- Konu Sahibi sessizseda
ne versace blue jeans mi dedin, bayılıyorum bu kokuya bayılıyorum, hastasıyım, hatta o kadar çok seviyorum ki uzun bir süre kendim kullandım, hala da durur dibinde koklarım arada=) yalnız bu senin aradığın gibi bir koku değil ecz.sncım, hafif ferah bir kere kesinlikle değil, orta-ağır diyebilirim hatta oryantal-odunsu diye geçiyor, biraz da baharatlı ama söyledğim gibi freshtir okyanustur hiç değil.
aslında ilk aklıma issey miyake l'eau d'issey geldi ama başımı ağrıtıyor demişsin
kenzo l'eau par da hafif, hoş hatta fazla hafif su gibi ama çiçek kokusu var biraz ya aslında bir de kenzo air var erkek parfümü o bence tam senin aradığın tarzda ama erkeksi yani
bir de ck in vardi o tarz hangisi bilemedim şimdi, aklıma bunlar geldi. bence sen dene en iyisi=)
canım ya üzüldüm bkşimdi blue jeansı denemeden isteyim hem diyordum.neyse ii oldu aslında haber verdin saol canım...
issey miyakeyi biliyokum denemiştim ve hiç güzel değildi cnm beğenmedim. ben o kadar çok parfüm denedim ki anlatamam.
jadore ki jadorenin kokusunu bğeniyorum ama başımı ağrıtıyor nedense..
armaninin o parfmünü deniyim bi de ck oneı deniyim. ckone çok uçucu gerçi ama olsun. bugün dışarı çıkarsam yazarım sonuçları