabiliyor, o durumda hissediyorsun eşi ona saf anlamaz biriymiş gibi davranıyor. Bunu hissetmek üzücü oluyor. Bazı eşli gruplarda da kadın arkadaş o kadar aktif ve bilgili oluyor ki sohbeti o domine ediyor gibi hissediyorsun ve bu gerçekten güzel bir şey, feyz alınması gereken bir durum.