Artik hicbir sey umrumda degil!

Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Ne biçim bi aile yahu Allah ıslah etsin.
Gidecek yerin var mı çalışıyor musun peki?

Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Ne biçim bi aile yahu Allah ıslah etsin.
Gidecek yerin var mı çalışıyor musun peki?
Hamdolsun isim var. Maasimda iyi. O beni kücümseyen babamin tek üniversite bitiren evladiyim. Disimle, tirnagimla elimden geleni yapiyorum ama yetmiyo cünki ben evli degilim. Üstüne birde bosanmisim. Üstüne birde görücü usulü istemeye gelenlere hayir diyorum. Oldum olasi babamla hep bi görüs ayriligi yasariz. Ama ben bu durumdan biktim. Olmuyor iste. Ben sevip, hem aklima hem kalbime hitap eden biriyle evlenmek istiyorum. Sadece evlilik olsun diye degil, aman bosandim beni kim alirsa yasadim diye degil sükür vesilem olan bir evlilik yapmak istiyorum. Ama bunu anlatamiyorum.

Çok mantıklı birisin. Allah gönlüne göre versin canım hayırlısını.

Çok mantıklı birisin. Allah gönlüne göre versin canım hayırlısını.
Sen bide gel bunu benim aileme sor. Onlara kalirsa en gerizekali evlatlari benim. Tabi bunu böyle söylemezler. Ama ben salak degilim bana bakislarindan herseyi anliyorum. Dedigim gibi esyalarimi toparladim. Yarin nasipse gidiyorum bu evden. Kimseye kendimi anlaticak halim kalmadi. Isteyen istedigine inanabilir. Keyifleri bilir.

Aynen icimi bosaltmam gerekiyordu. Bosalttim. Ne efor nede enerji sarfedin. Yorum yapin diye size özel ricada bulunmadim.
Canın fazla sıkkın belli ki.. Ama burasi bdv bölümü, ne olduğunu yazmadigin zaman sorulmasi da normal, ortada konu yok cunku, kim ne desin ki..

Sende benim yasadigim skntilari yasamiyorsundur umarim. Benim takatim kalmadi. Eger böyle eziklenirsem sirf inadina evlenicem diye korkuyorum.
Yarani acitmak istemem kesinlikle, ben aile yönünden fazla sansliyim bin şükür, evlenmeden oncekiyle bi fark yok muamelede, hatta daha iyiler..
Bence ailenin tavrının bosanmis olmanla alakasi yok, huylari bu gibi.. Belki de sen bosanmis olmana bağlıyorsun, olamaz mi?

Allah bundan sonrasi icin bir aydinlik nasip etsin ..
Bilmiyorum. Sosyal danisman olarak calistigimda bir teyzeye yardim ettim. Isini bitirdikten sonra bana bakti ve kizim sen gülüyorsun ama gözün ates saciyo. Ne yasadinda gözlerin böyle oldu dedi. Ben artik bu ruh halinden kurtulmak istiyorum. Inanin kendini cok sorguladim kötü birimiyim diye ama ben kötü biri degilim.

Nickinle aynı isim ve soyisime sahip bi uzak akraba var seni o sandm aynı senin tarz oda:) ama evli 2 çocuklu deilmssnz. Allah hakkında hayırlısıni versn

Yillardir ayni tantana. Bosandim ve babam bana üc ay sonra gel kizim seni köye götüreyim evlendireyim oldu sözü. Öyleya istemedigi birini getirip damat ettim. Oda serefsizin önde gideni cikti. Ben istermiydim öyle olmak. Ama olan oldu. Ben Babam gibi bakamiyorum hayata. Benim en büyük sorunum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…