Cin suresi dogru okunmadigi taktirde buyuk zararlari varHepsi nefsinizden kaynaklanıyor, Cin suresini okuyun,yediklerinize çok dikkat edin mümkün olduğunca okuyarak ve dua ederek yiyin. Devamlı Ayetel kürsiyi okumaya çalışın inşallah bunlar size şifa olur
Yediklerinize dikkat edin die neyden söyledinizHepsi nefsinizden kaynaklanıyor, Cin suresini okuyun,yediklerinize çok dikkat edin mümkün olduğunca okuyarak ve dua ederek yiyin. Devamlı Ayetel kürsiyi okumaya çalışın inşallah bunlar size şifa olur
Çünkü besmelesiz yemek yapılıyorsa bu insanın maneviyatını baya etkiler ayrıca yemek yaparken abdestli ve dua okuyarak yemek yapılmalıdır. Dışarıda veya misafirlikte yemek yada herhangi bişey yeniliyorsa okuyarak yemelisiniz dua okuyamasanızda en azından bunları okuyarak yiyebilirsiniz. Ya Baki,Ya Kafi, Ya Şafi Allahım yediğim ve içtiğim şeylerin içinde haram bişey varsa bana helal eyle şifa kıl ibadetlerime engellemesine izin verme diyerek dua edebilirsiniz inanın çok faydasını göreceksinizYediklerinize dikkat edin die neyden söylediniz
Çocuğumun olmayışını sorun yapmadım şuana kadar. Alanda rabbim verende rabbim. Yüce mevlam nasip görmediyse yapılacak bir şey kalmıyor. Belki de dediğiniz gibi karşılığını bu dünya da ya da ahirette alıcam şuan onu bilemiyorum ama benim dua okuyamayışım çok farklı bir şey değil Arapça Türkçe dahi dua edemiyorumDualar okudunuz, zikir çektiniz ama çocuğunuz olmadı mı? Bazen bu şekilde dinden soğuma görülebiliyor. Çok normal bir durum. Bunu farketmeniz çok güzel. Öncelikle bizler ibadeti bu dünyada direk karşılığını görmek için değil Allah rızası için yaparız. Karşılığı bazen burada bazen de diğer dünyada olur.
Besmele çekiyorum Allahın ismini dilimden düşürmüyorum. Ama şahsım adına ya da bir başkasının adına ne Türkçe ne de Arapça Dua edemiyorum. Arkadaşlarım kendileri içinde bazen dua okumamı istiyorlar ama yapamıyorum. Ne kendim adına ne de bir başkası adına. Çok tuhaf bir şey tam olarak da tarif edemiyorumÇünkü besmelesiz yemek yapılıyorsa bu insanın maneviyatını baya etkiler ayrıca yemek yaparken abdestli ve dua okuyarak yemek yapılmalıdır. Dışarıda veya misafirlikte yemek yada herhangi bişey yeniliyorsa okuyarak yemelisiniz dua okuyamasanızda en azından bunları okuyarak yiyebilirsiniz. Ya Baki,Ya Kafi, Ya Şafi Allahım yediğim ve içtiğim şeylerin içinde haram bişey varsa bana helal eyle şifa kıl ibadetlerime engellemesine izin verme diyerek dua edebilirsiniz inanın çok faydasını göreceksiniz
Sekine duasını ilk defa sizin sayenizde duydum. İyi gelir mi bilmiyorum. Kendimi ozrlasamda olmuyor sanki bir şey beni bağlamışSekine duası tek çözüm.
Sekine duası Allah ın isimlerinden ve 19 ayetten oluşuyor. Maneviyatı güçlendiren bir duadır. Okudukça iyi geldiğini, ruhunuzun açıldığını göreceksiniz.Sekine duasını ilk defa sizin sayenizde duydum. İyi gelir mi bilmiyorum. Kendimi ozrlasamda olmuyor sanki bir şey beni bağlamış
Çok teşekkür ederim okumaya çalışacağım. Okumamı engelleyen şey fırsat verdiği müddetçeSekine duası Allah ın isimlerinden ve 19 ayetten oluşuyor. Maneviyatı güçlendiren bir duadır. Okudukça iyi geldiğini, ruhunuzun açıldığını göreceksiniz.
Önce dinleyerek başlayın Dinledikçe size iyi gelir sonra okunmaya geçersiniz. Ayetler seçili olduğu ıcın manevi etkisi büyükÇok teşekkür ederim okumaya çalışacağım. Okumamı engelleyen şey fırsat verdiği müddetçe
Inşallah bunu kibirle soylememissinizdir.Benim gibi Bi insan nasıl bu hale gelir anlam veremiyorum
Böyle bir şeyin ve de bu durumdayken kibirle söyleyebilecek olmak çok saçma mevlamın yardımına muhtaçken hemde. İnsan kendini ister istemez sorguluyor bu hale nasıl geldim die. Umarım dediğiniz gibi düzelirimInşallah bunu kibirle soylememissinizdir.
Bekarken ki sorumlukla evlendikten sonraki sorumluluk aynı değil. Kafamız çok meşgul maalesef. Hele çocuk olduktan sonra insan adını unutuyor. Kendinize zaman tanıyın. Bir müddet sonra duzelirsiniz insallah.
Kendi adıma ibadet ederken ben de öyle oluyorum. Insaniz yani. Inislerimiz çıkışlarımız var. Bir de Nureddin Yıldız hocamı dinliyorum. Hatta youtube de birisi seni sordugun soruyu sormuş. Bulursam atayım sana..Böyle bir şeyin ve de bu durumdayken kibirle söyleyebilecek olmak çok saçma mevlamın yardımına muhtaçken hemde. İnsan kendini ister istemez sorguluyor bu hale nasıl geldim die. Umarım dediğiniz gibi düzelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?