- 12 Kasım 2016
- 126
- 52
- 18
- 35
- Konu Sahibi fatmasimsek55
-
Cocugum yok eger cocugum olsaydi hicbir yere sigmazdim heralde :'(Nickinle aynı isim ve soyisime sahip bi uzak akraba var seni o sandm aynı senin tarz oda:) ama evli 2 çocuklu deilmssnz. Allah hakkında hayırlısıni versn
Dedigim gibi, ailenin dusunce yapisi zaten yanlis demek..Yillardir ayni tantana. Bosandim ve babam bana üc ay sonra gel kizim seni köye götüreyim evlendireyim oldu sözü. Öyleya istemedigi birini getirip damat ettim. Oda serefsizin önde gideni cikti. Ben istermiydim öyle olmak. Ama olan oldu. Ben Babam gibi bakamiyorum hayata. Benim en büyük sorunum bu.
Artık kendiniz için yaşamanın vakti gelmiş. Güzel bir hayat diliyorum. Yolunuz açık olsun.
Boşalmışsın deme ya boşaltmışsın de aklıma kötü şeyler geldiEvet güzelce boşalmışsınız, her ne kadar muhataplarınız sizi duymasa da. Şimdi neden bdv'de olduğunuzu anlamak için bizim mi enerji harcamamız gerekiyor?
Neyse geçmiş olsun madem
Yazdiklarini aglayarak okudum hala agliyorum ben de 28 yasindayim.Bekar degilim. Bosandim. Galiba dul oluyorum. Yasim ufak degil 28 yasindayim. Ama gördügüm muabele bir gerizekaliymisim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?