• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık İNCELMEK istiyorum...

serifee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
63
0
86
Diğer
Evlendikten sonra daha çok dikkat edicem kendime diyordum...
Ama nedense...
Evliliğin vermiş olduğu rahatlıktan mı,
yoksa yaş ilerledikçe kilo vermenin zorlaşmasından mı,
bilmiyorum, ne yapsam incelemiyorum, kilo veremiyorum...
Oysa 2,5 sene önce 50 kiloya inmiştim; ideal kilomda mutluydum, hafiftim, zindeydim...
Şimdi ise 70 kiloyum, azıcık hızlı bişiler yapsam nefes nefese kalıyorum...
Yüz ifadem bile değişti, ne kadar harika makyaj yapsam bile
o güzelliği yakalayamıyorum :(

Ben artık incelmek istiyorum,
sporumu beslenmemi bi düzene oturtmak istiyorum;
çünkü biliyorum ki mucize diye bişey yok...
Emek yoksa; azim, hırs yoksa, kararlılık yoksa başarı da yok...
Ben artık umud etmek ama gerçekten kararlı bi şekilde yol alıp
bi şeyleri yoluna koymak istiyorum...
AAma gücüm yyokk artık...
Yıllardır kilo al ver, al ver, bıktım sıkıldım artık...
:( BEN NAPİM, HANGİ YOLDAN GİDİM? BANA YOL GÖSTEREBİLİR MİSİNİZ!!!

aynen cnm ya aynen bende oleydım tekrar dıyeta gırdım 10 kılo vermem sart herkes ne oldu ne oldu kılo aldın demesındne bıktım dedıgın gıbı neler neler yapsan eskısı gıbı olmuyor

bende evlenelı 1 bucuk yıl olcak nerdeyse ama kılo aldım ya rahattan bende senın gıbı evlenıyım daha duzenlı olurum su bu dıyordum ama hıc bırı olmadı

corba dıyetı yapsak ne olur gun ıcınde sadece corba ıcsek sızde bırsey olurmu kızlar

aynen bende doğum sonrası kilolarımda kurtalamadım bi türlü bikaçgündür yediklerime dikkat ediyorum sabah nesfit yedim öğlende biraz tavuk ve bitane elma yedim az önce boğazımızdan kısmamız şart yoksa mümkün değil kilo veremeyiz bide kendimizi şartlandırmalıyız diye düşünüyorum bakalım inşallah verebiliriz

ben soyle yapmak ıstoyorum

sabah nesfıt alcam

oglen corba

aksam corba salata ( bazen salata haslanmıs sebze veye tavuk)

sızce nasıl

evet kızlar size hak veriyorum ya doğum sonrası kilolar resmen kalıyo:(((((off benimde 10 kg vermem lazı 72 de takılı kaldım ya ideal kilom 60 boyumda 1.72 of of:( elma diyetine başladım ama 2inci haftadan sonra durdu kilo vermem:(oooooooffff

evet kızlar size hak veriyorum ya doğum sonrası kilolar resmen kalıyo:(((((off benimde 10 kg vermem lazı 72 de takılı kaldım ya ideal kilom 60 boyumda 1.72 of of:( elma diyetine başladım ama 2inci haftadan sonra durdu kilo vermem:(oooooooffff

sen benden iyi durumdasın valla bende 1.72 boyundayım ama 80 kiloyum bende önce 70 olmak istiyorum inşallah verebiliriz

ay benım derdım hareketsızlık cok yemem aslında bırde cok uyuyorum ya cok sevıyorum uyumayı ama gece uykusu sevmıom gunduzzzzzzzzzzzzz

az once corba ıctım valla baya tok tuttu cokacimcoook

ne güzel ya bende mesala şuanda çok açıp ama kendimi tutuyorum başka zaman olsa kesin aburcubur atıştırırdım akşam eve gidince de karnabahr ve kereviz salatası yapacağım onlarada bayağı tok tutar

bende çok iştahlıyım sürekli bişeyler yemek istiyorum bakalım inşallah budefa bozmam

yok bende gunduzlerı hıc ıstah yoktur benım hersey aksam baslıo sınır oluyorum yaaaaaa ben 5/6 kadar ac kalabılırım

bende çok iştahlıyım sürekli bişeyler yemek istiyorum bakalım inşallah budefa bozmam
ben de öyleyim bütün kötü alışkanlıklarımızı terketmeliyiz ciddi anlamda, bugün düşünelim bi yol bulalım, kendimize göre kurallar koyalım birbirimizi de denetleyelim gerekirse uyaralım,yarın başlayalım var mısınız?
ben çıkmak zorundayım dersaneye gidicem,
sevgiyle kalın,
görüşürüz...

bisiklet almayı bende düşünüyorum eşimede soyledim olur dedi tavsiye edermisin mız mız faydasını gördün mü hiç

Back
X