- 8 Eylül 2011
- 1.335
- 6
- Konu Sahibi 2bebe1anne
merhaba uzun zamandır okuyorum formları ama yazmak istedim öncelikle can gönülden dilerim bebeşin seninledir.. ama sakın yerinden kalkma ağrı iş ypma doktora gidene kadar .... umutsuzluk olarak anlatmak istemem ama bende yaşadım sonu kötu bitti tabi o yzuden nolur dikat li oll hareketlerine.. herkesin aynı olcak değil senin değerinde niceleri sapa sağlam aldılar bebişlerini.. adetime 10 gun varken negatif 1.20 çıktı.sonra ayın 20 adet günüm gelmedi test yaptım silik ama belli çıktı. 21 dede 22 dede yaptım silik ve hemen gittim doktora kanda 20.91 çıktı değerin düşük dedi ama haftaya gel tekrar bakalım yukselişine dedi.. adet olmadım 3 . gün artık hamileyimmm dedim..ama akşamı hafif leke geldi önemsemedim olur bu dedim ama kanlı akıntı geldi acile koştum değerim düşmüş 17.02 yani düşüormuş bebeğim tutunmamış.. ertesi gün adet oldum ve sanrıım gitti.. ve bir gün sürdü adetim bitti.kolay atlattım aynı adet zaten.. sonra 5 gun sonra doktora gititm 6.37 değer düşmüş dedi hayatına dön dedi.. hayatta herşey olabiliyor oyzuden inan bana hevesini kırmak istemem tabiki ama doktor bişi demeden kimseye de söleme...bekle canım bebeğin seninle umarım değerlerinde uçar...
canım inşallah ben de oyle dılıyorum bebısım benımle olsun yok umutsuzluk degıl tabı olan seyler bunlar ben de farkındayım ama bıraz da yı dusunmeye calısıyorum ıyı dusun ıyı olsun derler ya ıste o yuzden yoksa tabıkı bellı de olmaz allah korusun yarın doktora gıdıcem ben umarım degerım artmıstır dua edermısın bana tatlım cunku cok ıstıyorum artık onu 1 bucuk sene bekledım tam geldı derken ınsallah gıtmez senın ıcın de uzuldum tatlım ya kotu olmus tabı tam sevınırkennnn .............. hakkımızda hayırlısı olsun dıyorum bakıcaz artık yarın her sey bellı olur sanırım ve umarım hersey yolundadırr ...