Merhaba arkadaşlarım bundan 4 sene önce eşimle evlendım başındada pek aşk evliliği degıldı çunku annem babam ayrı ve kendım ayaklarım uzerınde durmaya calısıordum eşim ozamanlar cok sevıyordu benı evlenmek ıcın herseyı yaptı ve evlendık malum aılem basımda olmadıgı ıcın kayınvalıdeyle oturmayı kabul ettım dugun kına hepsı yapıldı olabıldıgı kadar.. ama ailede şöyle bı sorun var kaynanam o evın sankı hukumdarı herkez o ne derse onu yapıor eşim dahıl bu yasa gelmıs kendı kararlarını alamıyor zamanında cok sorunlar yaşadık yerı geldı sıddet gordum esımden kaynanam oglunu savundu banada her evlılıkte olur boyle seyler dedı 3 sene bırlıkte oturdm bu sekılde en ufak kavgamıza mudahale edıordu suan ayrı evdeyım fakat bırbırımıze bır aşk sevgı hıssetmıyoruz cocugumuzda yok boyle karısık bır durumda cocuk sahıbı olmak ne kdr dogru olur düşünmekteyım.. evım kayınvalıdemın 2 bına yanı sık gelıp gıtmesede evı kontrol etmeye calısıor harcamalarımızı duyunca surat asıyor onu gectım aslında sorun o deıl ben eşime duygusal anlamda bırsey hıssetmedıgıme emınım artık affedersınız bırlıkte dahı olmuyoruz uzun zaman gecıyor aradan ve ben 23 yasındayım oda 27 bu duruma ne dersınız ?