Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlilik sürecine girdiğimde bende bu durumdaydım. Evlendim o kadar boş vaktim olmasına rağmen yapamadım. Bir gün öyle bir sıkıntı yaşadım ki birden içimdeki boşluğu sıkıntıyı sadece Allah gidereceğini hissettim. Üstelik adetliydim hiç durmadan namaz kılmak istemiştim. Seccadeyi serip sadece dua ettim ve o gün bugündür çok şükür... Önce kısa süreli tesbihatlara başladım. Baktım içim dahada ferahlıyor yaptıkça yapasım geliyor bırakmak istemedim. Hiç bişey yapamıyorsanız bile salavat getirin, sohbet dinleyin. O bile sizi maneviyata götürecektir. Vesvese sizdeki şuan Rabbim sizinle olsun
Kendi adıma ibadet ederken ben de öyle oluyorum. Insaniz yani. Inislerimiz çıkışlarımız var. Bir de Nureddin Yıldız hocamı dinliyorum. Hatta youtube de birisi seni sordugun soruyu sormuş. Bulursam atayım sana..
Eğer atabilirseniz çok sevinirim. Ben ne kendi adıma edebiliyorum ne de bir başkasına. Benim için dua et diyenler oluyor. Kendimi çok kötü hissediyorum çünkü dua edemiyorum bunu karşımdaki insana da anlatmak çok güç. Bilerek etmiyorum art niyetliyim sanabilir
Eğer atabilirseniz çok sevinirim. Ben ne kendi adıma edebiliyorum ne de bir başkasına. Benim için dua et diyenler oluyor. Kendimi çok kötü hissediyorum çünkü dua edemiyorum bunu karşımdaki insana da anlatmak çok güç. Bilerek etmiyorum art niyetliyim sanabilir
Eskiden Kur’an’dan ve ibadetlerimden ayrı bir lezzet duyar, Kur’an okurken ağlardım, Müslümanların hüznü beni üzer, sevinci beni sevindirirdi. Özellikle yalnız