- 8 Eylül 2011
- 1.335
- 6
- Konu Sahibi 2bebe1anne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 455546 Eki Görüntüle 455546
kızlar az önce test yaptım burda pek belli değil ama ikinci çizgi silik çıktı oldumu bu sefer sizce bi bakın lütfen ...
Eki Görüntüle 455546 Eki Görüntüle 455546
kızlar az önce test yaptım burda pek belli değil ama ikinci çizgi silik çıktı oldumu bu sefer sizce bi bakın lütfen ...
cnm günün geçtiyse valla ikinci çizgi var gibi kan testi yapabilirsin
bence hamilesin, gecikmen var mı?
kızlar çok teşekkür ederim yazdığınız için günüm daha geçmedi yarın adet olmam gerek ben öylesine yapmıştım cıkmaz diye ama çıktııııı bu ay yumurtlama testı kullanmıstım ve ayın 18 ınde yumurtlama testı pozıtıftı yanı yumurtlamadan sonrakı 13. Gun bugun cok heycanlıyım ınanım kan testıne bu gun gıdemem ama yarın gıdıcem mutlaka ama yanılmıyorum demı var ıkıncı cızgııı
var tabi gayet net.hayırlı olsun şimdiden yarın kan sonucunu alınca daha kesin tebrik ederiz Biz merak ederiz sonucu yazarsın dimi?
Elis bu arada senın de bebegın hayırlı olsun canım heyecandan yazmamısım kusu bakma saglıklı sıhatlı al kucagına ınsallahhh
Sabah İlk idrarınla Yapınca Daha Kırmızı Çıkar Canım
Bencede Büyük Bir İhtimalle Hamilesin Tebrikler
Canim evet baya belirgin cizgi
Insallah yarin kanda da cikar
ne zamandir istiyorsunuz bebek???
ben adet olacağım gün test yapmıştım çift çizgi...
hayırlısıyla seninde bebişin sağ salim eline doğar
miğde bulantısı..yorgunluk...halsizlik....çekilmez oluyo ama o tekmeleri hissettikçe hepsini unutuyosun cnm :)
canım tesekkur ederım ınsallah benım daha adeıme 2 gun vardı 1 temmuz yada 2 temmuzda olmam lazımdı ama seytan dürttü işte yaptım test ve sılık cızgı cıktı sonra kan testı ıste 27.44 cok dusuk ınsallah bı sey olmazzzz ve ısın garıp tarafı hıc bı belırtım bıle yoktu ınsallah sorunsuz bı hamılelık olur
canım ınsallah rabbım ısteyen kımsenın kucagını boş koymasınnn cok tesekkurler
Dunyanin een güzel duygusunu yaşamaya hoşgeldin. evladini koklamak nasip olsun