Artik hicbir sey umrumda degil!

fatmasimsek55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
126
52
18
35
Evet basliktada yazdigim gibi. Hicbirsey, hickimse umrumda degil! Artik kendi canimin derdindeyim ben. Yitip giden yillarimin pesindeyim. Agladigim, gencligimi skntilarla gecirdigim zamanin pesindeyim. Kim ne derse desin, bir lakap yüzünden kaybolan cocuklugumun pesindeyim. Suan aynaya yüzüme baktigimda gözlerimin icindeki atesi, mutlulukla parlatmanin pesindeyim. Icimdeki o dokunsalar aglarim diyen, sizlayan tarafimi teselli etmenin pesindeyim. Kirilan güvenimin, benligimin, kücümsenmeyen, degersiz görülmeyen bir benin pesindeyim. Beni kücümseyen, verdigim emeklere nankörlük eden insanlardan uzaklasmanin pesindeyim. Dilimde sadece bir kelime. Yaziklar olsun degmeyenlere verdigim emeklerime. Yaziklar olsun beni bu denli cikmaza sürükleyenlere. Hakkim hicbirine helal degildir. Gözümdeki yaslar elbette kuruyacak. Elbette mutluluk serbetini kana kana icecegim. Ama bana bu yasatilanlari ASLA unutmayacagim!!! Beni kinle dolduran ey siz sözde benim en yakinlarim artik sizi takmiyorum. Sizin beni kücümsemenizle es degerdir emin olun benim sizi takmayisim. Olurda sizden önce ölürsem cenazeme bile gelmenizi istemiyorum. Ne haliniz varsa görün!!!!!

Son düzenleme:
Ne zaman gideceğimiz belli değil o yüzden ailen hariç kimse umrunda olmasın.
Nette görmüştüm "mezarıma yüzü olanlar gelsin" diye bir yazı, ne kadar mantıklı ama yüzsüz olan onu da anlamaz gerçi.

Nette görmüştüm "mezarıma yüzü olanlar gelsin" diye bir yazı, ne kadar mantıklı ama yüzsüz olan onu da anlamaz gerçi.
Bizim ülkemizde elalem ne der olayı varken yüzü olmayan da gider, sırf acaba yüzü yokda cenazeye ondan mı gelmedi diye :))

Evet güzelce boşalmışsınız, her ne kadar muhataplarınız sizi duymasa da. Şimdi neden bdv'de olduğunuzu anlamak için bizim mi enerji harcamamız gerekiyor?
Neyse geçmiş olsun madem
Aynen icimi bosaltmam gerekiyordu. Bosalttim. Ne efor nede enerji sarfedin. Yorum yapin diye size özel ricada bulunmadim.

Evet güzelce boşalmışsınız, her ne kadar muhataplarınız sizi duymasa da. Şimdi neden bdv'de olduğunuzu anlamak için bizim mi enerji harcamamız gerekiyor?
Neyse geçmiş olsun madem
Ayrica muhataplarimin ayni ölcüde canini skmanin mutlulugu icerisindeyim. Yok öyle üc kurusa bes elma artik. Herkes haddini bilecek!!!!!

Kiz kk. Gelmesinmi cenezame dion.tobe yarabbi noluyor sorun ne

Suanki skntim ailemle. Nedeni ne söyleyimmi. Diger cocuklari evli biri nisanli dügünü yakinda nasip olursa. Oysa ben bosanmisim. Ve hala evlenmedim. Bu onlar icin beni kücümsemeye yeticek bir sebep. Illa seni kücümsüyorum demeye gerek yok. Alayci tavirlarindan, aman sen ne bilirsinki bakislarindan yeterince usandim. Hani filmde varya vurun kahpeye diye. Hah iste ben artik o rolü üstlenmek istemiyorum. Izinde vermem! Madem gecimsizim, madem evliligi bile basaramadim, madem beni bu denli elestiriyorlar sevinsinler. Cünki ben suan tamda onlarin beni gördükleri gibi biriyim. Iyi niyetimle beni yaralayan insanlar artik yettiniz!

Suanki skntim ailemle. Nedeni ne söyleyimmi. Diger cocuklari evli biri nisanli dügünü yakinda nasip olursa. Oysa ben bosanmisim. Ve hala evlenmedim. Bu onlar icin beni kücümsemeye yeticek bir sebep. Illa seni kücümsüyorum demeye gerek yok. Alayci tavirlarindan, aman sen ne bilirsinki bakislarindan yeterince usandim. Hani filmde varya vurun kahpeye diye. Hah iste ben artik o rolü üstlenmek istemiyorum. Izinde vermem! Madem gecimsizim, madem evliligi bile basaramadim, madem beni bu denli elestiriyorlar sevinsinler. Cünki ben suan tamda onlarin beni gördükleri gibi biriyim. Iyi niyetimle beni yaralayan insanlar artik yettiniz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…