Merhaba arkadaşlar bir sorunumu sizle paylşmak istiyorum. Ben 3 Yıla yakın evliyim. Eşimin ailesiyle birçok sorunlar yaşadım. Bekarken çok zikir çeken biriydim elimden geldiğince dualar okurdum. Arkadaşlarımla birbirimize dualar atardık okumamız için. Nitekim ki evlendikten bir süre sonra ben dualar edememeye başladım. Arkadaşlarım dua atiyorlar okuyamıyorum. Galerimde bir sürü dua var bebek sahibi olamıyorum onun için bile atıyorlar. Fakat onun için dahi okuyamıyorum. Salavat çekmeyi o kadar severdimki gözümden yaşlar akardı okurken o kadar aşkla okurdum ki. Şimdi eser yok o halimde. Galerimde Bi resime bakıcak olsam o duaları gördüğümde hemen gözlerimi kaçırıyorum ve hızlıca onları gözümün önünden çekiyorum. Bu durumdan çok rahatsızım. Benim gibi Bi insan nasıl bu hale gelir anlam veremiyorum. Duanın gücüne inanan ve dilinden düşürmeyen biriydim. Şuan kendimi zorlasamda olmuyor. Okumaya çalışıyorum sanki bir şey beni engelliyor. İnançlıyım hala duanın gücüne inanıyorum. Eskisi gibi okuyabilmek istiyorum ama yapamıyorum sizce neden? Benim gibi olan arkadaşlar var mı?