Artik hicbir sey umrumda degil!

Dedigim gibi, ailenin dusunce yapisi zaten yanlis demek..
Zaten kotu bi evliligin ne denli zor oldugunu tecrube etmis tatmissin, sakın bile bile lades diyip istemedigin bi evlilik yapma, yagmurdan kacarken doluya tutulma.. Rabbimden dile iste, bolca dua et, O'nun hazinesi sonsuz zengindir, gecmisi mutlulukla unutacagin, hayırlı birini nasip etsin tez zamanda InsaAllah..

28 yaşında ve hiç evlenmemiş olsaydınız da bence aileniz böyle davranırdı. Gel kızım semi köye götürüp evlendireyim derdi babanız. Ama tabii yumuşak karnınız boşanmış olmak, dolayısıyla buradan inciniyorsunuz. Inşallah herşey gönlünüzce olur.
Konunuzu guncelleyip problemi ilk mesajiniza yazarsanız iyi olur. Herkes her sayfayı tek tek okuyamaz

Konu sahibi derdin ne bilmiyorum ama umarım mesajınz yerine ulaşır

Hayat insanları memnun etmeye yetmeyecek kadar zor. Aslında bu hayatta kadın olmak dahi zor. Bunu zorlaştıran da biziz esasen. Toplum...

Evlenmek ne denli zorsa, boşanmakta o denli zor. Ve evlenip sonrasında yuvası yıkılan aklı başında bir kadının yeniden yuva kurması o kadar kolay olmuyor maalesef. Incilen ve buruk kalan o yürek, öyle kolay onarilmiyor. Evliliğin bitişine duyulan hüzün azalsa-yok olsa dahi insanın kendiyle verdiği savaş, kendiyle verdiği sınav "evlendirelim seni" diyen insanın aklının almayacağı kadar zor. Çünkü bosanmissin.
Peki boşandın, kim sardı yaranı? Kim sarıldı soğukta kalan yüreğine? Kim gelipte, beraber kalkarız zorluktan, dedi? Ben buna kızıyorum işte. Anlamadan, hissetmeden, acıya ortak olmadan, kendi doğrularına ortak etme çabalarına.
Senin tavrın geçimsizlik değil, eğitimli aklı başında bir kadının tavrı. Yasin olgun artık, durumun iyide ufak ufak duzecegin kendi yuvanı kurmak, 1+1 bile olsa sana ait kafanın rahat olduğu bir evinin olması.
İnşallah tüm sıkıntılarından uzak, çok güzel bir hayatın olur. Okurken benim canım sıkıldı çünkü. Ve hep mutlu kalırsın dilerim, kendini sev. Çünkü değer

Bekar degilim. Bosandim. Galiba dul oluyorum. Yasim ufak degil 28 yasindayim. Ama gördügüm muabele bir gerizekaliymisim gibi.
Yazdiklarini aglayarak okudum hala agliyorum ben de 28 yasindayim.
Seni icim sizlayarak anliyorum cnm bnm
Aile en cok canini yakiyor insanin. Bir de bebegini kaybetmissen. Arkandan eski esin seni en yakin dostlarina cekistiriyorsa. Dostlarin da bosandin diye senden uzak duruyorsa
Yastigin hep nemli kirpiklerin islaksa...maddi manevi yitik bitiksen
Kalbine igneler batiyorsa
Anliyorum seni
Anlamamayi isterdim
4 senedir hem de

Yaaaa birde ben boyle seyleri okuyunca evlilikten cok korkuyrm acaba iyce dusunsem mi diyorm cnku evlenip ayrilmak daha zor bekar kalmayi tercih ederm allah yardimcin olsn

Zaten hatayı şurada yapmışsın boşandıktan sonra aile ile oturulmaz bence kendine ev tutacaktın hayatta nerde kaldıysan oradam devam edecektin çünkü olmuyor beraber ysşamak bunu bütün boşanmış kadınlar yapmalı bir birey olduğun için kararları kendin vermelisin

Farkettimde bazi konularda kinimin, nefretimin ama ayni zamanda merhametimin, insanligimin, iyi niyetimin sonu yok. Ve ben buyum. Beni ben böyle kabullendim. Ben ezbere bir hayat degil, hedeflerimin, isteklerimin pesinden kosuyorum. Kosmakta istiyorum. Her ne kadar begenilmesemde ben buyum. Yapicak bisey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…