• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket artık kadınlar da askere alınacak dense,ne yaparsınız?

kadınlar askerlik yapmalı mı?

• Ankete Katılan
    193

BenOzgurce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2007
2.870
11
116
50
İstanbul
arkadaşlar biliyorsunuz bazı ülkelerde kadınlar da erkekler gibi askerlik yapıyorlar.türkiye de böyle birşeye gerek var mı?böyle bir kanun çıksa ve kadınlar da vatani borcunu yapacak dense ,ne yaparsınız?teşekkürlera.s.

Böyle bir kanun çıkarsa tabii her türk kadını gibi vatan borcumuzu öderiz.. Ama yani kanun çıkmazsa ben almayım alana da mani olmayım.

Şehitler ölmezzz vatan bölünmezzzz

gönüllü olanlar katılsın derdim mesela öyle birşey olsa tereddüte kapılmadan ben ewet der giderdim... ALLAH ALLAH düşmanlara hücüm arkadaşın dediğine katılıyorum ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ... sevgilerle arkadaşlar

ben istememm.. ama mecbur kalırsak gidicez tabi..isteyen gitsin yoksa erkekler gibi bayanlarıda askere almaya kalkarlarsa beceremezler olmaz o iş herkes yapamaz..

gönüllü olanlar katılsın derdim mesela öyle birşey olsa tereddüte kapılmadan ben ewet der giderdim... ALLAH ALLAH düşmanlara hücüm arkadaşın dediğine katılıyorum ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ... sevgilerle arkadaşlar

yahu savaş çıkarsa ,düşman askerleri yandı bu kk hatunlarının elinden:)teşekkürler canıma.s.

Back