Hayir olmadigima eminimBiraz daha detay versen? Yani uveylik bir durum yok degil mi? Neden sadece sana vuruyor da kardeslerine vurmuyor. Allah islah etsin boyle insanlari..
Hic ders calismadi.Ev isinde yardim etmiyor vs diyeAnnen ne diyerek dolduruyor? Neyine kiziyorlar?
Derslerin pek iyi degil diye mi? Kardeslerinin dersleri cok iyi diye mi dayak yemiyorlar? Yani ne bileyim, gunah kecisi gibi bir tek sana saldirmalari garip geldi. Dayak atan adam herkese atar, cocugunun tekini mazluma cevirmez ki. Kafam karisti benim.
Kendime ait bir odam yokcanım çok üzüldüm. yaşadıkların çok zor olmalı. sakın evden kaçma, evlilik yapma. odana kilitli tutmaya çalış ve üniversiteyi kazanmaya bak.
unutma ki sen istersen herşeyi başarırsın.
Anladim. Sana tavsiyem sularina git. Derslerine niye calismiyorsun ki zaten? O senin sorumlulugun. Ders calismayana her ebeveyn kizar. Ev isine de yardim etmekte bir sey yok. Dayagi hakli cikarmiyor, ama yapabilecegin pek de bir sey yok. Kizdiklari meseleler hafif seyler, atla deve degil. Haksiz bir istek degil. Ama bunun icin surekli cocuk dovulur mu? Tabii ki dovulmez. Karsi gelemiyorsan sularina gideceksin. Kendini boyle savun. Evden kacmak icin sakin sevgilinle kacmak, evlenmek gibi hatalar yapma derim.Hic ders calismadi.Ev isinde yardim etmiyor vs diye
kardeslerimin dersleri baya iyi